Yes! Jihadi John is dood!

Geen categoriejan 20 2016, 14:00
Goed nieuws van het anti-ISIS front in Syrië.
Jihadi John, de ISIS-terrorist die bekend werd omdat hij onschuldige gevangenen massaal (en voor het oog van de camera) onthoofde is niet meer. De radicaal-islamitische organisatie maakte gisteren zelf bekend dat hij gedood is bij luchtaanvallen van Amerika.
Volgens de groep slachters kwam de moordenaar om door een aanval van een onbemande drone.
Jihadi Johns echte naam was Mohammed Emwazi. Hij kwam uit Groot-Brittannië en was onder andere verantwoordelijk voor de moorden op James Foley, Steven Sotloff, Peter Kassig, David Haines, Alan Henning, Kenji Goto en Haruna Yukaw. Daarnaast vermoordde hij ook nog eens gevangen Syrische soldaten.
Zo zag hij eruit voor hij zich bij de slachters van ISIS voegde en zelf een massamoordenaar werd:
Screen Shot 2016-01-20 at 14.14.41
CNN legt uit wat er precies gebeurde op de dag dat Emwazi uitgeschakeld werd:

The United States had been tracking Emwazi closely since Wednesday, and he was seen leaving a building and getting into a car Thursday. Three drones went after that vehicle, which also had another person inside, and two Hellfire missiles were fired.

Beter nieuws dan dit heb ik in maanden niet gelezen. Deze man was werkelijk een monster: een psychopaat die het leuk vond om arme mensen te terroriseren, uit te schelden, te onderdrukken, en vervolgens op extreem pijnlijke wijze te vermoorden. Het is werkelijk een zegen voor de mensheid dat hij nu niet meer in staat is om dat te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten