Afghaanse immigrant gaat naar cursus "Hoe omgaan met vrouwen?" Verkracht vervolgens medewerkster van opvangcentrum

Geen categoriefeb 19 2016, 15:00
Joh, ze hebben alleen een cursus of twee nodig! Die arme immigranten weten namelijk gewoon niet hoe ze met vrouwen moeten omgaan!
Als we dat eenmaal rechtzetten, zegt het establishment ons, komt het allemaal prima in orde. Niet dus:

Een 16-jarige Afghaan heeft in een opvangcentrum van het Rode Kruis in het Vlaamse Menen een jonge vrouw verkracht. Dat melden Belgische media. De jonge vrouw werkt als cateraar voor het opvangcentrum. Het incident gebeurde afgelopen woensdag in de kelder toen ze voorraad wilde halen. De jongen had de vrouw voor de verkrachting al verbaal lastig gevallen.

Opvallend genoeg had de immigrant, over wie er zogenaamd geen klachten waren, kort daarvoor nog een cursus "Hoe omgaan met vrouwen?" gevolgd. Vreemd genoeg bleek het resultaat daarvan nihil te zijn. Of, nou ja, misschien dat de politiekcorrecten onder ons zullen stellen dat hij anders nog veel meer vrouwen had verkracht.
Want ach: één vrouw? Who cares! Dat is een kleine prijs om deze 'arme immigranten' te helpen, niet? Weg met ons!
Beste dames en heren van de Haagse kaasstolp en de traditionele media: dit is dus waarom geen enkele Nederland ook maar een beetje fiducie heeft in een goede afloop van het immigratieprobleem. We zien wat er gebeurt en weten: het wordt alleen maar erger.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten