Ex-vriendin beschuldigt Camiel Eurlings van mishandeling

Het blazoen van de CDA-prominent is ernstig besmeurd.

Camiel Eurlings zit diep in de problemen. Zijn ex-vriendin beschuldigt hem namelijk van mishandeling.

Op een tuinfeest, vorig jaar in Bloemendaal, zou Eurlings zijn vriendin, waar hij destijds enkele maanden mee samen was, hebben mishandeld. Eurlings en zijn advocaat Geert Jan Knoops reageerden gisteravond niet op verzoeken om commentaar. Tessa Rolink en Camiel Eurlings woonden vorig jaar bij haar ouders in Santpoort, waar hij regelmatig met zijn Porsche in het dorp werd gesignaleerd als hij een krantje ging kopen. Eurlings’ carrière was in die periode in rustiger vaarwater gekomen nadat hij met slaande deuren was vertrokken bij luchtvaartmaatschappij KLM.

Eurlings kwam in de problemen als topman van KLM omdat hij kort na zijn benoeming ook benoemd werd tot lid van het Olympisch Comité. Zoiets is natuurlijk een geweldige eer voor een individu, maar KLM was daar minder blij mee: het betekende immers dat hij zich niet fulltime bezig zou houden met het bedrijf. En dat is een probleem, zeker aangezien hij hoegenaamd de hoogste baas was.

Uiteindelijk werd Eurlings aan de kant gezet. Dat kwam eerst en vooral doordat KLM er genoeg van had dat hij de hele dag feest aan het vieren was.

Tot enkele jaren geleden was Eurlings één van de rijzende sterren van het CDA. Hij stapte echter uit de politiek omdat hij hoegenaamd een gezin wilde stichten met zijn toenmalige vriendin Enikö Borbely. Die relatie liep na zijn exit uit de politiek op de kliffen. Vervolgens kreeg hij een nieuwe vriendin, Wendy Dubbeld. Ook die relatie was geen lang leven beschoren. En datzelfde gold uiteindelijk dus voor zijn derde relatie in een paar jaar tijd, dit keer met Tessa Rolink.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Wim

  Eurlings kwam in de problemen als topman van KLM omdat hij kort na zijn benoeming ook benoemd werd tot lid van het Olympisch Comité. Zoiets is natuurlijk een geweldige eer voor een individu, maar KLM was daar minder blij mee: het betekende immers dat hij zich niet fulltime bezig zou houden met het bedrijf…..
  Onzin deze man is er uitgedonderd wegens wanbestuur en onkunde.

 2. Houtlijm

  Het was dacht ik Gerrit Komrij, die Eurlings omschreef als ‘de man met een hoofd als een vers geschilderd kermispaard’. Helemaal correct natuurlijk. De man met de hysterische stem van een viswijf, komt ook aardig in de richting. Een nitwit. Maar wel een narcistische, megalomane en gewelddadige nitwit.

 3. Wachteres

  Oeps, hij kan een herhaling van zijn politieke carrière waarschijnlijk wel vergeten.

  En het bedrijfsleven zal zijn poorten ook niet snel voor hem openen, als tenminste de beschuldigingen bewezen worden.

  Misschien een functie in de vluchtelingenzorg, iets doen tegen het geweld in de AZC’s?

  Want dat loopt de spuigaten uit.

 4. V.K.

  -Van huis uit is hem politiek met de paplepel ingegoten, een normale relatie opbouwen is er bij ingeschoten.

  -na ja, wens Wendy Dubbeld (mooie naam overigens voor een fotomodel Dubbel D) sterkte.

 5. JanKorneeldeWit

  Een naar zelfingenomen knaapje uit limburg…….Van een kennis hoorde ik dat hij nogal bedreven is als het gaat om zichzelf belangrijk voor te doen, meestal lost hij dat op door het oplepelen van wat uit het hoofd geleerde dossierkennis….Onbegrijpelijk dat deze figuur in staat was onze mooie KLM aan die fransen te verkwanselen…de sukkels die er omheen stonden zijn overigens ook niet van enige verantwoordelijkheid verschoond. Bottomline is dat politici nu eenmaal geen zakenlieden zijn maar dat wel altijd van zichzelf denken….altijd maar op pad met de buidel van een ander..

 6. Wachteres

  http://media.tpo.nl/column/aan-eva-jinek/

  “Tessa Rolink weigerde gisteren elk commentaar. Maar bronnen uit haar omgeving weten met zekerheid te vertellen dat zij ook grote problemen maakte met een vorige ex, toen aan die liefde een einde kwam. ‘Dat was een vermogende buitenlander en hem heeft zij het leven nog lang zuur gemaakt. Uit frustratie, niet om geld. Ze komt zelf uit een redelijk vermogende familie. Ik kan me ook herinneren dat zij na de breuk over Camiel zei: ‘ik maak hem helemaal kapot’.”

  Komt hier misschien ‘de aap uit de mouw’?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.