Twee meisjes zijn leuk aan het dansen. Opeens komt daar hun vader aangelopen…

De dochters van vader Mike zijn bezig met een epische dans-uitvoering voor een video op internet. Dat lijkt ineens in het water te vallen als hun oude heer daar aan komt lopen.

De twee dochters van Mike Jones krijgen de schrik van hun leven als ze de camera klaarzetten om hun Facebook-vriendinnen te laten zien hoe goed ze de dansmoves van Whip/Nae Nae kunnen uitvoeren.

Perfect getimed en gracieus uitgevoerd: de mejuffrouwen Jones lijken voor een danscarrière in de wieg gelegd. Maar één ding hebben ze niet door: en dat is dat er iemand achter ze is komen staan bij de muzikale uitvoering. Het blijkt niemand minder dan hun eigen vader

Vader Mike vertelt:

“Hun eerste reactie was boosheid, omdat ze dachten dat ik hun video geruïneerd had. Ik spring altijd hun videos binnen, maar nadat we het filmpje online hadden gezet en hun vriendinnen berichtjes begonnen te sturen dat ze hen op het internet hadden gezien.. werd het het beste op aarde!”

Inmiddels hebben veel meer mensen dan alleen de vriendinnen van de meisjes de video gezien. Op Facebook alleen al keken negen miljoen mensen naar de videobomb van vader Mike. Die – laten we eerlijk zijn – ook best weet hoe je een goede dans neerzet. De appel valt niet ver van de boom hier!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.