Het ongemakkelijke standje van Doutzen Kroes

Het ongemakkelijke standje van Doutzen Kroes

Het Nederlandse model heeft een onthulling te doen...

Volgers van het uit Friesland afkomstige Victoria's Secret-model Doutzen Kroes hadden een mooie avond gisteren. De diva van de Nederlandse showbizzwereld poseerde namelijk op een bijzonder pikante foto op Instagram...

https://www.instagram.com/p/BBdOSdFzVJH/

"Always an awkward position," schreef La Kroes erbij. Oftewel: "altijd een ongemakkelijk standje."

De foto waarin Doutzen ietwat gespannen tegen een kale muur leunt, terwijl ze alleen een slipje draagt, werd echter niet op de manier ontvangen door haar fans. Die vonden de foto helemáál niet ongemakkelijk:

De foto werd binnen tien minuten na plaatsing al ruim 14.000 keer geliked. Haar volgers vinden het model vooral sexy. „Mijn favoriete persoon in mijn favoriete pose.” „Je laat het er allemaal zo ontspannen uitzien, je bent vast briljant in je werk.”

En ik moet het daar toch eigenlijk wel mee eens zijn. Doutzen is typisch een vrouw die daadwerkelijk alles er elegant kan laten uitzien. Zelfs als ze eigenlijk een véél te kort jurkje aanheeft, en zelfs als ze borstvoeding geeft aan haar schattige ukjes.

Echtgenoot Sunnery James boft maar met zo'n vrouw!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Doutzen Kroes Instagram

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Spoor 2 traject niet gelukt, hoe verder?

Lees meer