Afghaanse immigrant gaat naar cursus “Hoe omgaan met vrouwen?” Verkracht vervolgens medewerkster van opvangcentrum

Joh, ze hebben alleen een cursus of twee nodig! Die arme immigranten weten namelijk gewoon niet hoe ze met vrouwen moeten omgaan!

Als we dat eenmaal rechtzetten, zegt het establishment ons, komt het allemaal prima in orde. Niet dus:

Een 16-jarige Afghaan heeft in een opvangcentrum van het Rode Kruis in het Vlaamse Menen een jonge vrouw verkracht. Dat melden Belgische media. De jonge vrouw werkt als cateraar voor het opvangcentrum. Het incident gebeurde afgelopen woensdag in de kelder toen ze voorraad wilde halen. De jongen had de vrouw voor de verkrachting al verbaal lastig gevallen.

Opvallend genoeg had de immigrant, over wie er zogenaamd geen klachten waren, kort daarvoor nog een cursus “Hoe omgaan met vrouwen?” gevolgd. Vreemd genoeg bleek het resultaat daarvan nihil te zijn. Of, nou ja, misschien dat de politiekcorrecten onder ons zullen stellen dat hij anders nog veel meer vrouwen had verkracht.

Want ach: één vrouw? Who cares! Dat is een kleine prijs om deze ‘arme immigranten’ te helpen, niet? Weg met ons!

Beste dames en heren van de Haagse kaasstolp en de traditionele media: dit is dus waarom geen enkele Nederland ook maar een beetje fiducie heeft in een goede afloop van het immigratieprobleem. We zien wat er gebeurt en weten: het wordt alleen maar erger.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Nicky

  Van een leraar(es) w.s. verkeerde spoedcursus genoten: “Als een vrouw nee zegt, bedoelt ze ja”. Dan nog in een vreemde taal… tja hoe voorkóm je dat.

  Daar heeft Wilders al jaren de enige juiste oplossing voor. Hoewel; ik mis bij hem wel een duidelijke uitspraak dat de ware, Christen vervolgden nu eens extra aandacht behoeven en toelgelaten moeten.

 2. Loki

  Je weet als vrouw dat wanneer je tussen asielzoekers gaat werken je de kans loopt zo’n testosteronbom op je te krijgen, eigen schuld dus, moet je daar maar niet gaan werken.

  1. loritta

   Het enige juiste antwoord!

 3. Krijgsman

  Het wordt nu toch een keer de hoogste tijd dat er in Nederland eens een asielszoeker een vrouw verkracht.
  Kan een geschminkte Zwarte Piet dat klusje niet een keer opknappen? Blanke mannen weten wel hoe je dat moet aanpakken.

  We lopen internationaal uit de pas!

  1. Ni28

   wat een dom gezwam.

  2. LantR.fant

   Net iets te zuur, maar het idee van deze grap kan ik wel waarderen.

 4. Loki

  Dat wordt hier vakkundig weggemoffeld, wist je dit niet?

 5. nogmaals

  Misschien moet er eens een DDS-trol worden verkracht door een stel moslims. Wellicht dat we dan heel andere reacties krijgen van zo’n trol.

 6. V.K.

  -Nou, wie gaat deze vrouw uitleggen dat de kans dat zij door een allochtone White Belg vele malen groter is en dat zij eigenlijks van geluk mag spreken.

  -Na ja, de bereidwilligheid van vrijwilligers van het rode kruis om in AZC te werken was al afgenomen tot het 0 punt, om dan een schijnwerkelijkheid te kweken met een of andere cursus, da’s volkomen idioot.Beter is het om het gebied binnen de AZC te zien als een stukje islam oid en daar je beleid betreffende veiligheid van je personeel op af te stemmen.

 7. Ni28

  Ik cursus verkeerd begrijpen! Ik anders vriendelijke man…..

 8. toetssteen

  Zeker niet opgelet die hulpverleenster. Op armlengte houden en geen parfum gebruiken, dat is al…..

  Overigens wordt er beweerd dat dader 16 is, maar ik vermoed al er jaarringen worden geteld dat ‘knaapje’ net zoals de vorige ‘vergrijp’ pleger ten minste 22 is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.