Wilders verklaart politiekcorrecte Merkel de oorlog

Geert Wilders heeft op Twitter het offensief geopend tegen iedereen die niet hard tegen de islamisering strijdt.

Natuurlijk richt hij zich eerst en vooral op onze eigen premier Mark Rutte, maar ook Angela Merkel — de Duitse bondskanselier — moet het ontgelden.

Wilders stelt dus dat Rutte tegen Merkel zegt dat we minder, minder, minder moslimmigranten willen hebben, waarop Merkel volgens hem antwoordt met een kort: “Dat pik ik niet.”

Kort door de bocht, maar wél waar. Merkel is op economisch gebied vrij rechts, maar als het over immigratie gaat is ze ongelooflijk politiekcorrect. Ze deelt de linkse multiculturele droom overduidelijk en doet er alles aan om die te doen uitkomen, ook al beschouwen gewone Duitsers en Nederlanders die droom als een ware nachtmerrie.

Wilders heeft daar duidelijk genoeg van en is daarom een internationale campagne begonnen:

Zoals gebruikelijk stelt hij het nogal hard, maar Wilders heeft wel degelijk gelijk. De islamisering gaat veel te ver. Dat geldt niet alleen voor Nederland, maar ook — en misschien zelfs helemaal — voor Duitsland.

En ja, als Nederlanders moet dat ons zorgen baren. Duitsland is namelijk veruit het machtigste land in Europa. Wat daar gebeurt heeft een enorme impact op de rest van Europa, en al helemaal op ons land. Als dat land overlopen wordt door immigranten die de westerse manier van leven verafschuwen heeft dat uiteindelijk ook een enorme impact op ons en op onze manier van leven.

De politieke elite zal Wilders ongetwijfeld weer beschuldigen van racisme en discriminatie, maar hij heeft gelijk en zijn campagne om Merkels politiekcorrecte, multiculturele wensdenkerij aan de kaak te stellen is ronduit noodzakelijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

92 reacties

 1. Geah

  Het enige waar we nog op mogen hopen dat frau Merkel een zware beroerte krijgt…zodat zij voor altijd uitgeschakeld is..

  1. josef kuijpers

   Buitengewoon ongepast!! Door figuren als u krijgt JOOP.NL nog gelijk ook. Écht hier bewijst u de PVV geen dienst mee!!!

   1. Geah

    Ik zal het niet meer zo schrijven..

  2. Svetlana

   Alsdus een ware PVV stemmende tokkie

   Wat ben jij toch smerig wijf Geah!

   1. Wim

    Ik vind het ongepast, maar dan gooit iemand een keer met een veel gebruikte kreet en dood verwensing door de links en is Svetlan helemaal van streek

    1. cmsuijkerbuijk

     @Wim
     Mijn reactie is bestemd voor Svetlana natuurlijk!

     1. nogmaals

      Svetlana kan onmogelijk “echt” zijn. Als hier al geen sprake is van (anti-Wilders) DDS-trollerij, dan is het wellicht één van de zeer weinige niet-policor cabaretiers in NL die hier een soort try-outs aan het houden is.
      Ik gok op Hans Teeuwen, de enige niet-policor humorist die ik ken.

    2. Geah

     Dat vrouwtje is gewoon labiel waarschijnlijk heeft haar moeder teveel wodka gedronken tijdens de zwangerschap van dat vrouwtje …dat verklaart haar onbeheerste reacties…..daarom verspil ik geen moeite om op haar te reageren @Wim…

     1. Svetlana

      Zegt een wijf die anderen doodwenst. Ik zou naar psychiater gaan als ik jou was.

     2. Beukman

      Kappen, Geah en Svetlana.

   2. cmsuijkerbuijk

    Houdt jij je smerige mond eens, want als er iemand géén recht van spreken heeft, ben jij het wel, met al je doodverwensingen en andere fraaie kreten aan het adres van Wilders en de PVV’ers!

    1. Geah

     Heer cmsuijkerbuijk,

     Ze is niet helemaal wijs…ze kent haar eigen bijdragen niet meer die zij hier regelmatig post en hoe zij een groot deel van het volk de dood in wenst…….een beginnende alzheimer misschien? 😀 😉 😀

  3. Houtlijm

   Gezien het enorme onheil dat Merkel aanricht en waar Duitsland nog jaren onder zal zwichten, is deze verwensing nog geen eens zo onbegrijpelijk en misschien ook wel niet ongepast. Maar wat dit met het stemmen op de PVV te maken zou hebben is voor mij onbegrijpelijke, hogere wiskunde. Maar ok, laten we de moralfaqs en gutmenschen op dit blog terwille zijn: “Het enige waar we nog op mogen hopen is dat Frau Merkel door aardige, witgejaste mannen met zachte dwang wordt weggeleid en in een rustige , groene omgeving achter hoge muren de rest van haar dagen in harmonie mag slijten”. Zo beter?

   1. Beukman

    Jij zou willen dat Merkel gek was, @Lijm. Stalin stopte zijn politieke tegenstanders ook al in inrichtingen. De ander gek verklaren is een machtig maar inhoudsloos wapen. De gekverklaarder laat ermee zien dat hij in zijn blote kont staat.
    Probeer het dus nog een keer, maar deze keer met je kleren aan.

  4. cmsuijkerbuijk

   @Geah
   Dit kan natuurlijk niet en het zou je sieren, als je deze “hoop” terug zou trekken. Dit doet velen zeggen “Zié je wel? “De” PVV vliegt weer eens uit de bocht!”
   En ik kan me daarbij ook niet indenken, dat je écht meent wat je schrijft! Doe dus jezelf een plezier en neem dit terug. Dan kun je meteen Svetlana laten zien, hoe een PVV’er groot kan zijn en beslist niet is zoals zij!

   1. Geah

    De heer Suijkerbuijk heeft gelijk,

    Ik bied mijn excuus aan voor mijn ondoordachte opmerking aan het adres van frau Merkel…dat heb ik oprecht niet zo gemeend!……

    Anders geformuleerd: Mogen wij hopen dat frau Merkel niet meer herkozen wordt en dat dan haar gedachtegoed met onmiddelijke ingang bij een nieuwe bondskanselier wordt terug gedraaid….

    1. Beukman

     Kijk, zo kan het dus ook! Goed werk, Suijkerbuijk en anderen.

    2. Wim

     Verlaag is niet tot dit anti Wilders niveau.

     https://www.youtube.com/watch?v=aclY_G4jrDE

    3. cmsuijkerbuijk

     @ Geah
     Groots!

 2. Pjotter

  Het is prima dat Wilders een duidelijk signaal afgeeft a.d. Oosterburen t.n.v. Merkel, ook i.v.m. haar eerder gedane uitspraak “de islaam hoort bij ons” hier past alleen duidelijke taal.

  Geen PVV er zal achter een uitspraak als die van Geah staan, laat ook dat duidelijk zijn.

 3. H.Vaes

  Tja… Merkel en Rutte……Als die 2 ooit ruzie zouden krijgen dan is het zeker niet over politieke standpunten. Daar gaat Rutte blindelings in mee.
  En ik begrijp de uitlating van Geah wel ook al is deze niet gepast…….
  Merkel is inderdaad niet te stoppen met politieke middelen, daarvoor zijn er teveel ja-knikkers in het EU kamp,die Merkel blindelings in haar kont kruipen. Rutte voorop.

 4. LantR.fant

  Merkel heeft niets te pikken, die koe moet zich hier eens verantwoorden voor de schade die zij onze samenleving en onze economie berokkent door haar idiote opstelling inzake de migrantenkwestie.

 5. Bromsnor

  Geert Wilders heeft natuurlijk volkomen gelijk.

  Als men kijkt hoe 40 jaar geleden 70.000 gastarbeiders ons land hebben verandert in de zin islamisering van Nederland dan zal de huidige instroom van immigranten uit de islamitische landen dat nog veel meer doen. Vooral omdat er nu al veel islam is in Nederland wat begonnen is met de komst van 70.000 gastarbeiders en de stroom immigranten uit de islamitische landen veel groter is. (het is eigenlijk een soort volksverhuizing richting Noord Europa die nu gaande is)

  Zoals de statistieken laten zien zullen veel van deze immigranten geen werk vinden en moeten dus worden onderhouden voor de belastingbetaler. Vaak grote gezinnen met veel kinderen want moslim gezinnen krijgen over het algemeen veel kinderen.

  Dat zal dus grote financiële en demografische gevolgen hebben voor Europa.

  Dat betekend meer moslims scholen; meer moskeeën; meer antisemitisme; haat voor christenen, Sharia rechtbanken voor burgerlijke zaken zoals al in Engeland aanwezig , etc.

  Weet u hoe de toekomst van Europa eruit zal zien als de stroom immigranten uit de islamitische landen niet word geremd?

  Steden met wijken vol met werkeloze moslims, volgestopt met moskeeën waar gefrustreerde, onaangepaste moslims hun “nieuwe thuis” hebben gevonden en waar religieus fanatisme, criminelen en een gewelddadige houding ten opzichte van niet-islamitische autoriteiten de norm is en de politie haar gezag heeft verloren.

  Duitslands Migratiecrisis: Januari 2016
  “Migranten hebben geen respect voor onze grondwettelijke orde”
  http://nl.gatestoneinstitute.org/7499/duitsland-migratiecrisis

 6. Svetlana

  Economisch gezien kan Merkel niet verder bij mij vandaan zijn en op dit punt heeft ze absoluut gelijk.

  WIR SCHAFFEN DAS is ook een historische uitspraak die men nog over 50 jaar zult herinnineren, net als I HAVE A DREAM. Het is zeer geruststellend te zien hoe deze dame zich niet laat beinvloeden door het de fascistische tokkies in de samenleving.

  Ga zo door Merkel. Duitsland (en Nederland) staat helemaal achter u. Mensen die zich daarover druk maken behoren gelukkig tot een kleine onbeschaafde minderheid.

  1. zomaar

   ach wat je onbeschaafd noemen wil ?.

   ik noem het onbeschaafd , dat bejaardentehuizen en verzorgingstehuizen gesloten worden , om de opvang van gelukszoekers , (lees zendelingen) te bekostigen .

   ik noem het onbeschaafd , om de ziekenzorg kosten zover op te drijven , dat vele ouderen en uitkeringstrekkers , deze niet meer op kunnen brengen , en dus de keus (verplicht) hebben een consul bij de dokter en of specialist over te slaan , ondanks hun ziekte ,of hun ziekzijn !!, gewoon omdat men de kosten van de eigenbijdragen niet meer betalen kan , van hun karige uitkering , en let wel !!, deze mensen hebben meestal hun levenlang gewerkt en in de sociale kast gestort , die kast waaruit jij nu gretig meevreet, zonder iets hierin geponeerd te hebben , jou verdienste is enkel dat jij een buitenlander bent , dus zielig volgens links.

   enzo Svetlana , zijn er meer voorbeelden binnen onze samenleving te benoemen, waar de autochtonen bevolking achter gesteld word en is , tegen de massale instroom van gelukszoekers (zendelingen) , die het verdomme om ook maar iets bij te dragen aan onze samenleving , toch hiervan alleen willen profiteren , onder het nom van wij zijn zielig en vluchteling .

   een echte vluchteling loop geen vijf zes landen door , en een land uitzoekend waar de sociale opvang voor hen het beste is , een echte vluchteling vlucht naar zijn/haar land of gebied waar hij/zij veilig is , en die gebieden (landen), grenzen naast of in hun land !.

   een echte vluchteling eist niet van zijn/haar omgeving dat deze zich aanpast aan zijn/haar wens of ideologie.

   dus wel beschouwd ben jij geen vluchteling , nooit geweest , maar gewoon een buitenlandse parasiet,( althans zo beoordeel ik jou gezien je inzendingen hier !! , jij schrijft dat je uit een zaligmakende linkse dictatuur komt ).

   en gevlucht bent omwegen de zaligheid binnen deze dictatuur .

   1. Svetlana

    Nee zomaar je hebt het verkeerd begrepen volgens mij. Mijn ouders vluchten na de val van de ijzeren gordijn juist om de gevolgen van de “democratisering” de ontkomen.

    1. Geah

     Wordt tijd dat het IJzeren Gordijn weer ingevoerd wordt…en dan speciaal voor mensen als jouw ouders en hun nazaten…;-) 😉

    2. cmsuijkerbuijk

     @Svetlana
     Dan zijn ze toch duidelijk de verkeerde kant opgevlucht. Een enkeltje Noord Korea had me beter geleken.
     En bij de weg: Als iemand moet vluchten omdat het communisme is gevallen, een grote zegen voor de mensheid en vervangen wordt door een democratie, dan dénk ik zo maar, dat die “vlucht” niet voor niets is. Kwestie van verantwoording afleggen over bepaalde zaken en zo?
     Jouw ontboezeming maakt veel duidelijk over hoe jij je verdorven gedachtengoed hebt gekregen. Waarschijnlijk ben je niet ver van de communistische boom gevallen. En dan gebruik ik niet eens het woord “misdadig”!

    3. Pjotter

     Dus als ik dit goed lees waren haar ouders handhavers van de dictatuur en vluchtten ze voor een eventuële bijltjesdag door de slachtoffers.

  2. cmsuijkerbuijk

   @Svetlana
   “Ga zo door Merkel. Duitsland (en Nederland) staat helemaal achter u.”
   Dan ben jij nog de enige overgebleven Nederlander zeker (en nog nep ook) die dit durft te beweren. Je moet eens meer het nieuws volgen op serieuze sites en geen blaadjes of sites in de trant en het niveau van De Waarheid; Pravda of Der Stürmer!

   1. Svetlana

    Als actief lid binnen de Antifa weet ik heel goed wat er in de samenleving speelt. Sommige mensen hebben zorgen omdat het onbekend is en nazis als Wilders maken daar heel mooi gebruik van.

    Mensen als Volkert vd Graaf zijn daarom in mijn ogen helden binnen de samenleving. Als ik beeldende kunst gestudeerd had ipv politieke wetenschappen had ik van Volkert een standbeeld ontworpen

    1. Beukman

     @Svetlana
     En ik had jouw standbeeld omgesmolten tot een smurf, verwend nest dat je daar bent. “pim” was mijn ding niet, maar een moord is een moord.
     Denk eraan dat dezelfde rechtsstaat waarover jij je laatdunkend uitlaat, jou bescherming biedt tegen anderen die eveneens geen respect tonen voor die rechtsstaat, en zich daarom gelegitimeerd voelen om jou een kopje kleiner te maken.

     1. toetssteen

      @Beukman
      Thanx voor een paar seconden lachen na dat zeer ongepaste comment van Svetlana. Overigens, was Gargamel geen betere optie geweest voor een sculptuur? Smurfen zijn liev….

      Inzake Merkel. Ik krijg hoe langer hoe meer het idee dat ze geen kant uit kan. Dat in feite ook zo, want feitelijk hebben de VS het voor het zeggen in Duitsland.
      Ik heb daar een mini docu van op mijn andere systeem, maar het is werkelijk te zot voor woorden dat zoiets kán.
      Hoe deze waanzin te stoppen? In elk geval niet vanuit Duitsland. Zelf zet ik in op de voormalige Oostbloklanden die geen trek hebben in een invasie van andermans problemen.

     2. Beukman

      @Steen
      Gargamel was beter geweest ja, ik kon zo gauw niet op zoiets komen.
      Over Merkel zijn we het deels eens. Ze kan inderdaad geen kant op, ingeklemd tussen moraal en politieke werkelijkheid. Dat is ook de positie van een goede politicus, naar mijn mening.

    2. van Urk

     En wat vind Svetlana als lid van de Antifa hier dan van? https://ejbron.wordpress.com/2016/02/24/krankzinnig-nieuwe-campagne-van-de-antifa/

    3. Houtlijm

     Ik hen het al eerder gezegd: dit kan niet écht zijn, zoveel bewuste agitatie, provocatie en bewust gespeelde domheid. Svetje is een goedkope trol dat is duidelijk. En misschien wel ontsproten aan het platvloerse brein van die andere trol die dit blog bevuilt.

     1. Beukman

      Je bent paranoïde, @Lijm. Maar troost je: je bent hier niet de enige.

     2. Houtlijm

      Ladies & Gentleman: we’ve got him! Ofwel, op z’n Hollands: wie de schoen past trekke hem aan. De enige die zich geroepen voelt om te reageren op de trollenaantijging, is de trol zelf natuurlijk. Nou Simon, Beuk, Krijgs, Svet, Wouters etc. etc: wanneer sodemieteren jullie hier nou eens op?

     3. Beukman

      Zoals ik al schreef: je bent paranoïde, @Lijm. Ik raad je opnieuw aan om je voortaan op de inhoud te concentreren, je bent toch geen oud wijf? Voor oude wijven bestaan er veel betere alternatieven dan DDS, waar ze hun hang naar human interest volop kunnen botvieren.

 7. Ni28

  Ik heb soms het idee dat onze Europese leiders ingehuurd zijn door de oliesjeiks en doen braaf wat hun opgedragen is. Een complot of iets waardoor gezond denken belemmert wordt. Het lijkt zo onwerkelijk en tegen alle logica in wat Brussel aan het doen is.

 8. Ni28

  “Wir schaffen das” zal tot de eeuwigheid gedenkt worden maar dan in het Arabisch vertaald.

  1. van Urk

   Mijn oud collega zei vroeger nog dat Duitsland ooit door God gestraft zal gaan worden vanwege de holocaust op zijn verkoren volk. Inderdaad Duitsland valt niet meer te redden. De Duitse regering verwacht 3,6 miljoen immigranten tot 2020 en de multiculti samenleving is na de bewering van Merkel in 2010 nog steeds mislukt.

   1. nogmaals

    Erg jammer dat wij er vlak naast wonen !

   2. Beukman

    @Urk
    En straft God ons, westerse mogendheden, voor een paar eeuwen kolonialisme. Want de kolerezooi die nu op ons afkomt, is een voortvloeisel daarvan.

    1. nogmaals

     Erg dom van beukman om zoiets te denken, en dan nog in je reactie te verwerken.

     1. Beukman

      Je kan me wat @nogmaar. Het is pas echt dom om iemand dom te noemen zonder hiervoor een argument aan te voeren.

     2. nogmaals

      @beukman
      Het is dom om te denken dat God straft (we hebben het immers niet over Allah, tenzij jij hem bedoelt als je het over God hebt). En nog dommer om te denken dat God alle mensen straft voor de daden van sommige voorouders. En de kolerezooi die nu op ons afkomt (voorzover nog niet gearriveerd!) heeft weinig te maken met ons kolonialisme, hoe mensonterend dit soms ook was. De islam is al sinds eeuwen vóór onze koloniale tijd een moordmachine (met koloniale trekjes) met vele miljoenen onschuldige slachtoffers overal waar zij hun smerige poten zetten. Dankzij hun domheid en onze wetenschap en techniek zijn ze er gelukkig niet in geslaagd om de hele wereld te veroveren. Maar dankzij hun olie en de domheid van de huidige Gutmensch lopen we nu weer dat risico.
      @beukman, begrijp je nu waarom ik je dom noem. En ik heb het nog niet over kwaadaardigheid, maar misschien komt dat nog.

     3. Rob de Cock

      “Het is dom om te denken dat God straft (we hebben het immers niet over Allah, tenzij jij hem bedoelt als je het over God hebt). ”

      Een geestige uitspraak: God straft niet maar Allah wel.

      Nogmaals is een echte gelovige.

     4. Beukman

      @nogmaar
      God interesseert me niet; ik parafraseerde Urk slechts. Had je kunnen weten als je even de context had gelezen.
      Verder hang je een rookgordijn op over die slechte islam. Alsof wij van die lieverdjes zijn. Feit is dat “we” een groot deel van de wereld hebben gekoloniseerd, dwz land hebben ingepikt dat niet van ons was, grondstoffen hebben geplunderd die niet van ons waren en volkeren hebben geknecht waar we niks mee te schaften hadden, en dat we dit nu op ons brood krijgen. We krijgen gewoon een koekje van eigen deeg.

    2. Rob de Cock

     En niet alleen een paar eeuwen kolonialisme, beste Beukman, ook de dagelijkse stroom van bombardementen waarmee onze jongens in hun snelle en veilige bommenwerpers de burgerbevolking van Irak en Syrië de stuipen op het lijf jagen.
     God straft onmiddelijk en adequaat, zoals de heer van Urk trefzeker opmerkte.

     1. nogmaals

      @Rob de Lul.
      Ik reageerde op Beukman. Als ik jou erbij wil betrekken, rammel ik wel met de pispot !
      En je bent trouwens nog dommer dan beukman met je “slimme/sluwe” reactie op mijn, niet door jou begrepen, opmerking over Allah.

     2. Beukman

      @nogmaar
      Hier even een van de huisregels: iedereen maakt zelf wel uit waarop ie reageert; niet jij.

     3. Beukman

      Inderdaad @Rob. Wij zitten hier in onze luie leunstoelen over vluchtelingen te praten alsof het gespuis is. Het zou wellicht een goede les zijn als Nederland ook eens tot gort wordt gebombardeerd. Misschien dat we dan tijdens onze vlucht naar een veiliger oord terugdenken aan deze discussie.

     4. Wachteres

      @Beukie, we zouden het niet over ‘gespuis’ hebben als alle ‘vluchtelingen’ echte vluchtelingen waren en dan waren er ook geen – of in elk geval veel minder – problemen.

      Ik vind het ongelofelijk als je het nog steeds over vluchtelingen hebt, terwijl je echt wel kunt weten dat zeker 70% geen vluchteling is.

      We krijgen gelukszoekers binnen aan wie is verteld dat zij hier een huis en een auto krijgen en 3000 euro in de maand om van te leven.

      Als een land mij dat aanbood zou ik er onmiddellijk heengaan en nooit meer gaan werken.

      Honderden binnenkomers is gespuis, zij haten het Westen en hebben voor middeleeuwse, zeer primitieve opvattingen.

      En die zetten ze echt niet middels een cursus opzij, want wij zijn ongelovige honden waar ze niet naar hoeven te luisteren.

      Ben je nog niet op de hoogte van de werkelijke situatie in Duitsland?

      Die kranten waar jij zo mee wegloopt, mogen echt niet alles naar buiten brengen.

     5. Beukman

      Ik zal het kort houden, @Resje. Er zullen ongetwijfeld een hoop mensen tussen zitten die alleen maar vluchten voor de schrijnende armoede en het gebrek aan mogelijkheden om de monden van hun kinderen te voeden in hun eigen land. Het geeft geen pas om hen “gespuis” te noemen, zoals op DDS voortdurend gebeurt. Ook ik vrees en vind dat de meesten van hen terug moeten, gewoon omdat er geen plek is voor al die mensen.

      Het zou beslist een constructieve stap zijn, als de PVV-aanhang inzag dat de mensen waarover we het hebben geen ongedierte zijn, maar slechts de pech hebben op een plek van de aardbol geboren te zijn waar alles minder prettig is dan hier.

 9. Kees

  Over antifa gesproken: als je zwakbegaafd bent en echt kansloos in de maatschappij, dan kun je er lid van worden denk ik. Of zijn er nog positieve toelatingseisen? Verdraagzaamheid, geweldloosheid, open voor andere opvattingen, democratisch, om maar een paar eigenschappen te noemen, die moet je juist niet hebben. Eind jaren dertig liepen types als Swetlana met twee benen in de val van het fascisme, en nu doen ze alsof ze het bestrijden……

  1. nick

   @Kees, De antifacisten zullen de facisten blijken te zijn! ( vrij naar Churcill)

   1. Beukman

    Helaas @nick, een dergelijke uitspraak wordt overal in (extree-)rechtse kringen aan Churchill toegeschreven. In werkelijkheid heeft hij zoiets nooit gezegd.
    Het lijkt erop dat de volgende uitspraak uit 1935 de bron is:

    “When Fascism comes to America, it will be named anti-Fascism!”

    Wie zei het dan? Huey Long, een Americaanse politicus, in een speech, en hij bedoelde dat fascisten zich vaak patriottisch noemen, maar het daarmee nog niet zijn.
    Dat is wel heel iets anders dan je dacht, he, @nick.
    Voortaan dus niet meer Churchill misbruiken svp.

     1. Beukman

      Ja leuk, @Urk, maar we hadden het hier dus over een uitspraak over het fascisme die keer op keer aan de man wordt toegeschreven, en kennelijk door lieden die het met de waarheid niet zo nauw nemen.

    1. nick

     Krapuul @Beukman. Maakt me niet uit trouwens wie het gezegd of bedacht heeft, het is namelijk wel waar!
     En anders zeg ik het zelf want de waarheid is voor mij zeer belangrijk, reden waarom ik achter de enige partij die de waarheid niet schuwd sta! Links en rechts is hier nogal een discussie, vooral omdat ‘links’ schaamteloos meent het gelijk altijd aan zijn kant te hebben hetgeen in vele gevallen en bewezen zeker niet het geval is!

     Die schreeuwende zg. antifacisten in ons land hebben nogal veel facistische trekken! Hun socialisme als enige ideaalbeeld ( weer zo’n verderfelijk ‘isme’) en iedereen die tegen is het liefst willen ‘verwijderen’ en ieder ander denkbeelden willen verbieden!
     Ook wordt het facisme vergeleken en vaak gelijkgesteld met het nationaal socialisme welke feitelijk ook zeer links en ook nogeens sterk antisemitisch is. Best veel overeenkomsten dus met de zg. ‘antifacisten’ van tegenwoordig!

     Dat links tracht om nazisme bij rechtsdenkenden neer te leggen is ook alweer zo’n fout en manipulatief denkbeeld.
     “Rechts” denkende mensen zijn realisten die vrijheid en souveraniteit hoog achten en niets hebben met de vergaande staatsbemoeienis en idealistische denkbeelden van de socialisten.
     De ‘linkse’ socialsten staan ook vierkant achter de dictatuur van de EU welke nogal veel overeenkomsten vertoond met een zeker verleden.

     Zo kunnen we nog wel even doorgaan met vergelijkingen trekken maar ik meen dat gewoon herkennen en erkennen van de waarheid en werkelijkheid , de oog en oorkleppen eens af doen en met beide benen op de aarde gaan staan, heel wat ellende zou kunnen voorkomen.

     1. Beukman

      Krapuul @nick
      Ik kan niet zo veel met links en rechts, des te meer met gematigd en extremistisch. Het zijn de extremisten die elkaar opzoeken en bevestigen; zij zijn het die de wereld slopen.

      Voor nu volstaat het dat je weet dat de uitspraak in kwestie ten onrechte aan Churchill wordt toegeschreven.

   2. Rob de Cock

    Alles kan het geval blijken te zijn maar voorlopig bleek dat nog niet. De antifascisten vestigden nog nimmer een fascistische staat of iets wat daar op lijkt.

 10. Rob de Cock

  Mij is niets bekend over een linkse multi-culturele droom. Ik vrees dat dit een rechtse droom betreft.

  1. van Urk

   De multi-cuturele samenleving is nooit een verworven ideaal van Links en Rechts geweest. De door rechtse partijen binnen gehaalde gastarbeiders kwamen naar Nederland vanwege praktische redenen, namelijk zwaar werk te doen in Fabrieken. Het gaat in principe om andere culturele verwovenheden uit de jaren zestig. Namelijk de gelijkheid van man en vrouw,acceptatie van homofilie en de vrijheid voor individuen om hardop te vinden waar men voor staat(vrijheid van meningsuiting en de vrijheid om ongelovig te worden).

   1. Rob de Cock

    Ja, links (Linkse partijen of linkse opiniemakers) streefde nimmer naar massa-immigratie en was ook geen voorstander van de multi-culturele samenleving. Dat is een lasterlijke fantasie die hier eindeloos wordt herhaald maar daarmee niet waarheid wordt.

    1. Wim Hutten

     Natuurlijk Wim, en de paus is een eskimo.

     1. Wachteres

      Ach, Simon is niet erg op de hoogte van de kwaadaardige plannetjes van links en dus van de communistische EU. Dat blijkt wel.

      Hij zou, mag ik veronderstellen, nog wel zoveel geweten hebben om niet achter de smerige bedenksels te staan als hij wist waar hij het over had.

      Het beroerde is: onze “elite’ weet donders goed waar zij mee bezig is en zij krijgt volk achter zich aan dat totaal geen besef heeft op wie zij stemt.

      Links en de EU geen voorstander van de multiculturele samenleving?

      Nee, daarom doen ze niets aan de grenzen, kunnen ze niets doen om de instroom te stoppen en zegt Merkel dat iedereen welkom is en blijft zij dat ook zeggen, ondanks dat zij donders goed weet wat zij binnen haalt.

      En blijkbaar staat de EU achter haar snode plannen.

      ’t Is gewoon een soort hobby, zal ik maar zeggen.

     2. Wachteres

      En omdat links niet voor de multicul is, is het ultra-linkse Zweden het voorbeeld van ‘hoe het VOORAL NIET moet’.

      Zo begaan met het creëren van een fijne, vooral niet blanke samenleving en haters van onze cultuur, dat ze weigeren in te zien dat ze binnen korte tijd Zweden de afgrond in hebben gejaagd. En wee degenen die er kritiek op hebben, die kunnen een gevangenisstraf verwachten.

      Jammer dat zij, wanneer het binnenkort zover is, Wilders de schuld niet kunnen geven.

      https://ejbron.wordpress.com/2015/12/20/terwijl-de-migranten-zweden-binnenstromen-vluchten-de-zweedse-vrouwen-het-land-uit/

 11. Kees

  Of Churchill nu wel of niet de 1e was die het op deze wijze had over de fascisten, om een andere uitspraak van een politicus uit die tijd , kun je absoluut niet om heen: Joop de Uyl, 1935: ” Hitler is voor mij een bron van inspiratie, omdat zich rond de Fuhrer een herboren, zelfbewust volk heeft geschaard dat zich niet alleen door materiele waarden laat leiden” En dit zei dus het grote voorbeeld van links………Zo zie je maar weer hoe nationaal socialisme en het “gewone” socialisme met elkaar verweven zijn.

  1. nick

   idd @Kees, om deze historische feiten kan men niet heen! Wilders heeft niet voor niets van alle partijen de meeste weerzin tegen de PvdA!

 12. Wachteres

  http://www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2010/10/Lekker-islamiseren-met-Femke-de-imama-ELSEVIER279825W/

  Femke Halsema dient een motie waarin het tegengaan van de islamisering geen doelstelling van beleid is, samen met PVDA en SP.

  En wie gaan overal in Europa als eersten tekeer – racisten, fascisten en nazi’s roepend – als er kritiek komt op de gevolgen van de multiculturele samenleving. Juist! Links, waar Simon een ‘lichtend’ voorbeeld van is.

  Want: multicultureel is voor minstens 90% islam, Simon. En daar zijn wij juist op tegen.

  Links is blijkbaar te laf om openlijk te erkennen waar zij voor staan.

 13. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=lv0AjDCx5V0

  Joop van Riessen: Wilders gemold en zijn aanhang [ nu 40 zetels] gedeporteerd.

  Nee hoor Simon, links is niet voor de multiculturele samenleving.

  1. Rob de Cock

   Bepleit van Riessen hier de multiculturele samenleving dan wel massa-immigratie?

 14. Wachteres

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/02/nimby_amsterdamzuid_doodsbang.html

  D66-ers oftewel de grachtengordel in de problemen. Ze zijn woest, want er komen DRIE vluchtelingen bij hen in de buurt wonen.

 15. nogmaals

  @beukman
  Ik had impliciet al laten merken dat ik absoluut geen fan ben van het soms mensonterende kolonialisme. Integendeel zelfs. Heel fout wat er toen allemaal gebeurde. Maar gedane zaken nemen geen keer, en je moet begrijpen dat “we” niet schuldig zijn. De schuldigen zijn de toenmalige elite van rijken en edelen waarvan de nazaten dankzij overerving van geld en titels heel vaak nu weer deel uitmaken van de huidige elite. Het is onzin om te stellen dat “we” (de gewone burgers) daarom nu gestraft (moeten) worden.
  Het gaat echter niet om vroegere ellende; het gaat om huidige en toekomstige ellende die de islam zal toebrengen aan de gewone burgers, mede dankzij genoemde elite en hun hulptroepers, zijnde de domme wegkijkers en EU-propagandisten en gehersenspoelde islam-vrienden. Vermoedelijk heb jij geen kinderen, maar ik wel, en ik wens ze absoluut een (islam)vrije toekomst in NL toe !

  1. cmsuijkerbuijk

   @nogmaals
   Als het allemaal zo eenvoudig was, dan kunnen we de Italianen (nazaten van de Romeinen), de Fransen, de Spanjaarden en de Duitsers alsnog aanklagen voor het koloniseren van onze gewesten. Dát zal een boel poen opleveren…………….
   Oh ja en de Arabieren kunnen we dan ook nog een poot uitdraaien voor het gevangen nemen van een paar miljoen Europeanen tijdens hun “slavenraids” op de Europese kust én de Barbarijse piraten die “onze” zeelieden overvielen en als slaven hielden, of verkochten. Ik zie gouden tijden tegemoet!

   1. toetssteen

    @Suijkerbuijk
    De Ierse slavernij, jawel. Die lieve Tataren die slaven haalden jawel in oost Europa (vandaar de naam Joegoslavië). De Afrikanen die elkaar in slavernij brachten/ verkochten (met stip Ghanezen als slavenhandelaren).
    Hebben we nog zoiets aparts als ‘sati’ in India na die vredelievende (miljoenen doden, maar kan het schelen) bezetting van de Arabieren. Vrouwen die geen zin hadden om te dienen voor de lusten van de bezetter en hun mannen in het vuur achterna sprongen.
    O, en dan is er ook nog zoiets moois als Al Andalus. Mja, dat was zo mooi dat die verdoemde slaven de bergen over vluchtten naar Frankrijk. Met de mossels erachteraan, want tja, ze waren hun werkslaven en beddewarmers kwijt. Nou ja eerst Tour, daarna Poitiers en tot slot don Juan van Oostenrijk die Algiers in de puin legde. Die oefening moest later herhaald, maar toen wist men nog waar een kanon voor diende.

  2. Beukman

   Ik praat niet over schuld, @nogmaar. Onze koloniserende voorouders handelden destijds naar inzichten die men toen had, hierbij gesteund door een aan de bijbel ontleende ideologie. Dat is precies wat degenen nu doen die deze kant op komen: handelen naar hun eigen inzichten. Op moreel gebied hebben zij niets van ons te leren.
   Ik heb drie zoons, we zijn allemaal ongelovig, en ik denk dat we inmiddels ook allemaal weten dat de islam niet het grootste gevaar is. Ons grootste gevaar, dat zijn wijzelf.

   1. nogmaals

    @beukman
    Kun je ook nog toelichten waarom jij en je drie zonen zo gevaarlijk zijn voor jullie zelf.
    Waarschijnlijk bedoelde je het niet zo, maar toch.
    Mijn zonen en ik zijn in ieder geval niet ons grootste gevaar

    1. Beukman

     Met “wijzelf” bedoelde ik een wat groter verband dan het familieverband, @nogmaar.
     Voed je zoons nu maar netjes op, voor zover ze nog niet zijn opgevoed. Je kan de mensheid opdelen in heel andere categorieën dan moslims/niet-moslims. Prik even door de buitenkant heen.

   2. cmsuijkerbuijk

    @Beukman
    “ik denk dat we inmiddels ook allemaal weten dat de islam niet het grootste gevaar is.”
    Dan denk je verschrikkelijk verkeerd!

    1. Beukman

     Ik leef en werk met moslims, @Suijkerbuijk, en mijn kop zit er nog op.

     1. nogmaals

      @beukman
      Dat zegt niets!
      Ik zat voor mijn werk een tijdje in Florida en soms liet ik wel eens medewerkers uit NL invliegen om te helpen. In het weekend nam ik ze dan altijd even mee naar een alligator-farm om lekker te griezelen. De standaardvraag aan de man die vanaf een smal bruggetje die beesten hompen vlees toewierp, was altijd of hij nooit bang was, en zijn standaard-antwoord was altijd dat ze hem niets zouden doen, want ze waren van hem afhankelijk voor hun eten, en hij kwam alleen dicht bij de extra tamme exemplaren, die hij al jaren kende.
      Ik hoef je verder niets meer te vertellen, want je begrijpt vast al hoe het afliep.
      Waarom begrijp je dan niet dat je met een moslim waar je alleen de buitenkant van kent, nooit kunt zeggen dat hij (ook in de toekomst, als hijzelf door de toenemende import van fanaten onder druk komt van hun sociale controle) een betrouwbare buurman/kennis/collega zal blijven.

     2. cmsuijkerbuijk

      @Beukman
      Proficiat!

    2. van Urk

     Dat zei men vroeger over de nazi,s ook. En je weet hoe het afliep toen zij de overhand kregen. De landen waar juist de Islam de overhand heeft zijn ook niet vriendelijk en democratisch bezig. Men moet ze in toom houden anders regeren zij over je.

     1. Beukman

      Daar zit wel wat in. Maar op dit moment is slechts zo’n 5 procent moslim, dus dat zal zo’n vaart niet lopen.
      Dan is de PVV een heel wat groter gevaar voor Nederland. Die is qua aanhang veel groter dan de islam. Je moet er niet aan denken wat er zou gebeuren als deze partij de overhand kreeg. We moeten haar in toom houden, maar ik denk dat straks veel mensen dat ook wel zullen beseffen als ze in het stemhokje staan.

 16. V.K.

  Kijk naar het sluiten van de grenzen van diverse EU landen en je kunt vaststellen dat Wilders niet de enigste is welke de oorlog aan Merkel heeft verklaart.
  -En ach, wat Rutte zegt en wat hij doet, dat zijn 2 verschillende dingen, voorlopig is binnen de EU de groep welke Merkel steunt een minderheidsgroep.

  1. nick

   Rutte is zelf corrupt, wat denk je nu!

   Nieuwe / oude informatie over hoe corrupt ook de Nederlandse politici en alles en iedereen die er aan vast hangt is.

   Geen stijl/Jan Roos gaat er nu echt tegen aan, hij denk waarschijnlijk ook, de dood of de gladiolen,…. na zijn succesvolle referendum actie staat hij er nu toch al gekleurd op….alles of niets en dit is idd ALLES!

   MUST SEE!!

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/02/gon-jan_roos_en_adele_van_der_plas.html#comments

   Geen Stijl zet de schijnwerper vol aan!

   Geweldig Jan Roos, en niet te vergeten Adele vd Plas die schijnbaar onvermoeibaar doorgaat met het aantonen van de zwijnenstal die het Nederlandse Ministerie van Justitie is en hoe de Turken onze politici in de tang hebben!
   De vraag is nu, wat gaat dit teweeg brengen en hoe lang is deze staart!!

   Nogmaals, KIJKEN! Zeer de moeite waard!

 17. Wim Hutten

  http://www.express.co.uk/news/uk/647539/Ukip-UK-Independence-Party-school-police-called-website

  Politieke correctheid, de ondergang van Europa als we die niet kalltstellen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.