Jan Slagter verliefd op 30-jarige dochter van Jan Marijnissen

Volgens Jan Slagter kostte zijn harde werk voor Omroep MAX hem zijn huwelijk. Hij was altijd aan het werk, en had daardoor geen tijd voor zijn vrouw.

Dat kan zeker een rol hebben gespeeld in de huwelijksproblemen, maar er is nog een andere reden dat Jan en zijn vrouw niet langer door één deur konden: hij hield er buitenechtelijke affaires op na. Sterker nog, hij is al enige tijd een setje met Lilian Marijnissen, de slechts 30-jarige dochter van Jan Marijnissen, die net zo oud is als Slagter.

Jan is bijna 62, Lilian 30. Maar de twee zouden al sinds zij samen optrokken in de landelijke protestactie ‘Red de Zorg’, in het diepste geheim een setje zijn. Maandag ontkende Jan dit gerucht nog tegenover Privé, maar volgens bronnen in zijn (werk-)omgeving zijn dit slechts leugentjes om bestwil, bedoeld om Lilian nog even uit de wind te houden.

 

Jans vrouw Ingrid en hun twee zonen — van 22 en 17 jaar oud — zouden Jan betrapt hebben. Daarna confronteerden ze hem met zijn buitenechtelijke escapades. Voor de media komt dat niet echt als een verrassing aangezien Jan en Lilian al enkele keren publiekelijk gespot zijn, bijvoorbeeld toen ze met elkaar dineerden in het luxe Hotel De L’ Europe. En ook toen Jan Lilian meenam naar evenementen van MAX.

Iemand met kennis van zaken legt uit:

“Niemand had het in de gaten, maar hij heeft het helemaal van haar te pakken. Zelfs zó erg, dat hij een huwelijk van 25 jaar op de klippen laat lopen – ondanks alle waarschuwingen uit zijn directe omgeving. Natuurlijk hebben we hem gevraagd hoe hij denkt dat een en ander gaat lopen; een man van bijna 62 en een meid van 30. Maar hij wil niet horen van alle bezwaren. Jan is verliefd, en dat al maanden… lánger in elk geval dan zijn vrouw Ingrid zal weten!”

Daarom zal deze controverse nog lang niet afgelopen zijn. De komende weken een maanden gaan we zien hoe dit afloopt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

  1. V.K.

    -Jan Marijnissen als schoonvader, dat wens je toch geen zinnig mens toe.

  2. Krijgsman

    Wat een triest geroddel.

  3. Impon de Rabilia

    Goeie reactie V.K., en het beste bewijs dat liefde blind maakt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.