Zangeres Anouk wordt voor de zesde keer moeder

Geen categoriejan 07 2016, 10:00
Zangeres Anouk is alweer zwanger. Voor maar liefst de zesde keer wordt de Haagse zangeres dit jaar moeder.
Zoals ze plegen ze zeggen: nou, ze lust er wel pap van. Anouk is dus voor keer nummer zes zwanger. De zangeres onthulde dit nieuws op haar Instagram-account, waar ze een foto plaatste van haarzelf met een hele dikke baby-buik:
https://www.instagram.com/p/BAM7UmZL711/
De vader van de aankomende spruit is de 21-jarige Dominique Schellekens, die tevens haar vriend is. Eigenlijk vond Anouk dat met vijf kinderen haar gezin wel af was, maar voor haar nieuwe liefde was ze bereid een uitzondering te maken:

Ze wist zeker dat ze een zesde kindje wil met haar huidige vriend Dominique. ,,Ik begrijp Dominique ook wel, die wil dat ook zelf een keertje meemaken, en voelen en ervaren. Dus ik heb gezegd: 'Nou ja, als dat er één is, dan wil ik nog wel een keer proberen.'''

De kersverse nieuwe Anouk junior zou de jongste telg moeten worden in een familie dat al uit vijf oudere broers en zussen bestaat. Van drie verschillende vaders kreeg zij zonen, Benjahmin Kingsley (13) Elijah Jeremiah (11), dochter Phoenix Ray (10), zoon Jesiah Dox (5) en de jongste telg zoontje Sion Jethro (1,5).
Baby nummer zes is overigens wel de laatste keer dat Anouk aan gezinsuitbreiding doet, merkt de Girl-zangeres op:

"Dan wil ik meteen daarna al een knoop in die eileiders gooien. De boel afsluiten."

Die noteren we. Eens kijken of dat ook gaat gebeuren...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten