Fajah Lourens is inmiddels 34, maar haar billen tonen aan: ze is nog altijd in topvorm

Een nieuw kiekje van de bips van Fajah Lourens geeft aan dat de actrice, DJ en model dan wel de 30 gepasseerd moge zijn, maar nog altijd in een bloedvorm bivakkeert!

Menigeen gaat stilletjes in een hoekje zitten treuren als hij of zie een relatie op de klippen heeft zien lopen, maar dat is zeker niet wie powervrouw Fajah Lourens is. Ze maakte het enkele weken geleden uit met haar vriend Gijs Scheringa, met wie ze ruim een jaar samen is.

Maar wie denkt dat Fajah nu stilletjes gaat zitten huilen, As the World Turns kijkt en chocolade eten… mispoes. De diva plaatste op Instagram een nieuwe foto waaruit blijkt dat ze haar conditie op peil houdt en zorgt dat ze haar moordlichaam niet verliest:

En bewonderaars zijn onder de indruk:

De ‘fitgirl’, zoals ze zichzelf noemt, poseert op een bed met witte lakens in een wit stringetje. Ze krijgt een hoop positieve reacties op het kiekje. “Mooie billen”, “R.E.S.P.E.C.T!!!”en “Wat ben je toch een prachtige vrouw”, vinden haar fans.

Fajah daagt vrouwelijke volgers uit om haar strakke trainingsregime te volgen om net zo’n strakke kont te houden als zij zelf: “Train met mij voor je perfecte achterwerk,” schrijft model, actrice én fitnessicoon in één bij haar foto.

Eén ding is zeker: je zou Fajah véél minder geven dan de 34 lentes die ze momenteel heeft doorgemaakt…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. olafd

    Wat ben ik blij met dit wereldnieuws! En ik mij maar druk maken om IS, Panama Papers, vluchtelingen crisis en het associatie verdrag en of het nog wel goed gaat met Sabia, Sylvie Meis. Gelukkig, de billen van ene Fajah Lourens zijn op haar 34e nog steeds prachtig. Sterker nog, het is ook heel normaal dat je dan van je achterste een foto neemt en deze dan op social media deelt. Prachtige journalistiek hier! Chapeau!

  2. olafd

    En ook ode aan Fajah hoor. Respect voor Tim die terecht aangeeft dat zij niet zoals de rest van Nederland bij het uit elkaar gaan As The World Turns gaat zitten kijken, met tissues en heeeel, heeel veel choco gaat zitten eten! Nee. Fajah houdt haar conditie op peuil en heeft een moordlichaam! En dat ook nog op haar 34e!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.