Deze jongen miste zijn trein. Met wat hij daarna echter deed veranderde hij zijn eigen leven

Geen categoriejan 07 2016, 12:00
Wie baalt er niet als een stekker als hij z'n trein mis? Weinig mensen, vermoed ik zo. Maar deze jongen weet van deze tegenvaller een enorm succes te maken, en hier lees je hoe.
Leuk is anders, uiteraard, als je net voor je neus de trein ziet vertrekken waar je zelf ook graag in had gezeten. Door een klein logistiek foutje zie je op die manier je hele dagplanning in rook opgaan. Het overkwam Emanuele Fasano toen hij de dag na Kerst weer naar zijn eigen huis wilde gaan.
Helaas, pindakaas! Dat was wachten op het station geblazen. Doorgaans een doodsaaie aangelegenheid, maar Emanuele wist daar wel raad mee. Hij spoedde zich naar een piano die op het treinstation was neergezet, precies voor verveelde en gestrande reizigers als hij.
En daar gebeurde iets moois: Emanuele bleek namelijk niet alleen talent te hebben voor het missen van treinen, maar ook voor het spelen van prachtige muziek:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/pianojongur.mp4"][/video]
RTL Nieuws beschrijft wat voor grote hit de jongen en zijn ontroerende piano-liedje al zijn geworden:

Een omstander maakt hier een video en zette het filmpje op YouTube. Resultaat: de pianokunsten van Emanuele zijn inmiddels al meer dan 3 miljoen keer bekeken. Hij wordt bestookt met liefdesverklaringen en heeft zelfs al meerdere banen aangeboden gekregen.

Echt prachtig, nietwaar?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten