Trump tijdens debat: “Ik heb geen kleine penis!”

Donald Trump schuwt geen enkel onderwerp, en begon tijdens het debat over het formaat van zijn handen… en van iets anders.

Donald Trump is een uniek fenomeen. Al maandenlang staat hij torenhoog in de Republikeinse peilingen, ondanks zijn bizarre uitspraken. Gisteravond mocht hij een nieuwe opmerking aan zijn collectie toevoegen: tijdens het debat met zijn tegenkandidaten nam Trump een moment om te zeggen dat er niets mis is met het formaat van zijn handen… en van een ander lichaamsdeel.

Trump noemt zijn tegenstander Marco Rubio consequent “Little Marco”, vanwege dienst geringe postuur. Rubio sloeg deze week terug met een grapje over Trumps relatief kleine handen:

“Hij noemt me altijd Little Marco. En ik geef toe, hij is een stuk langer dan ik. Hij is 1,88 meter, waardoor ik niet snap dat hij de handen heeft van iemand van 1,58 meter!”

Screen-Shot-2016-02-26-at-11.07.31

Die sneer is kennelijk hard aangekomen bij Trump, die het interpreteerde als een belediging over het formaat van zijn geslachtsdeel. En het debat was het uitgelezen moment om daarover te beginnen, vond hij:

“Kijk naar deze handen, zijn dit kleine handen? Marco begon over mijn handen – ‘als die klein zijn, is iets anders ook klein.’ Nou, ik garandeer je dat er geen probleem is. Dat garandeer ik.”

Marco Rubio had nooit een insinuatie gemaakt over Trumps penis, maar dat had de vastgoedmiljardair wel zo opgevat. Toch een tikkeltje onzeker, misschien?

Voor Rubio was dit zijn tweede sterke debat op rij. In het debat hiervoor veegde hij ook al de vloer aan met Donald Trump, en wist hij de koploper behoorlijk van de wijs te brengen. De verkiezingsresultaten voor Rubio zijn desondanks teleurstellend, vooralsnog. Maar het lijkt erop dat hij Trumps zwakke plek eindelijk heeft ontdekt: de miljardair kan er totaal niet tegen als hij belachelijk wordt gemaakt.

De derde kanshebber voor de nominatie, Ted Cruz, had ook een goede avond. Hij en Rubio wisselden elkaar af met felle kritiek op Trump. Het leek alsof de twee samen één front vormden tegen de vastgoedmagnaat. Dat zal veel Republikeinen als muziek in de oren klinken: een groot deel van de partij wil koste wat het kost voorkomen dat Trump hun voorverkiezing wint. Daarom menen veel mensen in de partij dat Rubio en Cruz meer zouden moeten samenwerken om Trump tegen te werken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. zomaar

  “Kijk naar deze handen, zijn dit kleine handen? Marco begon over mijn handen – ‘als die klein zijn, is iets anders ook klein.’ Nou, ik garandeer je dat er geen probleem is. Dat garandeer ik.”

  tja dat kan je overal aan spiegelen , bv dat Marco kleine hersenen heeft , of toch een kleine penis , mits hij kleine handen heeft .

  afin Trump heeft bewezen in zijn leven dat zijn hersenen groot genoeg zijn , je vergaard geen miljarden door dommigheid , denk ik dan maar .

  wel is het anders dat je gelden (bijdragen) bij elkaar moet schooien om ooit een kans te maken tot president , of presidente , (zie Hillary,Clinton), die gekapt met een hoofddoek de moslims in Amerika (Texas) , wil plezieren om een geldelijke bijdragen .

  en stelt dat de islam niet gewelddadig is toch een vreedzame en tolerante ideologie , hoever moet je , (of wil), je eigen nog vernederen om presidente van de grootse natie van het westen te worden , vanwaar je heel de westerse samenleving over kan geven aan de islam doctrine .

  https://www.superstation95.com/index.php/world/961

  lijk zij nu niet veel op Trix ?, die ook met een hoofddoek de islamitische wereld wilde plezieren .

 2. Wouters

  God oh god. Misschien kan Drumpf zijn piemel langs de grens met Mexico leggen om even een muurtje te bouwen. Ik hou m’n hart vast, als dit in het Witte Huis komt.

  1. zomaar

   als ie lang genoeg is waarom niet !, ik denk dat vele Amerikanen ondanks dat het een open samenleving is , genoeg hebben van deze meestal criminelen Mexx .

   niet voor niets behaalt Trump triomfen , onder allerlei bevolkingsgroepen van Amerika , ik denk dat zelfs de Amerikanen genoeg krijgen of hebben van het socialistische geneuzel !.

   de meeste van hen hebben met hard werken hun kost en plaats moeten verdienen , en dat al eeuwen lang .

   wat nu weg gegeven wordt door de linker flank van hen , onder een sociale noemer .

   eigenlijk gelijk als hier , wij hebben hard moeten werken , onze sociale afdrachten netjes betaald ons levenlang , en dit wordt gratis en voor niets weg gegeven aan de vreemdelingen , zomaar om niets te doen als alleen eisen stellen aan onze westerse samenleving .

   van hoe zij het wensen !.

  2. Wim

   Armoede in de VS – de oncomfortabele waarheid
   Door Biflatie.nl
   Niet alleen voor wie de juiste cijfers en statistieken over armoede in de Verenigde Staten bezit springt de waarheid in het oog; die armoede gaat nu mainstream, komt naar Main Street, wordt door iedereen gezien en kan niet meer genegeerd worden. Sinds Obama president wer,d is de aandelenbeurs verdubbeld, lezen we overal. Hetzelfde kan spijtig genoeg ook gezegd worden over de armoede in de VS. We zagen al de tentenkampen her en der verspreid over Noord-Amerika van voormalige huizenbezitters. En wie gewoon de metro neemt komt ze ook tegen, de armoede in de vorm van de burgers zonder huis. Bedelaars in de straten, mensen in lompen die boodschappenkarren voortduwen gevuld met prullen…dit is ook wat Obama teweeg gebracht heeft. Oliver Hardy van het grootste komieken duo ooit, Laurel & Hardy, zou vast tegen zijn partner gezegd hebben : “Well, here’s another fine mess you’ve gotten me into“.

   De ongelooflijk-maar-waar feiten

   Er werken minder Amerikanen voltijds dan dat er een uitkering van de overheid krijgen.Eén op zes Amerikanen leeft in armoede, een verhouding niet meer gezien sinds de jaren ’60.De kloof tussen arm en rijk was nog nooit in de Amerikaanse geschiedenis zo groot.20 Procent van alle Amerikanen heeft op een of meer momenten in zijn leven niet genoeg geld om eten te kopen.
   Het aantal burgers dat voedselbonnen krijgt is groter dan de ganse bevolking van Spanje.45 Procent van de kinderen van Miami leeft in armoede; 50 procent in Cleveland en 60 procent in Detroit idem dito.
   En dit is hoe Amerika omgaat met zijn veteranen, de mannen en vrouwen die hun leven riskeerden voor hun land : in NY City moet 40 procent van hen beroep doen op soepkeukens en voedselbedelingen…

 3. Ni28

  Dit soort aanvallen zijn zinloos en beschamend voor een presidentiele campagne. Trump is geen politicus maar Cruz en Rubio zouden beter moeten weten. Maar als je zelf niets te bieden hebt valt je de tegenstander met alles aan. In Nederland kennen wij het ook.

 4. ceteris paribus

  Het incident onthult de banale kleingeestigheid van Trump.
  Leuk om te weten voor de campagnestrategen van Hillary: roep tegen de clown dat hij te bang is om zijn broek te laten zakken.

  1. cmsuijkerbuijk

   @CP
   “roep tegen de clown dat hij te bang is om zijn broek te laten zakken.”
   Kijk, dát zijn nou nog eens argumenten om tot presidente van Amerika verkozen te worden!
   Tegenargument dan: Zij was in bed toch kennelijk niet goed genoeg, om Bill van overspel af te houden! Zij heeft dus kilo’s boter op haar hoofd!

   1. Wouters

    En zoals gewoonlijk mist suikerbuikie weer eens het punt. Het gaat erom dat Drumpf waarschijnlijk gek genoeg is om daadwerkelijk z’n broek te laten zakken tijdens een debat. Hillary kan dan een goede president zijn of niet, boter op haar hoofd hebben of niet, maar Drumpf is totaal mesjogge.

    1. toetssteen

     @Wouters
     Omdat hij zijn broek niet liet zakken?

    2. cmsuijkerbuijk

     @Wouters
     Toch gek, dat ik reageer op CP en jij een, overigens volkomen nergens op slaand, antwoord geeft!
     Het geeft te denken!

     1. Beukman

      Wat geeft het dan te denken, Suijkerbuijk?

 5. Bromsnor

  Trump word nu van alle kanten aangevallen (door de media; door het establishment en door zijn directe politieke concurrenten) en ondanks die aanvallen word zijn positie steeds sterker.

  Nu hoor je dat steeds meer Democraten op Trump willen stemmen. Dat is het “crossover appeal” dat Trump heeft en de andere kandidaten niet hebben.

  Jim Webb: I won’t vote for Clinton, but I may for Trump
  http://www.politico.com/story/2016/03/jim-webb-no-hillary-clinton-220255

  1. Rob de Cock

   Hij werd gisteren trefzeker getypeerd door Mitt Romney, een Republikein uit de vervlogen tijden waarin de GOP nog normale kandidaten kon presenteren.

   https://m.youtube.com/watch?v=2iefXdC794I

   1. Bromsnor

    Als je wat van de Amerikaans politiek afweet dan zou je moeten weten dat een aanval van Romney op Trump alleen maar de positie van Trump versterkt.

    Iedere aanval van Romney op Trump zal in het voordeel van Trump werken.

    Romney is establishment en die word op dit moment gehaat door veel kiezers. Ook heeft Romney verloren van Obama in 2012. Een verkiezing die hij zou moeten winnen. Dus Romney heeft geen recht van spreken en word dan ook niet serieus genomen.

    1. ceteris paribus

     Het establishment van de GOP zal Trump wellicht niet meer van de nominatie kunnen afhouden. Wel zullen de inhoudelijk sterke aanvallen van mensen als Romney veroorzaken dat een deel van het traditionele aanhang van de GOP zal thuisblijven. Trump raakt beschadigd door aanvallen uit eigen kring en Hillary kan vanuit de leunstoel toekijken hoe deze populistische meute zichzelf marginaliseert.

     1. Houtlijm

      Hillary gaat, leunend op een rollator, af via de achteruitgang bij de verkiezingen. Ze heeft geen enkele allure of statuur, is een hysterica, is verwikkeld in frauduleuze schandalen en mist elk politiek instinct. Een geboren verliezer. En dat past weer uitstekend bij onze Simon Paribus.

   2. toetssteen

    Hé sockpop!

 6. toetssteen

  In welke relatie staan grote handen tot graaien?
  Had Rubio niets beters te doen dan te o.h. over iemands geslacht? Om mij moet Rubio hem om zijn middel winden en heeft Trump er een die na een duik in het zwembad zoek is!
  De laatste heeft er trouwens wel mooie dochters mee gemaakt…. Kwaliteit.

 7. Bromsnor

  “In voorgaande jaren waren Linda en Alexandra geregistreerd als Democraten. Voorverkiezingen gingen steevast aan hen voorbij. De opkomst van Trump heeft dat veranderd.

  ‘Trump is anders,’ zegt Alexandra opgewonden na de speech, met een gesigneerd boek van de zakenman in haar hand. ‘Hij zit niet vast aan allerlei rijke donateurs, hij betaalt zijn hele campagne zelf. Trump kan zich echt gaan inzetten voor average Joe – de gewone Amerikaan.’”

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/3/Trump-kan-zich-echt-gaan-inzetten-voor-de-gewone-Amerikaan-2768694W/?masterpageid=158493

  1. Beukman

   Linda en Alexandra zullen van een kouwe kermis thuiskomen. Trump schopt tegen het establishment aan, maar hij behoort er zelf toe± Trump is de zakenman die de VS feitelijk ziet als een onderneming.
   Trump is geen man van het volk maar een zoon van een miljonair. En hoewel de broertjes Koch, de huidige eigenaars van de Republikeinen, Trump iets te hard van stapel vinden lopen, hebben ze hem liever als president dan welke Democraat ook, want feitelijk is Trump een van hen.

 8. nick

  Een republikein legt uit:

  Hier komt ie dan, de beste analogie die ik kan bedenken. Hier komt de reden waarom veel Amerikanen aan boord van de Trump trein zijn gesprongen, en waarom er niet wordt geluisterd naar de pleidooien om terug te keren naar de partij die ons in de steek heeft gelaten:

  U bent twee weken op vakantie geweest, komt thuis, en in uw kelder krioelt het van de ratten *. Honderden woeste, smerige, gemene ratten hebben uw kelder overgenomen. U wilt ze meteen verwijderen, belt de stad en vier verschillende verdelgers, maar niemand kan u helpen.

  Eén man garandeert echter dat hij van ze af kan komen, dus u huurt hèm in. Het maakt u niet uit dat hij stinkt, dat hij vloekt, hoe vaak hij getrouwd is geweest, of hij linkse vriendjes had, zijn broek over zijn billen hangt… u wilt alleen maar dat die ratten verdwijnen! U wilt dat het probleem wordt opgelost!

  Wij zijn politici spuugzat. We zijn de Democratische en Republikeinse partij spuugzat. We willen gewoon dat dit alles wordt hersteld.
  Hij is de man daarvoor. Hij is de beste, punt uit. En daarom willen wij Trump: ja, het is een beetje een eikel en een egomaniak, maar dat kan ons niets schelen. Het land is een puinhoop omdat politici alleen aan zichzelf denken.
  Dit land is zwak, bankroet, en onze vijanden lachen ons uit. We worden overspoeld door illegalen en brengen tienduizenden moslimvluchtelingen naar Amerika, terwijl wij de vervolgde christenen daar achterlaten.

  O ja… dat vergat ik nog… het kan ons ook helemaal niets schelen dat hij een fout kapsel heeft.

  ( het klinkt allemaal zo bekend…… o ja, daarom stemmen wij oprechte nederlanders op Wilders!)

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Trouw-lid-Republikeinen-legt-uit-waarom-Amerikanen-massaal-Trump-willen

  1. Beukman

   Ja, maar die Republikein zit er dus naast.
   “Hij is de man daarvoor. Hij is de beste, punt uit.”
   Waar blijkt dat dan uit? Omdat Trump volslagen belachelijke voorstellen doet, zoals: “We bouwen een muur langs de grens van Mexico, en laten Mexico daarvoor betalen”?

   Trump is géén man van het volk maar een miljonair, en zoon van een miljonair. Hij doet alsof hij schopt tegen het establishment, maar hij is zelf onderdeel van de elite.
   Hij is een zakenman, en zakenlieden beginnen aan iets om geld te verdienen.
   Eigenlijk past hij dus heel goed in de GOP, want de GOP is al jaren bezit van een paar zakenlieden die de politieke agenda keurig in overeenstemming hebben gebracht met hun eigen economische. Zie

   http://www.theguardian.com/us-news/2016/jan/17/dark-money-review-nazi-oil-the-koch-brothers-and-a-rightwing-revolution

 9. nick

  Maar gaat Trump dit redden?

  Amerika: In het land leven 46 miljoen mensen rond of onder de armoedegrens, hebben 16 miljoen kinderen onvoldoende toegang tot voedsel, zijn 900.000 veteranen afhankelijk van voedselbonnen en hebben 2,7 miljoen kinderen tenminste één ouder die in de gevangenis zit.

  “Ondertussen spenderen Amerikanen sinds 2001 10,5 miljoen dollar per uur aan de militaire bezetting in het buitenland, waaronder die in Irak en Afghanistan,” aldus Whitehead. “We spenderen daarnaast 2,2 miljoen dollar per uur aan onze kernwapenvoorraad en 35.000 dollar per uur aan de productie en het onderhoud van onze verzameling Tomahawk-raketten.”

  Maar dat is nog niet alles. “De Amerikaanse belastingbetalers zijn ook nog eens 1,61 miljoen dollar per uur kwijt aan arsenalen in het buitenland,”

  https://www.rutherford.org/publications_resources/john_whiteheads_commentary/reality_check_no_matter_who_wins_the_white_house_the_new_boss_will_be_the_s

 10. Beukman

  Om even terug te komen op het onderwerp: hoe groot de lul van Trump is, zou ik niet weten. Wat ik wél weet, is dat narcistische mannen waardeloze minnaars zijn. Het bezit van een grote lul compenseert dat niet.
  Gelukkig past op ieder potje wel een dekseltje. Vraag je alleen even af hoe het dekseltje eruit ziet dat op dit potje past. Ik heb te doen met mevrouw Trump en met alle voorgaande mevrouwen Trump.

 11. Niek

  “Donald Trump schuwt geen enkel onderwerp…”
  Helemaal waar Paultje, daarom is het ook de held die de USA nodig heeft, en waarom miljoenen op hem stemmen… EN waarom de meeste NL zeverds een hekel aan hem hebben.

  1. ceteris paribus

   Geestige propagandafilm.

   1. Mart

    ceteris paribus….wie is dat nu weer. Zeker het mannetje van clitoris abnormalis,of ben jij het weer simonzinho.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.