Sabia zit na een rotperiode steeds beter in haar vel en beseft wie het belangrijkst is in haar leven

De ex van Rafael van der Vaart richt zich op de belangrijke dingen.

Sabia Boulahrouz heeft een moeilijk jaar achter de rug. De break-up met Rafael van der Vaart was nog maar het begin van alle ellende. Sabia’s zwangerschap werd gekenmerkt door voortdurende pesterijen van haar aartsrivale Sylvie Meis, en eindigde uiteindelijk in een tragische miskraam.

Geen wonder dat Sabia het een tijdje allemaal niet meer zo zag zitten. Ze was wekenlang volkomen onzichtbaar op sociale media, en bracht de kerstdagen in eenzaamheid door. Maar sindsdien krabbelt Sabia langzaam maar zeker uit het dal. Eerst zag ze er grauw en bleek uit, maar die tijd is echt voorbij. Sabia is weer helemaal terug! En dat is te zien:

Het lijkt wel alsof Sabia niet ouder wordt, maar jonger! Ze gaat er met de dag beter uitzien, maar hoe komt dat? Wat is Sabia’s geheim? Het antwoord op die vraag ligt in het feit dat de voormalige voetbalvrouw zich is gaan richten op de dingen in het leven die écht belangrijk voor haar zijn. Dus níét alle energie verspillen aan haar ex Rafael, of aan de kinderachtige ruzies met Sylvie Meis.

Nee, Sabia snapt dat haar kinderen, haar familie, en haar échte vrienden het allerbelangrijkst voor haar zijn. Met hun steun zorgt ze ervoor dat ze steeds beter in haar vel zit. En die blijdschap straalt ze ook uit naar de wereld en naar haar Instagramvolgers. De bovenstaande foto werd begeleid door het bijschrift “Family Sunday #brunch #family #friends #countingmyblessings #happy”.

Sabia telt haar zegeningen, en focust op dingen die haar gelukkig maken. Een heel verstandige beslissing van deze powervrouw, want blijven ronddraaien in je eigen ellende heeft geen enkele zin. Sabia snapt: je moet de negativiteit loslaten, je dierbaren omarmen, en het geluk komt vanzelf. Ook haar hondje Jacob speelt daarin een mooie rol:

Kijk toch naar die stralende glimlach van Sabia! Met een heerlijke grote burger erbij, om de avond compleet te maken. Dat is toch een enorm contrast met de depri Sabia van een tijdje terug? Een voorbeeld voor iedereen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Wim

    Wat moeten we toch hier met die lellebellen die de benen alleen wijd doen als er Euro’s inkomen.Wat een onzin een voorbeeld voor iedreen.

  2. Viertel

    @Wim: De DDS-redacteuren krijgen een bonus als ze schrijven over Sabia, Sylvie en Kim Kut. Want ook bij Michael, Paul en Tim moet de schoorsteen immers roken.

    Met die Sabia gaat het wel hard achteruit. Van gezellig dikkerdje is ze in een paar maanden verworden tot een uitgemergeld lijk, waarin de siliconen van haar tieten en botox van haar lippen steeds schriller afsteken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.