Douwe Bob heeft het gezellig in een bar. Is hij klaar voor de Songfestivalfinale?

De zanger heeft ogenschijnlijk geen last van stress voor de finale. Maar maakt hij nog kans?

Morgen is het erop of eronder voor Douwe Bob. De Nederlandse zanger gaf een geweldige performance bij de halve finale van het Eurovisie Songfestival afgelopen dinsdag, en ging keihard door naar de finale. Niet alleen Nederlandse, ook buitenlandse media zijn enthousiast over de zanger die met zijn countrynummer Slow Down een compleet andere act neerzette dan de andere landen.

Toch was er gisteren minder positief nieuws voor Douwe Bob. Gisteravond was namelijk de tweede halve finale. Daarin deden de andere artiesten het kennelijk zo goed, dat Nederland direct naar beneden zakte bij de bookmakers die de uitslag van het Songfestival pogen te voorspellen. Eerst werd Douwe Bob nog op de achtste plek ingeschat, maar dat is nu veranderd in een elfde plaats.

Maar ja, uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om die bookmakers, maar om het neerzetten van een goede performance tijdens de finale. Honderden miljoenen Europeanen zijn aan de buis gekluisterd, en dan moet je het natuurlijk wel goed doen! Als Douwe Bob het weer zo goed doet als tijdens de halve finale, hoeft hij zich nergens zorgen over te maken – het optreden verliep vlekkeloos en was loepzuiver gezongen. Meer kun je niet doen als zanger!

Wat wel verbazing wekt, is dat Douwe Bob vanochtend al in een bar te vinden was. Hij postte deze vrolijke selfie op zijn Instagrampagina:

Het bijschrift: “Mornin’!! What time is it? Radiotime at my bar!”

Leuk, zo’n selfie in een bar, maar ik mag toch hopen dat Douwe Bob het bier om dit uur laat staan. Laat die tap maar even voor wat hij is, en hou het bij water en cola. Ná de finale kan Douwe Bob immers helemaal losgaan, hopelijk met de champagne van de overwinning!

In ieder geval houdt onze Eurovisie-inzending het hoofd koel, en maakt hij er ondanks de spanning die hij ongetwijfeld zal voelen, gewoon een gezellige dag van. Daar kunnen meer mensen een voorbeeld aan nemen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. ko vadis

    Zet m op, Bob!! Alle vertrouwen in dit Hollands Glorie exportproduct! Deze song heeft een “oorworm” effect; het blijft hangen! Het heeft ook nog eens een begin, brug, en eind!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.