25 postbusjes vormden een rij bij één huis. Waarom ze dat deden zal je ontroeren…

Geen categoriefeb 07 2016, 11:00
Het is niet ongewoon om één postbusje te zien rijden door de straat; vandaag de dag bestellen mensen een hoop dingen online. Maar vijfentwintig? Daar moet wat aan de hand zijn...
We hebben allemaal zo onze zwakke plekken voor ogenschijnlijk doodnormale zaken, en de 17-jarige Matthew Watkins is domweg verslingerd aan de rondrijdende bussen van de post.
De laatste acht maanden waren daarom extra zwaar voor Matthew, want de jongen moest in het ziekenhuis verblijven vanwege een slopende strijd tegen kanker. In die tijd heeft hij geen postbusjes voorbij kunnen zijn rijden. Maar na meer dan een half jaar strijd te hebben geleverd tegen de dodelijke ziekte, mocht 'Postbode Matthew' weer naar huis.
En wie denk je dat daar op hem stonden te wachten bij de stoep van zijn woning? Je raadt het al: de postbodes mét hun bestelbusjes. Je moet als alledaagse held natuurlijk nóóit vergeten wie je trouwste fans zijn!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/02/Teen-With-Cancer-Honored-With-Postal-Parade.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten