PvdA wil nóg meer asielzoekers naar Europa brengen en eist luchtbrug voor vluchtelingen

De PvdA wil dat Rutte gaat pleiten voor een luchtbrug met Turkije om minimaal 400 vluchtelingen per dag naar Europa te brengen.

De PvdA staat al maandenlang op een historisch laag aantal zetels in de peilingen, maar kennelijk wil de partij nog veel meer zetels kwijtraken. Diederik Samsom pleit namelijk voor een luchtbrug met Turkije om “minimaal 400 vluchtelingen per dag” naar Europa te brengen:

“Dat moeten we een maand volhouden, als teken van goede wil. Als de EU aan Turkije laat zien dat we serieus werk maken van een oplossing van de vluchtelingencrisis, komt Ankara in actie tegen de mensensmokkelaars.”

Wat een naïef plan. Er is momenteel al een enorme (illegale) stroom asielzoekers die vanuit Turkije richting Europa komt. Waarom zou die illegale stroom afnemen als de EU een luchtbrug instelt vanuit Turkije? Ook VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra ziet helemaal niets in het plan van de PvdA-coalitiepartners. Hij stelt terecht dat de asielstroom vanuit Turkije eerst tot nul moet dalen, dan pas kan er sprake zijn van een luchtbrug:

“Anders komen er twee asielstromen en zijn we dubbel de pineut.”

Samsom denkt juist dat zijn voorstel een impuls kan geven aan de afspraken tussen de EU en Turkije. Die kwamen met elkaar overeen dat Turkije meer zou doen om de vluchtelingenstroom in te dammen, en in ruil daarvoor zouden Turken visumvrij naar de EU kunnen reizen en krijgt Turkije bovendien 3 miljard euro voor de opvang van asielzoekers daar.

De vluchtelingenstroom is echter helemaal niet afgenomen, en Turkije houdt zich dus niet aan de afspraken. Kennelijk denkt Samsom dat met zijn “teken van goede wil” de Turkse regering wel in actie zal komen. Kan iemand de PvdA-leider uit de droom helpen? Zo’n luchtbrug zorgt alleen maar voor een extra instroom van vluchtelingen. Turkije verdient helemaal geen “teken van goede wil”, maar moet juist met de neus op de feiten worden gedrukt. Éérst moet de Turkse regering laten zien dat ze daadwerkelijk iets willen doen aan de huidige situatie, pas dan kan er worden gesproken over goede wil.

Gelukkig is het bizarre plan van Samsom door de VVD direct naar de prullenbak verwezen. De zoveelste afgang voor de PvdA-leider. Wanneer stapt hij op?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. halo1

  Het linkse imbecilisme bereikt zijn toppunt.. goed zo!

  1. ceteris paribus

   Ik begrijp dat het voorstel grote kans maakt op een Kamermeerderheid. Zo imbeciel kan het dan niet zijn.

   1. Houtlijm

    De nieuwe nick van Simon

    1. nogmaals

     De DDS-trol die zich verschool achter Rob de Cock (ofwel Robbie de Lullige Leugenaar) is gisteren opeens met zijn cock tussen zijn poten verdwenen. Waarschijnlijk geschrokken van de stevige tekst van Vigo
     http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/03/tweede-kamer-niet-blij-met-opkomst-trump/#comment-570279

     Nu terug als ceteris paribus. een veelzeggend alias dat hij waarschijnlijk bij elkaar gegoogled heeft.

   2. Wachteres

    Wel, als het grootste deel van de kamer uit linkse imbecielen – laten we zeggen gehersenspoelden – bestaat, Simon.

    1. Wim

     Dat zijn er 12000 in een maand maal 20000 Euro kosten per man per jaar is
     240000000 Euro (240 miljoen)per jaar hoe denken die linkse imbecielen dit allemaal te gaan betalen

     1. Wim

      Dus blijven er dagelijks nieuwe migranten op gammele bootjes de korte maar gevaarlijke overtocht naar een Grieks eiland wagen, met het risico dat ze verdrinken. Hoewel? De bisschop van het eiland Kos, Nisyros Nathanael, zei onlangs dat buitenlandse verslaggevers € 20,- betalen aan vluchtelingen om te doen alsof ze verdronken zijn. Volgens de bisschop schetsen de Europese massamedia op deze wijze een beeld van de migrantencrisis dat ver bezijden de realiteit ligt. Ook ‘is het een zonde om menselijk leed zo uit te buiten’.

  2. Wim

   Directeur Duitse ‘AIVD ‘ waarschuwt voor burgeroorlog
   Geplaatst op 3 maart 2016 | 3 reacties
   Bron geennieuws

   De directeur van de Bundesverfassungsschutz, het Duitse equivalent van onze AIVD, Hans -Georg Maaszen , waarschuwt in een onlangs gepubliceerde redevoering voor een ongecontroleerde toevloed van asieleisers, die zorgen voor onrust bij de burgers, de vergrote kans op aanslagen, rellen , extremisme en daarmee de kans op kleine lokale gevallen van een ‘burgeroorlog ‘. Wij hebben een aantal ‘highlights’uit zijn rede voor u op een rij gezet.

   Duitsland staat aan de vooravond van een tot nu toe nooit gekende radicalisering, mede veroorzaakt door de onverantwoordelijke vreemdelingenpolitiek van bondskanselier Merkel en Maaszen ziet de toekomst somber in. Duitsland is als economische motor van de EU een magneet voor ‘vluchtelingen ‘of zij die een betere toekomst zoeken en de 1.1 miljoen nieuw in ons land aangekomen mensen vormen een toenemend veiligheidsrisico voor ons land. Deze trend zal zich in 2016 voortzetten !

   De plegers van de aanslag in Parijs zijn als vluchteling geregistreerd en komend uit Syrië zijn zij door Griekenland en de Balkan naar Frankrijk gereisd en ontvingen met vervalste reisdocumenten een asielzoekersstatus. Het is ondanks onze beperkte mogelijkheden om te infiltreren in deze stroom van ongewenste nieuwkomers praktisch onmogelijk uiteindelijk een aanslag te voorkomen. Dagelijks ontvangen wij VIER concrete aanwijzingen voor een terreuraanslag, die wij na moeten trekken. Er zijn inmiddels naar schatting 800 jongelui uit Duitsland naar Syrië gereisd om zich aan te sluiten bij de ISIS en daarvan zijn er naar ons weten 260 teruggekomen. Wij denken dat er momenteel in Duitsland 8.300 Salafisten woonachtig zijn en deze alle in de gaten te houden is een onmogelijke taak. Van de tot nu toe binnengekomen ‘vluchtelingen’ zijn er naar schatting 300 Jihadisten, waarbij in 2/3 van deze gevallen er concrete aanwijzingen zijn, dat zij contact onderhouden met de ISIS. 70 procent van de afgelopen jaar in Duitsland aangekomen ‘vluchtelingen’ hadden geen geldige reisdocumenten en weten wij niet precies waar zij vandaan zijn gekomen. Islamitische hulporganisaties, d.w.z. organisaties die zich daarvoor uitgeven, benaderen de opvangplaatsen van vluchtelingen, bieden deze kleding en voedsel aan en trachten op deze wijze een radicalisering op gang te brengen. Ouders van moslim kinderen worden indringend gewaarschuwd hun kinderen niet naar openbare opvang te brengen, maar uitsluitend moslim scholen te gebruiken, daar de kinderen anders niet volgens de richtlijnen van de islam worden opgevoed.

   Leest u dit nog eens aandachtig door. Het zijn niet de woorden van een politicus, maar van de man die uiteindelijk met zijn organisatie er voor moet zorgen dat Duitsland veilig blijft, waarbij veilig gerust tussen aanhalingstekens geplaats zou mogen worden. En heb niet de illusie dat het in ons land anders is, alleen mag over dit soort zaken in Nederland niet openlijk gepraat of geschreven worden uit angst van Den Haag dat dit de ook nu opkomende onrust zou aanwakkeren. Echter zoals vergelijkbare cijfers aantonen mag u er gerust vanuit gaan dat de Duitse cijfers teruggerekend naar 10 procent voor ons land een betrouwbare indicatie geven hoe het met de veiligheid in Nederland is gesteld.

   Maar openheid en aangeven hoe ‘Den Haag ‘ met de crisis denkt om te gaan, dat zou teveel van het goede zijn .

 2. Wim

  Het beste is om de reactie op dit voorstel aan GGZ over te laten.

 3. J.C.

  Wat is die Samsom (PvdA) toch een clown……….

 4. Wachteres

  ‘Samsom denkt juist dat zijn voorstel een impuls kan geven aan de afspraken tussen de EU en Turkije’.

  Eerst geld, dan allerlei beloftes en dan gebeurt er nog niets vanuit Turkije.

  Natuurlijk weet Samson dat wel – hij is niet gek – maar dit is toch dé manier om de multiculturele samenleving in een paar jaar tijd voor elkaar te krijgen?

 5. Wachteres

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25311472/__Marokkaan_niet_uitzetbaar__.html

  Rabat geeft slechts vijf op 215 illegalen reisdocument
  Marokkaan niet uitzetbaar
  Jorn Jonker
  Den Haag –

  Illegale Marokkanen blijken vrijwel niet uit te zetten naar hun thuisland. Rabat beweert zijn onderdanen weer op te nemen, maar daar komt in de praktijk niets van terecht.

  Dat blijkt uit cijfers die De Telegraaf heeft opgevraagd bij het ministerie van Veiligheid en Justitie.

  Daarbij is het nog maar de vraag of het aantal van vijf echt gehaald is; het departement rondt af op vijftallen.

  „Het uitzetbeleid van Dijkhoff faalt echt aan alle kanten”, aldus PVV-Kamerlid Fritsma.

  En Samson blijft in de welwillendheid van de islam geloven. Wat een oen!

  1. ceteris paribus

   De islamobie van Wachteres blijkt uit het feit dat ze in haar verwrongen geest meent waar te nemen dat Samsom tot zijn voorstel kwam vanwege welwillendheid jegens de islam.

   1. nogmaals

    @cp
    Als er iemand een verwrongen geest heeft, ben jij dat wel met je talloze domme reacties, zowel onder je nieuwe alias als onder al die andere die je hebt en had.

   2. JanKorneeldeWit

    whahwhahwah hij heeft vroeger latijn gehad op ’t gim…..hahahah naampje ‘verzonnen’ uhhh sorry…van internet geplukt….ik lach mij rot die trollenbende wordt steeds vindingrijker….whahwhahwha de overige omstandigheden blijven inderdaad onveranderd….hahahha wat een grap…..Ceteris Paaaaaaaa whahwhahwha…..ik krijg er pien in die bioeik van…..happa he happa ha lekker stemveeeeeeee……importeren maaaaaaarrrrr…trek nog een goede rooie cabs open…proost!!!

    1. ceteris paribus

     Beterschap en een lichte kater toegewenst, JanKorneel.

     1. JanKorneeldeWit

      Jaaaaaa thanksssss swaaaaa Cet Paaaaaarrrr….whahwhahwha…..ik wens joe en de jullieen veel geluk en voor…..proestttt…..spoeeeee….whahwhahwha….met het toekomstig tamme ( nu ja dat hoop ik dan maar…) stemvee…(oja schapen natuurlijk…geen varkens…die eten wij hier lekker op!). En dont woorieee…nooit last gehad van katachtigen na een welverdiende borrel!

   3. Wachteres

    Ach simpele linkse zielen nemen zelfs kreten als ‘islamofobie’ over van islamitische fundamentalisten, omdat die niet willen dat er maar enige kritiek op de islam komt.

    Zo werken ze in de praktijk mee om de fundamentalistische islam hier te vestigen.

    En zelfs dat begrijpen ze niet. Of toch wel???

 6. LantR.fant

  Dat debiele idee van Samson (alsof de man af en toe wel een goed idee heeft) lijkt me ook een nieuwe bom onder de EU te zijn.
  Want zo overtroef je de landen, die nu de grenzen tegen deze tsunami letterlijk dichtgooien. Daarmee vergroot je de toch al groeiende kloof tussen de gedebiliseerde landen o.l.v. Duitsland en de nuchtere landen o.l.v. Hongarije.

  Dan duurt het niet zo lang meer met deze EU.

  1. Wouters

   “Dan duurt het niet zo lang meer met deze EU.”

   Dus als ik het goed begrijp, ben je een groot voorstander van Samson’s idee?

   1. LantR.fant

    Asjeblieft niet. Je krijgt ze nooit meer weg. En die EU zakt toch wel door zijn hoeven.

 7. Wachteres

  https://ejbron.wordpress.com/2016/03/03/hrf-in-shock-calais-immigranten-voor-97-geen-vluchtelingen-2/

  HRF in shock: “Calais immigranten voor 97% geen vluchtelingen”

  “Kennelijk zijn de Nederlandse media van mening dat onderstaande geen belangrijke informatie is. Men wil veel liever dat u het beeld heeft dat er honderdduizenden zo niet miljoenen mensen hun heil zoeken in Europa omdat in de thuislanden oorlog, honger en ellende zou heersen. Dat dit beeld niet strookt met de werkelijkheid blijkt wel uit een artikel in de Britse media. De Britse media die haar taak, objectief informeren van burgers, kennelijk wel serieus neemt.

  Uit een onderzoek in Calais, in hetgeen men de Jungle is gaan noemen en waar als sinds enkele maanden vele tienduizenden migranten zich verzamelen om naar Engeland te glippen, blijkt namelijk dat 95 tot 97% van de zogenaamde ‘vluchtelingen’ helemaal geen vluchtelingen zijn maar illegalen die slechts geld en dure goederen willen”.

  Tja, dit heeft al een tijd geleden in verschillende Britse kranten gestaan.

  Tot Samson en zijn linkse schare schijnt dit feit niet door te dringen. Ze blijven maar jammeren over ‘zielige vluchtelingen’.

  Of zou Samson dit heel goed weten, maar gewoon de kans schoon zien om zijn eigen multiculti plannen door te voeren?

  1. van Urk

   Dus met andere woorden: Samson wil dus, buiten de smokkelaars om, op een legale manier vluchtelingen naar Europa smokkelen met behulp van vliegtuigen i.p.v. gammele rubberbootjes. Prima, Maar wanneer komt er een gelijksoortige PvdA luchtbrug om illegalen en uitgeprocedeerden terug te sturen naar land van herkomst?

   1. Wouters

    “…op een legale manier vluchtelingen naar Europa smokkelen…”

    Contradictio in terminis. En…brein aan!

    1. Wachteres

     Gebrek aan eigen argumenten, Wouters? Je lijkt Simon wel, die begint ook te zeuren, bij gebrek aan argumenten.

     1. Wouters

      Niet bij machte om een regeltje tekst te begrijpen, wachteres? Ik toon aan dat er een logische inconsistentie in de tekst van Urk zit. Dat is een tegenargument. Dat vind jij stom, maar dat is pech.

     2. van Urk

      Inderdaad Wachteres. Dankzij hun kortzichtigheid zien zij de problemen over de komende jaren in ons land niet aankomen of willen zij dat niet weten en zijn dan al lachend geemmigreerd naar het moslimvrije Nieuw Zeeland om te rentenieren. Wouters zou met een zeer sterke argument moeten gaan komen waarom het binnen laten van duizenden nieuwkomers een soort Hosanna moet zijn voor ons land.

     3. nogmaals

      Alle teksten die niet afkomstig zijn van zijn vrindjes de DDS-trollen, worden door wouters geknipt en geplakt in een programmaatje dat hij heeft gekregen als troostprijs nadat hij van de avondmulo af moest vanwege 4 jaar op rij blijven zitten in 1e klas. Het programmaatje controleert op taalfouten en grammatica, en gaat knipperen als iets niet klopt.
      Wouters blij, dan kan hij weer helemaal los gaan, en hoeft hij niet bij zijn vrindjes te spieken om argumenten te krijgen.

     4. Wachteres

      Een argument is iets wat aangevoerd wordt om een stelling te bewijzen of te ontkrachten, Wouters.

      Dat gaat dus over de inhoud en niet over de vorm

     5. ceteris paribus

      @nogmaals, wat een zielige bijdrage.

    2. JanKorneeldeWit

     whawhawha Wout jaaaaaa……ROTFL LOL…..het wordt inderdaad wel eens tijd voor ‘breintje aan’….hahahaha sorry hoor….toen ik het hier vanmorgen vroeg las…dacht ik direct…..hersendood….brein uit….stemvee erin whawhahwah….

 8. Ni28

  Ik ben voor een luchtbrug om alle PvdA en D66 lieden naar Turkije te brengen. Haast is gewenst. Wat een stel imbecielen, niet te geloven.

  1. van Urk

   Alle landen gooien hun grenzen dicht en Samson tilt ze met een vliegtuig erover heen. De PvdA heeft waarschijnlijk dringend nieuwe kiezers nodig. Ik denk eerder dat de PvdA tijdens de verkiezingen weggevaagd zal worden.

