Yolanthe geniet van haar eerste vakantie met baby Xess Xava

Dik genieten voor Yolanthe en “XXS”.

Als er één iemand is die ervan geniet om in de spotlights te staan, dan is het Yolanthe wel. Sinds ze moeder is, doet Yolanthe het wat rustiger aan – Xess Xava heeft de prioriteit, zoals het hoort – maar toch deelt ze zo nu en dan de mooie momenten die ze met haar baby beleeft.

En wat is er mooier dan de eerste vakantie samen met haar baby? Yolanthe en Xess Xava zijn even lekker aan het uitrusten op het zonnige Ibiza, en gelukkig deelt ze dat op Instagram. Heerlijk, toch? Het is ze gegund.

Ook de reacties op Yolanthes foto zijn overwegend positief. Veel fans wensen haar een fantastische tijd, en er zijn ook opvallend veel reacties die het bevallige achterwerk van Yolanthe prijzen.

Screen Shot 2016-02-26 at 13.58.33

 

Okee dan… Hoe dan ook, het is duidelijk dat Yolanthes positieve levenshouding ook een positief effect heeft op haar Instagramvolgers. Yolanthe is altijd het zonnetje in huis, en gaat deze week dus lekker genieten van de zon op Ibiza. Samen met Xess Xava. Heerlijk toch, dat prille gezinsgeluk?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. olafd

    Men oh men, ik dacht ooit dat dit een serieuze nieuwssite was met soms wat grappige stukjes. Ondertussen is het niveau van onder de Story gedaald. Dit is het zoveelste stukje over Sylvie Meis en/of Yolantha of de ex van Van der Vaart? Wie zit daar op te wachten?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.