Ziende blind: linkse Duitsers ontkennen massale aanranding door immigranten in Keulen

De ontkenning door sommige linkse Duitsers is zó bizar, dat het bijna lachwekkend is. 

De Dagelijkse Standaard berichtte eerder vandaag over de vreselijke gebeurtenissen tijdens het Nieuwjaarsfeest in Keulen. Maar liefst duizend mannen beroofden en misbruikten vrouwen die op het publieke feest aanwezig waren. De Duitse politie is op zoek naar de daders nadat ruim 60 vrouwen aangifte hebben gedaan van aanranding.

De aanranders hadden een Arabisch uiterlijk, en het gaat waarschijnlijk om recente immigranten – in 2015 liet Duitsland immers meer dan een miljoen asielzoekers toe. En waar asielzoekers worden verdacht van een misdrijf, is links nooit ver weg om de misdrijven te bagatelliseren, onder het tapijt te vegen of zelfs glashard te ontkennen.

Asielzoekers zijn immers ‘zielig’. Nieuws over dit soort aanrandingen is koren op de molen van politici die kritisch zijn over het open grenzen-beleid van Angela Merkel, dus moet het zo snel mogelijk worden ontkend. Dat vindt in ieder geval Regina Schleheck, die door de NOS wordt geciteerd:

Screen Shot 2016-01-05 at 17.32.58

“De mannen om me heen, en dat waren er veel, probeerden me er juist door te laten, ze kwamen niet in de buurt, waren aardig en verontschuldigden zich voor de situatie. Ze vroegen waar ik heen wilde, anderen keken of de trein die ik nodig had nog op het perron stond. Ik heb zelden zulke vriendelijke en geduldige landgenoten gezien”, schrijft Regina.

“Natuurlijk zullen er rellen op het station hebben plaatsgevonden, maar ik vermoed dat de omvang van het incident groter wordt gemaakt dan het in werkelijkheid was. Dit omdat het de angsten bevestigt die veel mensen hebben. Toch heb ik deze avond heel anders ervaren. Alsjeblieft, neem de berichten serieus, maar de hysterie niet”, zegt ze.

Niks aanranding! De aanwezige mannen waren juist ontzettend lief en beleefd, zegt de 56-jarige Regina. Waar die 60 aangiftes dan vandaan komen, blijft een raadsel.

Het zou zomaar kunnen dat Regina’s leeftijd en uiterlijk ervoor zorgden dat zij met rust werd gelaten door de aanranders, waar andere vrouwen wél slachtoffer werden van de dronken en agressieve meute. De getuigenis van de 28-jarige Katja schetst namelijk een heel ander beeld:

“Toen liepen we door de groep mannen. Er was een pad door de groep mannen dat we volgden. Opeens voelde ik een hand op mijn kont, vervolgens op mijn borsten, en korte tijd later overal. Het was een nachtmerrie. Hoewel we de mannen sloegen en tegen ze schreeuwden hielden ze niet op. Ik was echt in paniek en denk dat ik door minstens 100 mannen ben aangerand in 200 meter.”

De wanhopige pogingen van sommige linkse activisten om de massale aanranding onder het tapijt te vegen, zijn helaas geen verrassing. Links doet liever alsof er niets aan de hand is, dan maatregelen te treffen. Na het gruwelijke voorval in Keulen is er namelijk maar één logische conclusie: de Europese grenzen moeten dicht voor immigranten die een risico vormen voor de openbare veiligheid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

70 reacties

 1. Svetlana

  Misschien ligt het er ook aan dat Regina zich normaal gekleed heeft ipv de vele goedkope sloeries die zich tot deze grote feesten vaak aangetrokken voelen.

  1. Bart

   Hoe je jezelf kleed mag geen reden zijn om zo behandeld te worden. Die barbaarse beesten hebben hun poten thuis te houden. Ze hebben in Duitsland nog wel wat kampen waar je ze vast kunt zetten tot je dit gif voor de samenleving kunt uitzetten.

  2. toetssteen

   @Svetlana
   Dat mens stond niet eens op dat plein, maar elders! Op de faceboekpagina is iemand die daar op attendeert. Mevrouw jokte alzo.
   Buiten dat, ik vermoed dat een jonge blom van 18 toch echt wat anders is van een oma van tegen de zestig.

   1. LantR.fant

    En daar trekt Svetlana eventjes 100 jaar emancipatie van de vrouw door de plee. Die linksen verloochenen hun eigen principes om zich maar aan alle schorriemorrie uit Arabië over te leveren.

    1. Wim

     Svetlana u reacties hebben het punt bereikt van onzinnige wanhoop over het gelijk van Wilders.

  3. Wachteres

   REDACTEUREN, LEZEN JULLIE EVEN MEE? Het is toch walgelijk wat dit serpent zegt.

   Niet de daders krijgen de schuld, maar de slachtoffers:”Hadden ze zich maar netjes moeten kleden”. Alsof dit linkse mormel erbij was, zo worden de beschuldigingen klakkeloos rondgestrooid.

  4. Anna

   Svetlana U noemt de beroofde, aangerande en verkrachte autochtone vrouwen “goedkope sloeries”. U bent van menig dat autochtone vrouwen zich moeten kleden volgen de wil, eisen en wetten van de islamitische Arabieren. Dan gaan deze moslimmannen zich niet meer te buiten aan opgezette massa berovingen, massa aanrandingen en massa verkrachtingen op autochtone vrouwen.

  5. Anna

   Dus het ligt in islamitische landen waar vrouwen worden beroofd, aangerand en verkracht allemaal aan de islamitische kledij die ze dragen. Dat zijn allemaal “sloeries” volgens u.

 2. Wim

  Maar dat is toch een man op de foto.

  1. Krijgsman

   Mensen die bedelen om een ban voor andersdenkenden verdienen groot wantrouwen.

 3. Terzo

  Ja gek hè, met zo’n peenenkop als Regina Schleheck heeft, daar wil zelfs een moslim nog niet met een werphengel aan zitten…..

  Dat linkse geteisem is echt massaal de weg kwijt.

 4. robinvanderwal

  Deze Europese gastvrijheid zou dit continent wel eens kunnen gaan opbreken. Teveel mensen, lees jonge mannen, die gewoon nooit kunnen en zullen aarden in het vrije Westen.

  Wellicht is het een idee om alle mannen tussen de 18 en 30 in een vreemdelingenlegioen te stoppen, ze te bewapenen, en ze getraind naar Syrië te sturen zodat ze hun éigen land weer kunnen opbouwen. Wij hebben geen behoefte aan onderontwikkelde en derhalve kansloze migranten.

  Deze ‘vluchtelingen’ in ieder geval een enkeltje Aleppo/Benghazi/Mogadishu/Asmara geven.

 5. V.K.

  -Je vraagt je af welk belang deze vriendelijk geholpn vrouw dient, nou dat is het belang van de elite..

  -Je zou maar nadat je bent aangerand oid bij de aangifte daarvan tegenover zo’n vrouw zitten, niemand neemt je serieus.

  -Zie ook de massa verkrachtingen in de Engelse steden.

 6. Ni28

  Deze Regina’s zijn het grootste gevaar voor Europa. Tot de laatste adem zullen zij de werkelijkheid ontkennen en hun dwaze ideeën verdedigen. De media wordt de mond gesnoerd zoals vroeger in het communisme. Vrije Westen bestaat niet meer.

 7. Krijgsman

  Regina Schleheck was directe ooggetuige van de gebeurtenissen en wordt hier als een lachwekkende linkse ontkenner weggezet omdat we het veel fijner vinden het anders voor te stellen.
  De zaak wordt bewust opgeblazen door moslimhaters.

  1. van Urk

   Regina hielde als enige vrouw zich natuurlijk wel aan de gedragscode om een armlengte uit de buurt van mannen te blijven.

  2. LantR.fant

   Ah juist ja. Dat had ik zo nog niet bekeken. En die 60 vrouwen die aangerand zijn waren gewoon ergens anders of waren geblinddoekt. Hoe haal je het in je 4kante kop om jezelf publiek zo belachelijk te maken.

   1. Wim

    150 zijn het er al.

  3. V.K.

   -Zelfs Asser heeft z’n kritiek al geuit op deze keulse burgemeester en spreekt ook van georganiseerde verkrachtings rant.

   -Ook jij zal met je domme gebler alleen komen te staan smerige opruier.

  4. Anna

   Krijgsman: Aantal doet er niet toe. Had u ook zo gereageerd als autochtone mannen moslima’s hadden aangerand en verkracht. Al was het maar één moslima.

 8. Krijgsman

  We fantaseren en dramatiseren zo graag over het ‘zwarte geteisum’ en hun vermeende vrouwonvriendelijkheid omdat we de feiten over de enorme balk in ons eigen oog graag aan het zicht onttrekken:

  http://jouwrechtvanspreken.nl/2015/10/05/verzet-van-de-pvv-misbruikt-verkrachting/#imageclose-3199

  1. van Urk

   Krijgsman@ Het ging volgens de Keulse politie om een georganiseerde actie en niet om strafbare incidenten!

   1. Julius

    Volgens mij zijn ze dat nog aan het onderzoeken meneer van Uk.

    Feiten en fictie niet kunnen scheiden blijft een problematisch fenomeen bij de PVV-erts.

    1. van Urk

     Een realisme dat niet verder ziet dan zijn eigen puntje van zijn neus is gevaarlijker dan de meest krankzinnige fantasie, want het is blind.

    2. Inge

     @Julius
     Cognitieve dissonantie blijft een problematisch fenomeen bij de wegkijkers/struisvogels zoals u !

 9. Wim

  Net gelezen dat vanavond Rutte op TV komt. Hij gaat alle autochtone kindertjes geruststellen dat hun moedertjes geen gevaar loopt. Tenminste als ze met gestrekte arm lopen en iedereen zo op afstand houden.

 10. V.K.

  -Ha ha, kijk momenteel naar het staatsjournaal, weet nu hoe ijzel wordt gemaakt en hoe je met een machine gun spekjes bakt.

 11. Julius

  Daar moet een piemel in..!

  Geinig hoe de PVV-erts hier van opperste opwinding over elkaar heen krioelen. Het lijkt wel een orgie. Dat geeft hun lege bestaan weer wat inhoud.

 12. Ruud562

  Redactie, kunnen jullie die Svetlana niet bannen? Want wat zij uitkraamt …

  1. Krijgsman

   Mensen die bedelen om een ban voor andersdenkenden verdienen groot wantrouwen.

   1. Wachteres

    @Krijgsman: ‘Andersdenkenden’: Heeft wat Zwetslana uitslaat voor u ook al met denken te maken?

    Zij is een belediging voor elke vorm gezond verstand.

    1. Krijgsman

     Wachteres, u komt op me over als een extremistische moslimhater. U ziet dat wellicht aan voor denken maar ik meen veeleer racistsiche onderbuikgevoelens verwoord te zien.
     U heeft weinig recht van spreken.

 13. Ruud562

  Ja Krijgsman, ik ben PVV-stemmer dus dat verklaart veel, hé!

 14. Ruud562

  Die Regina lijkt op een vent. En aangezien homofilie onder arabieren alleen in het geniep kan worden geuit heeft ze dus vrije doorgang gekregen.

  1. Krijgsman

   Over seksisme gesproken.

   1. van Urk

    Met dit soort ernstige berichten zal er met deze nieuwkomers aan zogenaamde doktoren en chirurgen ook weinig wat van terechtkomen http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/01/asielstroom_misdaad_werkloos.html

 15. Wachteres

  http://nieuws.tpo.nl/2016/01/04/kwaliteitskrant-die-welt-oppert-voorzichtig-dat-aanranders-in-keulen-ook-vluchtelingen-waren/

  Bonusquote: kwaliteitskrant Die Welt oppert dat onder aanranders in Keulen ook vluchtelingen zaten
  ‘Sommige van de daders zijn ongeveer twee jaar geleden van Afrika naar Duitsland gekomen’

  “Wederom totale verwarring dus bij de policor media. Want hoe moet je aan je moralistische journalistieke verplichtingen voldoen als de feiten ‘Geert Wilders in de kaart spelen’?

  Nee, de eerste dagen van 2016 zijn duidelijk geen fijne dagen om politiek-correct te zijn. En dan hebben we nog veel dagen te gaan”.

  1. Krijgsman

   Daarentegen zijn het topdagen voor moslimhaters.

   1. van Urk

    Dat de eerste boot met moslims aan land kwamen was voor u zeker een topdag.

    1. Terzo

     Ja Brouwenstein stond die dobber apen al van verre toe te juichen………..

    2. Krijgsman

     Nee, ik beschouw de vluchtelingenstroom als een zeer groot probleem voor Europa. Dat we die stroom in belangrijke mate zelf veroorzaakten doet daar niets aan af.

 16. Wim

  Op de laatste dag van 2015 werd Duitsland geconfronteerd met de gevolgen van de onverantwoorde politiek waarbij het land de afgelopen jaren duizenden migranten binnen liet met een islamitische cultuur.

  In Keulen en andere steden zoals Hamburg en Stuttgart werden op oudjaarsavond tientallen vrouwen aangerand, beroofd en verkracht door groepen mannen met Arabisch en Noord-Afrikaans uiterlijk. Volgens de politie kenden de mannen elkaar en handelden ze in groepsverband. Politiecommissaris Wolfgang Albers uit Keulen spreekt van “een volledig nieuwe dimensie van geweld.”

  De getuigenissen van de slachtoffers zijn verschrikkelijk. Vrouwen en meisjes werden belaagd, bestolen en onderworpen aan walgelijk en uiterst traumatiserend gedrag. Zo getuigde een slachtoffer: “Ze hebben ons ingesloten en begonnen ons te betasten. Ze waren met hun handen overal. Ik had vingers in al mijn lichaamsopeningen.”

  De daders gedroegen zich als weerzinwekkende testosteronbommen. Toen ik het woord “testosteronbom” op 17 september vorig jaar gebruikte in het Kamerdebat na Prinsjesdag, werd ik door de minister-president terecht gewezen. Hij vond het “een verschrikkelijke term.” Maar het is niet de term die verschrikkelijk is, het is de realiteit. En die realiteit is de verantwoordelijkheid van politici die onze grenzen open laten, zoals mevrouw Merkel in Duitsland en Mark Rutte bij ons.

  Indien wij asielzoekers en immigranten uit islamitische landen massaal blijven toelaten, zal wat in Duitsland op oudjaarsavond gebeurde, straks ook op deze grote schaal in Nederland gebeuren. De eerste tekenen zijn er al.

  In het Kamerdebat op 14 oktober 2015 las ik e-mails voor van gewone burgers in Nederland die te lijden hebben onder de overlast veroorzaakt door asielzoekers en immigranten. Ook deze mails spraken over jonge meisjes die “onzedelijk worden betast”, dochters die worden “lastig gevallen”, vrouwen die te horen krijgen “I want to fuck you.”

  De gebeurtenissen in Keulen zijn de voortekenen van de narigheid die ons nog te wachten staat als het kabinet en de meerderheid van de Tweede Kamerleden de waarheid niet onder ogen willen zien.

  Keulen is vlakbij. Onze vrouwen en dochters moeten worden beschermd. Het kabinet moet wakker te worden. Mark Rutte moet zijn plicht doen. Onze grenzen moeten dicht. Nederland moet de-islamiseren.

  Geert Wilders is fractieleider van de Partij voor de Vrijheid in de Tweede Kamer

  Dit opiniestuk verscheen op 5 januari 2016 op de website van The Post Online.

  Onderstaand de Kamervragen die Geert Wilders en Sietse Fritsma hebben ingediend:

  Vragen van de leden Wilders en Fritsma (beiden PVV) aan de Minister-President en de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over groepen van vooral Arabische mannen die tientallen jonge vrouwen hebben aangerand, beroofd en verkracht in Duitsland.

  1.)
  Heeft u kennis genomen van de berichten dat op oudjaarsavond groepen van vooral Arabische mannen tientallen jonge vrouwen hebben aangerand, beroofd en verkracht in meerdere Duitse steden? (*) (**) (***)

  2.)
  Heeft u ook kennis genomen van de vrouwelijke slachtoffers die verklaarden “Ze hebben ons ingesloten en begonnen ons te betasten. Ze waren met hun handen overal. Ik had vingers in al mijn lichaamsopeningen”? (****)

  3.)
  Bent u het met Politiecommissaris Wolfgang Albers van Keulen eens dat het hier een volledig nieuwe dimensie van geweld betreft? Zo nee, waarom niet?

  4.)
  Bent u het met ons eens dat deze nieuwe dimensie van geweld het resultaat is van de import van migranten met een gewelddadige, islamitische cultuur waarin vrouwen en jonge meisjes vaak als minderwaardig worden gezien? Zo nee, waarom niet?

  5.)
  Vindt u het woord testosteronbommen nog steeds een verschrikkelijke term zoals u tegen de eerste ondertekenaar van deze vragen zei tijdens de Algemene Beschouwingen op 17 september vorig jaar, of ziet u nu eindelijk in dat het toelaten van tienduizenden Arabische mannen in Nederland de veiligheid van onze burgers op het spel zet? (*****)

  6.)
  Herinnert u zich het debat over de opvang van asielzoekers op 14 oktober 2015, waar de eerste ondertekenaar van deze vraag meerdere meldingen voorlas van vrouwen die lastig werden gevallen door asielzoekers in Nederland? Zo ja, waarom blijft u Nederlandse vrouwen in gevaar brengen door het massaal toelaten van asielzoekers? (******)

  7.)
  Realiseert u zich dat als u de grenzen open laat het een kwestie van tijd is voordat massale berovingen en aanrandingen zoals in Duitsland, ook in Nederland op deze grote schaal zullen plaatsvinden? Wilt u dat op uw geweten hebben, of bent u eindelijk bereid de Nederlandse grenzen te sluiten voor islamitische testosteronbommen?

 17. Wachteres

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160105_02050400

  Open brief over aanrandingen: “Duitse regering, jullie hebben schitterend werk verricht”

  De Duitse schrijfster Katja Schneidt heeft naar aanleiding van de massale aanrandingen tijdens oudejaarsnacht in Keulen een open brief aan haar regering op Facebook geschreven. Het bericht wordt massaal opgepikt en gedeeld. Haar brief begint erg sarcastisch, met felicitaties voor de Duitse regering.

  1. Krijgsman

   Tja, die Katja heeft ook zo haar trauma’s te verwerken.

   http://www.bol.com/nl/p/gefangen-in-deutschland/9200000004725077/

 18. J.C.

  Volgens mij heeft mevrouw Regina Schleheck zich gerealiseerd, dat de altijd gebruikte smoes dat het maar om een paar ondeugende jongetjes zou gaan, hier niet gebruikt kan worden. Dus maak je het op een andere manier klein. En dat, terwijl de ramp, die zich aan de betastte, aangerande, verkrachte bestolen vrouwen heeft voltrokken, voor hen enorm moet zijn.

  De falende verantwoordelijke gezagsdragers zullen wel weer, net als in Geldermalsen. de dans ontspringen.

  Arm Duitsland en Nederland.

  Ik blijf PVV stemmen.

  1. toetssteen

   @J.C.
   Die gasten waren bepaald geen jongetjes hoorde ik van een politie-agente in burger die haar relaas heeft gedaan, wat ook beaamd is door meerdere agenten. Maar ja, ik mag de link hier blijkbaar niet plaatsen. Ik pootte hem bij Bron/ Powned/Geen Stijl en ik zag dat er mensen waren die de getuigenis verder hielpen verspreiden.

   Leve het internet!

 19. nick

  En opeens hoorde iedereen het in Keulen Donderen…..

  1. toetssteen

   @Nick
   http://www.zerohedge.com/news/2016-01-05/germany-shock-after-monstrous-attacks-rape-1000-men-arab-or-north-african-origin

   Die commentaren! We moeten echt snel wakker worden. Voor de realiteit, begrijp me goed.

 20. Aa

  Stel, ik schrijf dus stel, dat op het stationsplein in Amsterdam of gewoon op de Dam een aantal Ajax supporters(ik noem maar iets) systematisch boerka’s en andere bedekkende kleding van moslima’s gaan verwijderen. Zou links dan ook zo slapjes reageren als nu het geval is over de gebeurtenissen in Duitsland? Of gaan de poorten van hel en verdoemenis gelijk open?

  Ik denk maar zo, als ONZE vrouwen in de ogen van moslims vrij wild zijn dan mogen wij westerse mannen toch ook wel iets doen om moslim vrouwen te bevrijden van het hen opgelegde juk?

 21. Anna

  Dat is de NOS. De NOS had wéér iemand gevonden ene REGINA. “Geen last” van de “aardige,vriendelijke,geduldige landgenoten
  NOS heeft zoals ZDF zo lang mogelijk uitgesteld om feiten te brengen.
  Politie en media opzettelijke blindheid.

 22. Anna

  Stel dat autochtone mannen met zo’n duizend man moslima’s gaan beroven, aanranden en verkrachten.
  Dan stond de hele islamitische wereld,EU leiders,Europese politie, politici en media op z’n kop. Nu probeerden ze het onder de tafel te houden omdat het autochtone vrouwen waren.

  1. Kodi

   Ik bedoel maar.

 23. Wachteres

  http://www.demorgen.be/buitenland/keulse-burgemeester-raadt-vrouwen-aan-armlengte-afstand-te-houden-van-mannen-b694465c/

  Keulse burgemeester raadt vrouwen aan “armlengte afstand” te houden van mannen

  Duitsland in shock door ‘massa-aanranding’

  “Vrouwen die hun gedrag aanpassen aan misdadige mannen? De reacties op sociale media zijn vernietigend. De burgemeester krijgt het verwijt de schuld bij de slachtoffers te leggen”.

  Er schijnt ook al geadviseerd te zijn dat vrouwen beter niet zonder een man uit kunnen gaan: de sharia in optima forma.

  Links: KNETTERGEK! Dat soort mensen zijn toch in geen enkel opzicht meer serieus te nemen?!

  1. Kodi

   Effectiever zou zijn geweest als de vrouwen een handvuurwapen hadden als verlengstuk van hun arm.

 24. Anna

  Svetlana.
  Het ligt in islamitische landen waar vrouwen/meisjes/ worden beroofd, aangerand en verkracht allemaal aan hun islamitische kledij die ze dragen. Dat zijn allemaal “sloeries” volgens u.

 25. V.K.

  -De grote vraag is natuurlijk wie heeft heeft deze massa op de been gebracht in Hamburg/Bremen/Keulen? Alleen achter daadwerkelijke daders heeft natuurlijk weinig zin zolang je er weinig is aangelegen om de organisatoren op te sporen.

  -Hoe langer Merkel wacht met het publiekelijk afvallen van de Keulse burgemeester met haar regel van de armlengte, des te moeilijker wordt dat om deze middeleeuwse regel terug te draaien.
  -Idemdito natuurlijk met Burgemeester en chef politie van Den Haag, vreemd dat deze niet uit hun functie zijn ontzet, laat staan dat er harde kritiek komt uit de hoek van de elite.

 26. Anna

  Svetlana: 17 uur ago.
  Het ligt in islamitische landen waar vrouwen worden beroofd,aangerand en verkracht allemaal aan hun islamitische kledij. Dat zijn volgens u allemaal ” goedkope sloeries”.

 27. H.Vaes

  Ja, ook ik ben PVV stemmer….en de negatieve opstelling van mij jegens welke moslim dan maar ook die de islam aanhangt wordt gekweekt door dit naar ons toe haat
  zaaiende kabinet met zowat alle kamerleden…. op de PVV na…..en enigszins Vnl.
  De meeste moslims die de islam aanhangen zijn niet te vertrouwen…dat is in het verleden al vaak genoeg gebleken.
  Het werkelijke probleem zijn niet de gelukszoekers op zich…..overigens ze verstoren wel het leefklimaat……maar de moslims die infiltreren in onze samenleving om die te verstoren….zoals recentelijk in Duitsland het geval is. En vele van deze op zich ook ….terroristische aanslagen …….zullen nog volgen.
  Helaas.

  1. Kodi

   Je glazen bol liegt niet.
   https://www.thereligionofpeace.com/#

 28. Anna

  Svetlana: In islamitische landen wordt door moslimmannen aangerand en verkracht ondanks dat hun moslim vrouwen islamitisch zijn gekleed.

 29. Anna

  Svetlana: Dan zijn in islamitische landen alle moslima’s die lopen in islamitische kledij die door moslimmannen aan de lopende band worden aangerand en verkracht allemaal “goedkope sloeries” volgens u.

 30. Anna

  Waar blijf je Svetlana geen antwoord op mijn schrijven.

 31. Seneca

  Niet op die Russin, lid van AFA, reageren. Is verspilde moeite. Ik denk dat Krijgsman, gezien zijn opmerking over ‘de balk in eigen oog’. tijdens de Kerst het evangelie heeft gelezen. Gaat zo door jongen, zo leer je nog wat.

 32. Kodi

  Aanrandingen door Noord-Afrikanen met Halloween in Keulen en Düsseldorf

  Duitsland, november 2017

  Tijdens de Halloween-nacht werden diverse vrouwen aangerand in de binnenstad van Düsseldorf door mannen ‘met een Noord-Afrikaanse uiterlijk’. In vier gevallen werd de aanrander opgepakt.
  Tegen negenen ’s avonds kwam een groep van ca. 50 Noord-Afrikanen met de S-Bahn vanuit Wuppertal naar Düsseldorf. Hoewel de politie op de been was, kon die niet voorkomen dat twee groepen Noord-Afrikanen met elkaar slaags raakten met o.a. messen.
  Ook in Keulen vonden aanrandingen plaats door ‘’daders van Noord-Afrikaanse en Arabische afkomst’’ bij de Dom, het station en inde oude binnenstad. Er waren honderden agenten op de been. Er vonden 33 arrestaties plaats.

  NRZ, 2 november 2017
  Express, 1 november 2017

  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6895

 33. Kodi

  Dit is het betere werk:

  In Moermansk hebben Muzelmannen geprobeerd zich aan Russische vrouwen te vergrijpen. Toen kwamen de Russische mannen deze Muzelmannen de oren wassen.

  Moermansk: “Het spijt ons, maar Keulen ligt 2.500 km verder naar het zuiden.”

  Geplaatst op 5 februari 2016 door E.J. Bron

  In de Russische regio Moermansk zijn migranten te ver gegaan met Russische meisjes: enkele van de “vluchtelingen” liggen nu in het ziekenhuis en anderen zitten in de gevangenis.

  Migranten uit het Midden-Oosten en Afghanistan hebben afgelopen zaterdag in een nachtclub in de regio Moermansk, in de stad Polar Zori, jonge Russische vrouwen lastiggevallen en kregen te laat in de gaten dat ze niet in de EU waren. Hoewel de politie geen nadere inlichtingen wilde geven, was er sprake van vele gewonden.

  Media berichtten dat Noorwegen daarvoor ongeveer 50 “vluchtelingen” uit het Midden-Oosten en Afghanistan wegens hun “slechte gedrag” weer naar Rusland uitgezet zou hebben. In Polar Zori aangekomen, besloten de “vluchtelingen” een beetje lol te maken in de lokale discotheek “Gandvik” en begonnen daar toen Russische meisjes lastig te vallen en seksueel te intimideren.

  Het was echter hun pech dat in Moermansk niet de tolerantie van het Verlichte Europa heerst. De autochtonen maakten hen heel snel duidelijk waar ze zich bevonden: “Het spijt ons, maar Keulen ligt 2.500 km verder naar het zuiden.” Volgens commentatoren op de sociale netwerken probeerden ze te vluchten en zich te verstoppen, maar ze werden gevonden en door de inwoners van de stad “opgevoed”. Als er niet enorm veel politieagenten gekomen zouden zijn, dan was de situatie absoluut heel slecht voor ze afgelopen, vooral gezien de winterse kou in Moermansk.

  Het gevecht tussen de “vluchtelingen” en in de inwoners van stad Polar Zori vond echter niet plaats in de club “Gandvik”, maar op straat, waar zich voor zulke gasten plekken bevinden waarop men “als mannen onder elkaar kan praten”, bericht FlashNord.

  Het resultaat: 18 migranten in het ziekenhuis, 33 in de lokale gevangenis en een grote wens bij hen om zo snel mogelijk weer naar huis terug te kunnen keren. Officiële bevestigingen van het Openbaar Ministerie waren er niet, omdat die er blijkbaar geen zin in heeft om nog meer voeding te geven aan de door het Westen gevolgde koers van “het wilde Rusland”.

  Bron: http://www.schweizmagazin.ch/nachrichten/ausland/25932-Murmansk-Tut-uns-leid-Kln-ist-2500-Kilometer-weiter-sdlich-von-hier.html

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.