 9. Ni28

  Die Simon B. moet inmiddels paranoïde zijn van al zijn Nick namen.

 10. The Fox

  Dit is dezelfde man die zijn kinderen heeft gebruikt in de campagne. Samson wil wel de Gutmensch uithangen, maar weigert de kosten daar van duidelijk te maken en laat zijn kinderen de rekening betalen, want we moeten er geld voor lenen.

  Feit is dat een euro in de regio meer waard is dan een euro in NL en dus is mijn conclusie dat hij slechts een gedeelte van de vluchtelingen wil helpen met het doel om ze transformeren tot PvdA kiezer, aangezien de peilingen zeer beroerd zijn.

 11. DeKadt

  Wat de Pvda wil is conform hun ideologie: globaliseren en internationaliseren. Linkse politiek staat tenslotte voor een grenzeloze wereld.

  Bovendien komt het het egalitarisme ten goede (meer migratiestromen betekent immers meer armen*, wat weer minder rijkdom betekent) [* normaliter is migratie een positief iets, alwaar via een normale selectie aan de poort, kansrijken toegang hebben tot een land; dat is niet meer].

  Waar linkse politiek vooral ooit versplintert was langs nationale landsgrenzen, alwaar elk land zijn eigen linkse partijen had die een eigen agenda hadden, is met een grenzeloos Europa dit model voorbij. Nu zie je een internationale globale agenda ontstaan die zelfs in landen als de VS wortel schiet (zie opkomst Sanders). Overal hoor je dezelfde retoriek onder linkse politici: globaliseer, socialiseer, egaliseer en de-kapitaliseer.

  Bijkomend voordeel is een (op den duur) groter electoraat voor links. Immers, meer armen in een samenleving geeft een ‘natuurlijke’ groei in dat segment voor linkse politici. Het cirkeltje is dus rond: onder het mom van ‘alle menschen werden bruder’, multiculturalisme en cultuurrelativisme, via de aangroei van meer armen in de samenleving, kunnen linkse politici hun maatschappelijke relevantie handhaven en zelfs uitbouwen. Nu even niet, maar zo lang de grenzen open blijven staan, zolang bovenstaande politiek breed wordt gedragen (ook door andere politieke stromingen, zoals de liberalen en confessionelen), zo lang zullen de ontvangende (westerse-kapitalistische) samenlevingen verarmen. In elk opzicht. Behalve langs de lijnen zoals hierboven geschetst.

  Overigens is het ook een perfect recept voor burgeroorlog, maar dat is geen serieus te nemen mening volgens linkse politici.

  De Pvda zet in op meer arme migranten. In haar eigen belang, niet in het landsbelang.

 12. Anna

  Socialisten zijn de hoofdschuldige van alle immigratie en islam ellende. VVD staat ongezien achter de grote veroorzakers want stel dat Rutte geen minister president meer zou zijn. Daar laten ze heel Nederland naar de verdoemenis voor gaan.

 13. Anna

  Wanneer komt er een groot debat over de levenslange kosten voor al die Afrikanen,Aziaten en Arabieren. In Amerika komt geen moslim binnen terwijl zij de grote veroorzakers zijn. PvdA is de partij van de grote sloop. Alles slopen ze wat de arbeider heeft opgebouwd

  1. van Urk

   Als ze toch bezig zijn om vliegtuigen in te gaan willen zetten haal ze dan ook uit Griekenland vandaan die helemaal geen uitweg meer weet met al zijn vluchtelingen. En met het vliegtuig wordt de bereikbaarheid naar een land voor de vluchtelingen een stuk groter en kunnen ze van mij meteen i.p.v. naar Schiphol doorvliegen naar groenland, canada, USA, Zuid Amerika of Azie waar ook genoeg ruimte is. Australie doet dat ook door ze af te zetten op een of ander eiland in de stille zuidzee of richting Cambodja en Sri Lanka.

   1. Anna

    van Urk. Waarom komen al die Afrikanen,Aziaten en Arabieren naar Europa waarom gaan ze niet linea recta naar een van de islamitische OIC landen met eigen cultuur en religie of per vliegtuig naar Obama. Waarom komt er een heel groot leger van jonge moslimmannen richting Europa. Dat moet toch een reden hebben.

    1. van Urk

     De reden ach, wie de grenzen wagenwijd openzet, de beste sociale voorzieningen kan verstrekken en ook i.p.v. dictators over zachte politieke correcte leiders beschikt die alles maar toegeven aan de eisen van burgers, tja, dan zou ik daar ook met mijn hand op naar toe huppelen. Azie en Amerika zijn wat betreft zeer kritisch en stellen hogere eisen voor nieuwkomers. Het grappige is dat de rijke oliestaten geen vluchtelingen willen gaan opvangen uit angst van instabiliteit. Kennelijk wil sommigen in de EU dat wel.

   2. van Urk

    Inderdaad Anna..de levenslange kosten. De socialisten hebben waarschijnlijk nog ergens een kous liggen maar voor de meesten in ons land zit het al tot aan hun lippen. Ongeveer 31 duizend mensen hadden geen vaste plek in ons land om te wonen dat zijn er 13 duizend daklozen meer dan in 2009. Naast de werkloosheid,tekort aan banen, criminaliteit,afbraak in de zorg en mensen die aan de voedselbank zitten zit niemand te wachten op nog meer torenhoge rekeningen of problemen. maar de socialisten willen met die zieligheidsindustrie ons een schuldgevoel aanpraten en willen ons kennelijk laten weten en ervaren hoe het is om in ons land arm te zijn zoals in Afrika.

   3. JanKorneeldeWit

    Nee Urk dankjewel, wij hier in het heeeeerliojke zuid-amerika hebben die rotzooi echt niet nodig…..mag allemaal lekker op het ‘oude zichzelf kapot gerelativeerde continent’ ondergebracht worden…en dat kan makkelijk…want er is ZAT geld en ontzttend veel echte aardige sosiale mensuuuuu…euroooooooooossss…..proesttttt……whawhawhawha…sorry….ik kan mij gewoon niet beheersen….sorry…..nogmaals….

 14. Anna

  Hoe de VVD zich laat knechten door de socialisten (PvdA). De helft van de VVD is PvdA.

 15. JanKorneeldeWit

  Hahahah wij liggen al weer te ROTFL LOL……..wat een vertoning van angsthazerij en kleinzieligheid….whahwahwha….we gaan grootgrutteren in waardeloos stemvee…partij van de asieligheidszoekertzzz….de arabieren…..de asocialen naar EIGEN VOLK….ga zo maar door…wat ben ik blij in het mooie Colombia mijn plek gevonden te hebben…vrij van losgezongen misselijke cultuurrelativisten en nationale identiteit-afschaffers. Ik heb medelijden met de paar sufferds die daar nog in die noordelijke provincie van de EUSSR zitten en dit hele gedoe gelaten over zich heen laten komen met het mondelinge verweer dat ‘ze’ toch wel hun gang gaan en dat het niet uit maakt of je door de kat of de hond gebeten gaat worden….hahaha sorry hoor ik moest er echt weer hard om lachen…nee echt….sorry…heb zooooo met jullie allemaal te doen….proessssssssstttttt…….

 16. Bromsnor

  Verreweg de meeste asielzoekers die naar Noord Europa komen zijn economische immigranten die de asielprocedure misbruiken op kosten van de belastingbetaler

  Veel immigranten komen helemaal niet uit oorlogsgebied. Er zitten b.v veel Pakistanen, Marokkanen, Libanezen, Palestijnen, Algerijnen, enzovoorts tussen.

  Zelfs de Syriërs die oorspronkelijk uit oorlogsgebied komen, komen veelal uit Turkije , Libanon of andere veilige gebieden in de regio.

  Het zijn voor het overgrote deel (vaak agressieve) jonge mannen die naar Noord Europa willen vanwege de (gratis) huizen en ruime voorzieningen die ze hier krijgen.

  De politici kunnen praten wat ze willen maar zolang de EU immigranten pampert waar mogelijk met een huis, kinderbijslag, huisraad, levenslange uitkering,etc en de (buiten) grenzen open blijven zullen de immigranten blijven komen in steeds grotere getallen.

  Weet u hoe de toekomst van Europa eruit zal zien als de stroom immigranten uit de islamitische landen niet word geremd?

  Steden met wijken vol werkloze moslims, volgebouwd met moskeeën waar gefrustreerde, onaangepaste moslims hun “nieuwe thuis” hebben gevonden en waar religieus fanatisme, criminelen en een gewelddadige houding ten opzichte van niet-islamitische autoriteiten de norm is en waar de politie haar gezag heeft verloren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.