Eva Jinek heeft het gezellig met Jort Kelder – de aartsrivaal van haar ex Bram Moszkowicz

De blonde presentatrice had het reuze gezellig met Jort Kelder bij het Correspondents Dinner.

Het Correspondents Dinner van afgelopen woensdagavond zorgt nog steeds voor veel geroezemoes. De geruchtenmachine draait al dagenlang op volle toeren, met name over Jan Slagters verhouding met de veel jongere dochter van SP-coryfee Jan Marijnissen, en over het geflirt tussen Premier Rutte en actrice Halina Reijn.

Maar ook over Eva Jinek en Jort Kelder, die samen bij het diner verschenen, is Nederland nog lang niet uitgepraat. De twee leken het zeer gezellig met elkaar te hebben, en zijn bovendien allebei single. Ook hun outfits – Jort in een nachtblauwe fluwelen smoking, Eva in een chic bontje, pasten mooi bij elkaar. Vormen de twee blonde presentatoren binnenkort een nieuw sterrenkoppel? Wie het weet, mag het zeggen.

Een relatie tussen Eva Jinek en Jort Kelder zou behoorlijk pikant zijn: Jinek was het liefje van Bram Moszkowicz, een aartsrivaal van Jort Kelder. De ruzie tussen de twee parmantige heren kwam tot een uitbarsting in een rechtszaak over Kelders gebruik van het woord “maffiamaatje” om Moszkowicz te omschrijven.

Die rechtszaak is inmiddels alweer bijna 9 jaar geleden, maar als Eva Jinek en Jort Kelder daadwerkelijk een setje vormen, zou dat het hanengevecht met Moszkowicz nieuw leven in kunnen blazen. Tip voor Bram: Jort Kelders relatie met de aantrekkelijke Lauren Verster is net voorbij. Misschien dat zij iets in de gewezen advocaat ziet?

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Anna

    Ze vliegen van de ene man of vrouw in de armen. Blonde presentatrice die altijd over de tafel hangt. Die huilt als een klein kind als alle Afrikanen en Arabieren niet voorgoed mogen blijven want haar ouders mochten toch ook.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.