Zangeres Anouk wordt voor de zesde keer moeder

Zangeres Anouk wordt voor de zesde keer moeder

Zangeres Anouk is alweer zwanger. Voor maar liefst de zesde keer wordt de Haagse zangeres dit jaar moeder.

Zoals ze plegen ze zeggen: nou, ze lust er wel pap van. Anouk is dus voor keer nummer zes zwanger. De zangeres onthulde dit nieuws op haar Instagram-account, waar ze een foto plaatste van haarzelf met een hele dikke baby-buik:

https://www.instagram.com/p/BAM7UmZL711/

De vader van de aankomende spruit is de 21-jarige Dominique Schellekens, die tevens haar vriend is. Eigenlijk vond Anouk dat met vijf kinderen haar gezin wel af was, maar voor haar nieuwe liefde was ze bereid een uitzondering te maken:

Ze wist zeker dat ze een zesde kindje wil met haar huidige vriend Dominique. ,,Ik begrijp Dominique ook wel, die wil dat ook zelf een keertje meemaken, en voelen en ervaren. Dus ik heb gezegd: 'Nou ja, als dat er één is, dan wil ik nog wel een keer proberen.'''

De kersverse nieuwe Anouk junior zou de jongste telg moeten worden in een familie dat al uit vijf oudere broers en zussen bestaat. Van drie verschillende vaders kreeg zij zonen, Benjahmin Kingsley (13) Elijah Jeremiah (11), dochter Phoenix Ray (10), zoon Jesiah Dox (5) en de jongste telg zoontje Sion Jethro (1,5).

Baby nummer zes is overigens wel de laatste keer dat Anouk aan gezinsuitbreiding doet, merkt de Girl-zangeres op:

"Dan wil ik meteen daarna al een knoop in die eileiders gooien. De boel afsluiten."

Die noteren we. Eens kijken of dat ook gaat gebeuren...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Anouk zangeres

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties