Haar broer overleed tien jaar geleden. Maar wanneer ze elkaar omhelzen, hoort ze zijn hart kloppen

Tien jaar later hoort ze zijn hart letterlijk kloppen.

Het is voor elk meisje een bijzonder moment om 15 jaar oud te worden. Weer een jaar ouder, weer een stapje dichter bij volwassenheid. Maar Monique had wel een héél bijzondere verjaardag.

Screen Shot 2016-03-10 at 12.44.39

Ze droeg een prachtige jurk en er werd veel gedanst. Maar dat is niet wat haar feest zo bijzonder maakte. Een ontmoeting met een meisje genaamd Aubrey was het allermooiste cadeau van de avond. Die ontmoeting was namelijk een hereniging met haar overleden broer Mike.

Screen Shot 2016-03-10 at 12.56.26

Tien jaar geleden kwam Mike om bij een tragisch auto-ongeluk. En tien jaar geleden leed Aubrey aan een zeldzame hartziekte, waarvoor ze dringend een nieuw hart nodig had. Dankzij Mikes donorhart werd Aubreys leven gered, maar ze had nooit kennis kunnen maken met de familie van haar redder.

Screen Shot 2016-03-10 at 12.45.30

Daar kwam nu verandering in. Speciaal voor haar vijftiende verjaardag kreeg Monique een prachtige verrassing. Na het dansen en de muziek, werd een bijzondere aankondiging gedaan.

Screen Shot 2016-03-10 at 12.44.48

Ze kon het bijna niet geloven, maar het was toch echt waar. Na tien jaar werd Monique herenigd met haar broer door kennis te maken met het meisje dat door zijn hart was gered. De twee vielen elkaar direct in de armen.

Screen Shot 2016-03-10 at 12.46.17

Aubrey en Monique voelden direct een bijzondere band, alsof ze elkaar al jaren kenden. Toeval? Het was in ieder geval fantastisch dat de meiden elkaar konden ontmoeten: voor hen allebei was Mike een heel bijzondere jongen. Voor Monique als broer, en voor Aubrey als levensredder. Op een bijzondere manier leeft Mike voort in Aubrey, Monique zegt dat ze nu een extra zus heeft.

Een mooier verjaardagscadeau kan haast niet!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.