Sabia Engizek trekt zich niets aan van Sylvie en maakt er een gezellig avondje van met haar kinderen

Geen categoriefeb 13 2016, 20:30
Sabia is vastbesloten zich niets meer aan te trekken van al het gekift, en stort zich op haar moederrol.
Een ongelooflijke transformatie. Dat is wat Sabia Engizek de afgelopen maanden heeft doorgemaakt. Van een relschopper met een twijfelachtige miskraam, tot een moeder die met beide benen op de grond staat. Waar de ex van Khalid Boulahrouz en Rafael van der Vaart zich in het verleden liet meeslepen in kinderachtige ruzies met Sylvie Meis, lijkt ze nu te beseffen dat dat gedoe nergens goed voor is.
Ze gaat niet meer ruziënd over straat, en ook in haar kledingkeuze lijken de sterallures verdwenen. Sabia kleedt zich op een manier die bij haar mooie figuur past: aantrekkelijke jurkjes, maar niet over the top. Zo ging ze deze week gewoon uit in een jurkje van H&M (dat haar prachtig staat!), en ook vanavond toont Sabia zich van haar ingetogen kant.
https://www.instagram.com/p/BBu0CRLOFoh/?taken-by=sabia_boulahrouz
Een stijlvolle rode jas, met daaronder een eenvoudig grijs t-shirt en een lekkere spijkerbroek. Een outfit waar je elke normale Nederlandse moeder in zou kunnen zien lopen. En dat past bij Sabia's transformatie: ze is zich veel meer gaan richten op haar kinderen. Vanavond gaat ze gezellig met haar kroost een avondje naar de film. Met elkaar zullen ze vast genieten van de komedie Die wilden Kerle - Die Legende lebt, die in Nederland nog niet in de bioscoop te zien is.
De boodschap van de film? Alles is goed, zolang je maar wild blijft. Ironisch genoeg lijkt Sabia juist wat minder wild geworden, en dat bevalt haar prima! Ze staat met beide benen op de grond en trekt zich niets aan van de provocaties van Sylvie Meis, die zich juist lijkt te verliezen in haar kapsones. De boodschap is duidelijk: Sabia laat zich er niet onder krijgen. Ze geniet van de mensen in het leven die het belangrijkst zijn: haar kinderen.
Bijzonder genoeg lijkt het met Sylvie slechter te gaan zodra het met Sabia goed gaat. Hopelijk richten ze zich de komende tijd allebei op hun eigen geluk, in plaats van het geluk van de ander proberen te vergallen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten