‘Nederland! **** yeah!’ We gaan eindelijk ISIS bombarderen in Syrië!

ISIS-strijders van alle soorten en maten, vlucht maar naar jullie schuilkelders! Nederland komt wat ‘cadeautjes’ brengen, en het belooft een knalfeestje te worden!

Hier bij De Dagelijkse Standaard zeggen we het al meer dan een jaar, maar we zijn meer dan verheugd dat ook eindelijk de nobele Tweede Kamer der Staten-Generaal zo ver is om de beslissing te nemen: je kan ISIS niet uitroeien door alleen in Irak wat bombardementjes uit te voeren. Daarmee kietel je ze wel een beetje, maar je hebt hier niet te maken met driejarigen. Nee, dit zijn apocalyptische jihadisten, en die leggen niet het loodje door de kieteldood. Wel door een bommenregen.

Wat je dus moet doen is voor een landelijke zonsverduistering zorgen in de helderblauwe luchten van Syrië en Irak. Er zullen zoveel vliegtuigen moet vliegen en bommen moeten vallen dat ISIS niets kan zien behalve het opgewaaide stof, niets kan horen dan knallen en het luchtalarm, en niks kan ruiken behalve het angstzweet van hun mede-jihadi’s. Dát is hoe je ISIS uit de weg ruimt, en eindelijk ziet onze gefeminiseerde Tweede Kamer dat ook in:

De uitbreiding van de strijd tegen terreurgroep Islamitische Staat (IS) naar het oosten van Syrië heeft woensdag zoals verwacht van een ruime meerderheid in de Kamer steun gekregen. Van de grote partijen stemden alleen SP en GroenLinks tegen.

Nederland strijdt momenteel met vier F-16’s tegen terreurbeweging Islamitische Staat. Deze bommenwerpers vlogen tot nu toe enkel boven Irak, maar het kabinet heeft besloten ze ook Syrische doelen te laten bestoken. De Tweede Kamer sprak vandaag over de ‘aanvullende artikel 100-brief’.

Hoera, stuur de F16’s dus maar naar Raqqa en laat er geen ISIS-gebouw meer overeind staan!

En in de inmiddels legendarisch geworden woorden van Ted Cruz… We gaan eens even uittesten of het zand uit de woestijnen in Syrië en Irak kan gloeien in de nachtelijke hemel:

Bommen los!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Beukman

  Het lijkt me zinniger om Rotterdam plat te gooien. Nóg meer bommen op Syrië (waar we sowieso niks te zoeken hebben) leidt tot nóg meer burgerslachtoffers, inclusief babies en kinderen, tot nóg meer ontheemden, tot nóg meer vluchtelingen deze kant op, en tot nog meer terreurgroeperingen aldaar.
  Aan de bombardementen van Rotjeknor door de Duitsers hebben we een prachtige Maasstad overgehouden. Toegegeven: het was even doorbijten voor het zo ver was, maar het was het absoluut waard.
  Of ze in Syrië zo voortvarend zullen zijn met Wederopbouw, gezien hun situatie: burgeroorlog, failed state, diverse terreurgroeperingen, is nog maar de vraag. Laten we dus gewoon opnieuw Rotterdam pakken, om er een nóg mooiere stad van te bakken.

  1. toetssteen

   @Beukman

   Ik neem aan dat je dit zwaar cynisch bedoelt en dan ben ik het voor de verandering met je eens.
   Ik bedoel, zie de situatie in Jemen waar S.A. een ware genocide pleegt. Waarom? Nou eh, de sjiitische Jemenieten bevechten IS.
   Ow, maar wacht eens even, daar vechten de good guys toch ook tegen? Ehhh, nou ja, dat hangt van de windrichting af hè. Dus daarom mogen die Saoedische baarden lekker verder gaan met moorden in Syrië, en en passant IS van nog wat meer wapentuig voorzien en prins Bandar heeft vast nog wel wat gifgas in de aanbieding waar Assad van kan worden beschuldigd als er weer honderden burgers het loodje leggen.

   Ik hoop, en dat meen ik, dat het in het Nederlandse leger, net zoals een tijdje terug in de VS de legerleiding nee zal zeggen. Obama had die rode lijn getrokken, maar de rapporten waren vernietigend, het was niet Assad geweest.
   Tja en het is slecht vechten met soldaten die een lange neus trekken, en idem de generaals.

 2. cmsuijkerbuijk

  @Beukman
  “Nóg meer bommen op Syrië (waar we sowieso niks te zoeken hebben) leidt tot nóg meer burgerslachtoffers”
  Maar goed, dat de Amerikanen er niet zo over dachten. Zij waren immers “slechts” aangevallen door Japan, dus wat hadden ze hier te zoeken?

  1. Beukman

   Hilarisch, @Suijkerbuijk. Heeft Syrië de VS aangevallen, op het grondgebied van de VS? Ik dacht het niet. Je vergelijking is daarmee mank, zoniet kreupel.
   Platgooien Rotterdam, dus. En wegwezen uit Syrië.

   1. cmsuijkerbuijk

    @Beukman
    De vergelijking gaat helemaal niet mank. Duitsland had de VS óók niet aangevallen (Dat waren immers de Japanners) en tóch kwamen de Yanks (God zij dank) naar hier, om Duitsland plat te gooien en tot overgave te dwingen! En mede daardoor, kun jij in alle vrijheid je gif spuien!

  2. toetssteen

   @Suijkerbuijk
   If so, dan kozen de VS hun targets wel heel vreemd. Meer en meer krijg ik het idee dat het hen wel goed uitkwam om hun eigen agenda te trekken.

   1. cmsuijkerbuijk

    @Toetssteen
    Duitsland heeft ná de Japanse aanval op Pearl Harbour óók de oorlog verklaard aan de VS en is het dus logisch, dat de VS, samen met haar bondgenoten, Duitsland aanpakten. Er is dus helemaal geen “eigen agenda”. Waar het om gaat in deze vergelijking is, dat Syrië toch ook de VS nooit op haar eigen grondgebied heeft aangevallen, welnu dat hebben de Duitsers óók niet!

   2. toetssteen

    @Suijkerbuijk

    Ik ben met een papieren versie van dit bezig:

    http://www.liveleak.com/view?i=623_1428357683

    Ik wist het wel, maar ik kan niet begrijpen dat mensen zo intens slecht zijn. De realiteit is, en dat weet ik, is dat ze het zijn.

    Ik bedoel, kijk nu dat gruwelijke bombardement op dat Afghaanse ziekenhuis, ondanks van alles en nog wat, bleef het bombarderen doorgaan. Wat zei Obama: oepsie, sorry luitjes en nu praten we er niet meer over. Want de Russen hebben ook een ziekenhuis gebombardeerd (foto’s zijn er niet en het ziekenhuis staat er nog en de artsen zeggen: heb je het over Obama).
    Het blijft een waarheid als een koe inzake dat wat het eerste sneeft; de waarheid.

 3. Pimsch

  Ontneem ISIS het gevoel dat ze kunnen winnen.

  1. The Oracle

   daar is Oom vladimir dus al even mee bezig, de USA c.s. gooiden ook wel maar meestal in het zand ,raketje of 3 per maand
   en effe bellen van te voren natuurlijk,
   vrienden let op er komen er weer 3 aan !!
   Oom Vladimir heeft ze nu dus haast naar de grote manitou gegooid !
   Dus niet de oprichters van Isis , IS , en de rest van het islamgajus de USA hebben het gedaan !!
   Nee Oom vladimir die dus europa aan het redden is, die zorgt nu voor problemen ?? want Syrie is haast Isis vrij
   EN DAT WAS NOU NET NIET DE BEDOELING TOCH !!
   GOED ZO,
   ALS IK HET UIT MOET LEGGEN ??
   a.k.a ???
   JE ROEPT MAAR HOOR ,
   Ik krijg die ene hersencel van je wel weer aan de praat !
   whahahaha

   1. toetssteen

    @The Oracle
    Afgelopen week op NPO, geen idee of het een foutje was, hoorde ik ergens in de morgen tijdens het journaal: IS ‘strijders'(ahum) afgenomen van 35.000 (op zich bizar weinig in ogenschouw genomen tot wat ze aan hebben gericht) tot 21.000. En dan hoor je tevens dat er duizenden aan de dichte grens van Turkije staan te rammelen (ja, dan is die grens wel dicht, gewoon omdat het kan). Ach en dan wil ome Erdo die jonge ‘kwetsbare’ IS terroristen zo snel mogelijk lozen in de EU. Maar verder is er helemaal niets aan de hand.

    Even terugkomend op die 35.000, het moge duidelijk zijn hoe weinig terroristische lamzakken er nodig zijn om de boel te ontwrichten en hoe moeilijk het is om hen te elimineren zonder de burgerbevolking te schaden.
    Maar ja, daarom heet het terrorisme.

    1. The Oracle

     beste toetssteen ,
     Nee hoor dat is geen foute berichtgeving .
     die verdwenen strottensnijders zijn nu onderweg ,
     om koffie te drinken bij krijgsman A.K.A.
     en hun Brusselse vrienden
     en bij spektrui en de vreemdganger incl. mongooltje !
     de vrouw van visoog onze geweldige veilingmeester heeft de soep al op staan en staat met haar lesbische vriendinnen
     WELKOM , WELKOM TE ZINGEN op de wijs Nederlanders U kunt allemaal de typhus krijgen, Islam voor Olie , het lijflied van Bea Bilderberg, whahahaha
     ik denk dat U ook beter , maar misschien doen mensen dat al,
     regelmatig het RF nieuws kunt gaan volgen ,
     dat komt het nieuws, het echte nieuws makkelijker binnen .
     Wij mogen horen wat onze nieuws vrienden van de USA ons
     willen laten weten ,
     dan wel voorkauwen en uiteraard niet te veel .
     Oom Vladimir bombardeert ( heerlijk met die vliegvrije syriese zone )
     en die 400 en 300 iets lichtere raketten , staan klaar voor onze Turkse vrienden die per ongelijk de grens oversteken
     nu zeg maar 1 bom per 50 meter, dus sprinten de “”gematigde ‘ uiteraard onschuldige strottensnijders nu door de gaten ( klein gaatje nog maar hoor ) naar hun turkse vrienden ,
     want als Oom vladimir nog even gas geeft ,
     en de koerden doen dus geweldig goed mee, is straks het noorden ( de turkse grens afgesloten )
     dan ????
     wordt err niemand meer in de rug aangevallen , hebben de christenen weer ruimte om adem te halen , met een syrie aan de kust helemaal USA gajus en de putin vloot voor de deur. met wat chinese bootjes erbij , en krijgen de koerden een eigen staat in syrie !
     DUS ROEP MAAR DAT OOM VLADIMIR GEEN GOEIE SCHAKERT IS !
     en dan kunnen die pleuris USA morons opzouten , dan is de truc Syrie mislukt , de truc in Ukraine mislukt
     kunnen ze hun eigen geweldige overal gebrachte Democratie onder hun arm mee naar huis nemen .
     en hoop ik dat de nederlander , die homo wegstemmen dan wel doodrijden , ik hoop dat op de zijkant van die auto staat , dank voor de redding van Nederland
     zo Krijgsman, het zal moeilijk worden , maar kom er maar in met je lulverhaal

     groeten

   2. Krijgsman

    Goedzo, Oracle, maar nu hebben we wel weer een indruk.
    Je kunt nu weer terug onder je tegel.

    1. The Oracle

     krijgsmanneke, klein kleutertje krijgsmanneke
     kan je nou zelf helemaal niks verzinnen ?
     je kunt terug onder je tegel ?
     die gebruik ik zo dikwijls voor natte eencelligen , en hersenlozen
     dat je nu na het aanzetten / opstarten van je ene nog werkende hersencel , hem gebruikt naar The Oracle himself ?
     dat is goedkoop .
     Beter je best gaan doen hoor,
     ik weet , je I.Q zit boven de 120 ,
     ALS IK JE HELE FAMILIE OPTEL , heb ik begrepen , na het zien van je foto’s , whahahahaha
     Kom eens met iets nieuws !
     Maar in de komende weken zal ik zo af en toe wat nieuwe kreten slaken ,
     dan kan je die ook weer gaan gebruiken .
     Ik had wat argumenten verwacht , maar die zijn op ?
     beetje D-66/ geen 1D-66 opmerkingen , tevens NRC lezers dus geen argumenten, geen idee waar het over gaat en ja hoor dan komt tie ,
     U schrijft poepen met 7 ppppppp’s ,
     Kudt schrijf je niet met dt.
     weet u wel wat u zegt ?
     wat een taal ,
     wat spreekt u slecht en schrijft u slecht nederlands !
     whahahahahaha

     wordt ongetwijfeld vervolg, op I.Q hoogte krijgsman A.K.A
     you name it ????

     groeten

 4. V.K.

  -Amerika is eigenlijk het enigste land wat er in die regio voor heeft voorkomen dat oa Koerden werden afgeslacht, nu gaat het er ook voor zorgen dat Turkmenen , Soenieten etc niet massaal worden afgeslacht ,zonder zich af te vragen of dit nou zulke leuke lui zijn of niet.
  -Het is Obama te prijzen dat ondanks dat hij tot tevredenheid van Beukman en Simon uit Irak is teruggetrokken alsnog probeert om een massaslachting van Assad/Iran probeert te voorkomen, door oa mbv bombardementen een vaste voet in die gebieden te krijgen uiteraard met hulp van NL.

  -Zowel Beuks verwerpelijke jankverhaaltje betreffende Rotterdam (hoe kom je erop?), als Toets moralistisch gelul verhaaltje zijn even niet relevant zolang Assad/Rusland/Iran hun grondtroepen de bevolking( hoe fout deze lui ook zijn) laten uitmoorden..

  -Ik prijs de sociaal-democraten dat zij na lang wikken en wegen tot de conclusie zijn dat bombarderen van I.S. gebied wel is waar een bittere pil is om te slikken, maar op de langere termijn vele levens spaart.
  -De internationaal socialisten cq communisten van G.L en S.P. maken wederom een grote denkfout door ervan uit te gaan dat Assad/Iran/Rusland niet in staat te zijn om de bevolking I.S. Nursa etc gebieden uit te roeien.

  -en ach, voor grote denkers als Beuk en Toets is de V.S altijd fout, terwijl juist zij veel ellende hebben voorkomen.

  -Goed bombarderen zodat de overgebleven(foute) bevolking hun NAZI bestuur goed zat zijn, een nieuw bestuur installeren welke de overbleven bevolking niet wil uitmoorden, en welke de veiligheid van de (overgebleven) minderheden garandeert…na ja daar is Assad, welke ik ook wel z’n eigen stekkie gun niet de juiste jongen voor.

  -Verder wens ik alle strijdende partijen evenveel succes.

 5. V.K.

  -Verder is het me niet ontgaan dat zodra het om bombarderen in het buitenland gaat de moralistische onderbuik van socialistische Amsterdammer begint te rommelen en het uitdraait op het platgooien van 010.

  -Ha ha, tevreden als hij is met z’n oude rotzooi gunt hij Rotterdam wel iets nieuws.

  1. van Urk

   Sorry hoor, maar ISIS heeft de oorlog verklaard aan het westen en wij zijn in oorlog met ISIS volgens Rutte. Helaas en jammer genoeg zit de uitvalsbasis van ISIS namelijk in Syrie en Irak dus worden daar logischerwijs onze bommen daar gegooid.

   1. Beukman

    @Urk
    ISIS heeft de oorlog verklaard aan het westen omdat het westen de oorlog heeft verklaard aan ISIS.

 6. Ni28

  De beuk erin! Beukman heeft door zijn rare ideeën zichzelf niet meer onder controle.

  1. Beukman

   @Ni28
   Dus jij vindt het een slecht idee om R’knor plat te bombarderen.
   Hoe denk je dat de inwoners van Aleppo het vinden dat Poetin en anderen hun stad platgooien?

   1. van Urk

    Hadden ze beter de Arabische lente in Syrie maar voor hun gehouden dan zaten ze ook niet in die langdurige rotzooi van oorlogsgeweld. De Rotterdammers hadden het zelf niet van zich afgeroepen om door de Duitsers gebombardeerd te gaan worden want dat was gewoon een geplande en gemene aanval van de nazi,s om zomaar domweg ons land binnen te gaan vallen. De bewoners van Allepo kwamen zelf in opstand tegen Assad en moeten er nu zelf voor gaan bloeden vanwege het feit dat Assad zich nog lang niet gewonnen geeft in vergelijking met de leiders van Tunesie,Qatar,Lybie of Egypte.

    1. Beukman

     @Urk
     Wij hebben de Arabische Lente aanvankelijk vrolijk gesteund tegen de wrede dictator Assad, met wie we overigens jarenlang goede vrienden waren. Je ziet dus dat het westen moreel failliet is. Wat rest is de failliete boedel van kolonialistisch beleid dat begin 20e eeuw op poten werd gezet: kunstmatige staten creëren in het MO, en westerse stromannen aan het hoofd zetten die nationalistische impuilsen wreed onderdrukten. De Sjah van Perzië hoorde in dat rijtje thuis, Saddam, Khadafi, en ook Assad. Hier ligt de bron van de huidige ellende. Het zal nog veel erger worden. Me dunkt dat we een schuld te vereffenen hebben.

     De enige die zonder twijfel beter wordt van het platgooien van Aleppo is Poetin. Die gebruikt de vluchtelingenstromen om Turkije onder druk te zetten, en Europa te destabiliseren.

     1. V.K.

      -Onzin Beuk,
      Het Syrie van dictators familie Assad is en was jarenlang goede vriendjes met Rusland. En antisemitische activistische copmlottertjes als v/d Linde welke altijd naar de V.S. wijzen als bron van alle ellende.

     2. van Urk

      Ik heb in ieder geval niks gesteund want ik wist van mezelf al dat het een klerezooi ging worden. Maar goed, Rome is ook niet op een dag gebouwd dus moet de syrische bevolking eerst door de zure appel bijten en afwachten op het einde van de oorlog met de hoop dat Assad zijn functie neerlegt. En dan kunnen zij beginnen met het herbouwen van hun land en hun gevraagde democratie invoeren. Dacht het niet! Want ook dan weer worden er stromannen naar voren geschoven en ook dan weer komen er weer conflicten over wie het meeste zeggenschap krijgt over het land; De Soennieten, de alevieten of sjiieten of mogen het dit keer de Druzen of de Armeniers zijn?

     3. toetssteen

      @Beukman
      Uhuh, vandaar dat:

      http://www.globalresearch.ca/video-syrian-arab-army-liberate-bashoura-in-northern-latakia-terrorists-weapons-convoy-destroyed-by-russian-air-strikes/5507112

      Overigens, het zit de VS weer niet mee met de misinfo. Er waren op dat moment geen Russische gevechtsvliegtuigen in de lucht. Er is ook geen bewijs, behalve dan het bekende gekakel van Kerry die zijn info haalt van de welbekende Soros bron die omdat hij ontmaskerd was zich een nieuw jasje heeft gekozen.

 7. The Oracle

  Aleppo platgooien ??
  Tuurlijk , wat daar leeft en nog rondloopt , hoort allemaal bij isis
  danwel ????
  zijn het de “”gematigde ” ??? rebellen !
  dus heeft oom Vladimir daar aparte bommen voor
  “gematigde bommen ”
  life is easy

  en de nederlanders gaan meehelpen, ?
  zijn de kerstpakketten al binnen dan , volgens mij
  zitten we zonder bommen !
  Gooien we wel met watten

  net als de USA de eerste 3 jaar

  whahahahahahahaha

  PUTIN DID IT, PUTIN DID IT ,
  ALS die kanjer daar zegt , zoek het lekker zelf uit
  staat Isis volgende week in zuid-spanje

  en krijgsman, ik hoop dat je een bom op je eigen harsus krijgt in Rotterdam
  eencellige dropveter ,
  ongeveer dezelfde humor als Pinokkio , onze eigen landverrader

  gr. bea Bilderberg

  1. Krijgsman

   The Oracle is een typische vertegenwoordiger van de domme boze PVV-tokkie.
   Het is een goede zaak dat dit mensentype op gezette tijden onder de tegel vandaan kruipt om zich aan de fatsoenlijke burger te tonen: beschaving is een dun vernis.

   1. The Oracle

    sprak de eencellige, die Rotterdam nog 1 keer wil bombarderen !
    nou lijkt het wel op groot beirut , tegenwoordig
    en moet je vanwege de verkrachtingen zelfs de kanarie
    een dubbele onderbroek aantrekken ,
    maar stukken vuil zoals Krijgsman , de landverrader
    mogen dus mijn Geuzennaam niet gebruiken
    dat is alleen , dus enkel en alleen voor mensen met een normaal I.Q weggelegd !
    Ik begrijp dat u schermt met een I.Q van boven de 120 ,
    alleen vergeet je dan te vertellen dat ik je hele familie mee moet tellen .
    moet je nooit werken trouwens, ouwe uitkeringstrekker ,
    gekke vraag , nog niet zo lang geleden ,
    kwam er ook regelmatig een zekere “”Buurman ” altijd binnen vallen
    is dat ook een A.K. A ??

    vertel beste eencellige !

    groeten

 8. Freba

  Zo lekker dat het Beloofde Land zich ontdoet van zijn Vijanden in hun omgeving. Jarenlang tweedracht zaaien levert genoeg op en het Westen ziet met de ellende opgescheept. Vooral als je je achtertuin laat “wieden” door het Westen. Dhr. Rothschild zal wel een grote beloning hebben uitgedeeld, als is het altijd afwachten of hij zijn beloftes nakomt. De “heer” Erdogan hakt gelijk de (olie” Koerden in de pan en kan zijn 2e Ottomaanse Rijk opstarten. Alleen de Sukkels hadden niet op enen Poetin gerekend. Die heeft n.l. een Marinehaven gepland aan de Middellandse Zee middels Assad. Lukte eerst niet met Griekenland. Die werd door de EU omgekocht met ons belastinggeld. Ziehier een recept voor WWIII. Elke oorlog gaat om de poen en heeft NOOIT wat met idealen te maken of z.g. godsdiensten. Allemaal politiek gezever.

  1. V.K.

   -@Freba,

   -Wees maar blij met het Beloofde Land en Dhr Rothshield, zonder zou het in jouw hoofd een enorme wirwar zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.