Sylvie Meis zoekt afleiding in Los Angeles. Wordt Rafaels liefdesgeluk haar te veel?

Geen categoriefeb 26 2016, 9:00
Het zit Sylvie niet mee deze week. Vliegt ze daarom naar Amerika?
Iedereen heeft weleens een rotdag, maar voor Sylvie Meis was het een heuse rotweek. Ze kreeg namelijk twee grote tegenslagen te verduren. Haar ex Rafael van der Vaart, met wie ze juist weer wat meer contact probeerde te zoeken, heeft een relatie aangeknoopt met handbalspeelster Estavana Polman. En Sylvies aartsrivale Sabia Engizek vond deze week het liefdesgeluk in Wolfhard Münter.
https://www.instagram.com/p/BCEVI9dOFnn/?taken-by=sabia_boulahrouz
De enige van de drie die nog geen nieuwe liefde heeft, is Sylvie. En dat komt waarschijnlijk keihard aan. De ster heeft alles wat haar hartje begeert, behalve een man met wie ze lief en leed kan delen. Al haar relaties liepen op de klippen, en dat is haar niet in haar koude kleren gaan zitten. Dat zowel Rafael als Sabia in dezelfde week relaties kregen, drukt Sylvie met haar neus op de feiten: op liefdesgebied gaat het haar niet voor de wind.
Dit weekend gaat Sylvie proberen om zich daar helemaal niets van aan te trekken. Ze is namelijk naar Los Angeles gevlogen om het gala van de Elton John Aids Foundation bij te wonen. Op Instagram vertelt ze blij hoe Air France de tickets voor haarzelf en haar crew heeft betaald, en toont ze hoe luxe ze vloog. Inmiddels is ze op haar bestemming aangekomen.
https://www.instagram.com/p/BCOiCp8gZBl/?taken-by=1misssmeis
Hopelijk komt Sylvie in Los Angeles even tot rust, want dat kan ze wel gebruiken. In plaats van haar energie te verspillen aan jaloezie richting Rafael en Sabia, kan ze die beter op een positieve manier inzetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten