Oeh-la-la. Wulpse Doutzen Kroes deelt bijna iets pikants online

Geen categoriejan 30 2016, 13:00
Het had niet veel gescheeld of Doutzen Kroes had - per ongeluk of expres - het internet laten zien wat ze onder haar korte jurkje droeg.
Doutzen Kroes is één van Nederlands bekendste stijliconen, maar zoals ook de beste melkboer wel eens bedorven melk levert, zo had deze week zélfs Doutzen Kroes een modemisser. Het jurkje dat het Friese model aan had naar een show in Parijs was namelijk wel érg aan de korte kant.
Zo kort, zelfs, dat een snel toeschietende man moest voorkomen dat het hele internet zou kunnen meegenieten met wat Doutzen onder dat jurkje al dan niet aan had...
https://www.instagram.com/p/BBHhAAIzVIh/
Een gezonde portie zelfspot is Doutzen gelukkig niet vreemd, dus zonder scrupules belandde deze foto ook op haar Instagram. Haar begeleidende commentaar? "Mijn jurk was zó kort dat Derek Blasberg ervoor zorgde dat ik niets zou 'flashen'" Een sipkijkende smiley verzekerde de kijker er desondanks toch van dat Doutzen hier niet helemáál op uit was.
De gelukkige man om wie Doutzen haar arm gedrapeerd heeft luistert dus naar de naam Derek Blasberg, en in de wereldwijde hogere society-cirkels is hij beslist geen vreemde: Derek kan sterren Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Taylor Swift en Naomi Campbell rekenen tot zijn beste vrienden. Hij is in het dagelijks leven de hoofdredacteur van modemagazine Harper's Bazaar
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten