Iedere man die Valentijnsdag haat zal het met me eens zijn: deze man is een held!

Valentijnsdag: je partner verwacht iets leuks, maar jij hebt er of geen zin in of geen geld voor.

Jaja, het is Valentijnsdag en we moeten allemaal net doen alsof we dat ge-wel-dig vinden. Nou ik niet. Ik houd zielsveel van mijn vrouw en probeer haar altijd het beste te geven — en elke dag weer te laten merken dat ik van haar houd — maar deze speciale ‘dag’ vind ik maar waardeloos. Er wordt van buitenaf druk op je gezet om iets te doen wat je normaal al regelmatig moet doen; het is gekunsteld, het is nep, maar de druk is er toch.

Daarom heb ik best sympathie voor deze man die geen zin had om daadwerkelijk een bos bloemen te kopen:

https://twitter.com/POL_Meines/status/698584057198804992

We mogen er vast niet om lachen, maar ik doe dat lekker toch. Deze man heeft dit gedaan voor alle Valentijnsdaghaters van Nederland, en dus ook voor mij! Ha!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.