De Paus is woedend nadat een fan hem ineens omvertrekt

Een kleine oeps voor de katholieke kerk in Mexico: de Paus werd bij de binnenkomst van een bezoek omvergetrokken door een overenthousiaste fan. Die krijgt vervolgens de wind van voren van niemand minder dan de Heilige Vader zelf…

De Paus is momenteel op bezoek in Mexico, waar de man door duizenden enthousiaste fans onthaald werd. Voor West-Europeanen is het vaak lastig voor te stellen, maar in Zuid-Amerika heeft Paus Franciscus echt de status van een popster.

Dat bleek ook wel toen hij een stadion werd binnengeleid waar de mensen rijendik klaar stonden om de hand van de Argentijn te schudden. Dat ging echter niet in alle gevallen goed. Eén katholieke fan was net iets te gretig, terwijl een rolstoel net iets teveel in de weg stond…

De 79-jarige kerkvorst werd onderuitgetrokken en eindigde tegen het hoofd van een kind, waar hij enkele seconden tegenaan werd gedrukt:

Pope Francis has been caught on camera losing his temper at a well-wisher who yanked his arm so hard he stumbled over.

The Pontiff, who is usually known for being calm and accommodating with admirers, is seen scolding the offending fan whose enthusiastic greeting caused him to fall on a child in a wheelchair.

“Don’t be selfish, don’t be selfish,” he is heard angrily saying in Spanish, while gesticulating wildly.

De bewakers kwamen meteen in actie toen de Paus z’n evenwicht leek te verliezen, maar gelukkig hoefde niemand zich écht zorgen te maken: katholieken geloven immers in een herrijzenis, dus alles zou sowieso wel op z’n pootjes terecht zijn gekomen. Toch 😉 ?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Ni28

    Wat zei hij? …Godverdomme?

  2. Seneca

    He, zelfs de ‘onfeilbare’ paus is menselijk en schiet uit zijn slof.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.