Hij vertelt zijn vader dat hij opa wordt, maar zou willen dat hij dat niet had gedaan…

Dit is toch niet helemaal de reactie die je van je vader verwacht als je vertelt dat je een zoon krijgt.

Het leek een normaal vader-en-zoonritje te worden, maar niets is minder waar. Als de telefoon van zoonlief aangeeft dat hij een berichtje heeft ontvangen, maakt hij een grote fout: zijn vader vertellen wat er in staat.

“Ik ben zwanger, het wordt een jongen”, meldt de vrouw waarmee hij een tijdje geleden spontaan het bed gedeeld heeft. De man lijkt er niet enorm van geschrokken te zijn: hij had er niet op gerekend, maar hij alsnog proberen een zo goed mogelijke vader voor het kind te zijn. Een nobele uitspraak, maar er zit één probleem aan: dat heeft hij al vaker gezegd..

De jongen had namelijk al drie keer eerder onbedoeld vrouwen bezwangerd, waaruit drie dochters zijn voortgekomen. Hun vader heeft echter niet bepaald zijn best gedaan om hen goed op te voeden.. En dat maakt zijn eigen vader hem eens goed duidelijk, met de nodige meer onvriendelijke opmerkingen.. Één ding kan ik alvast verklappen over de afloop van de video: deze man zou willen dat hij dit nieuws zolang mogelijk verborgen had gehouden voor zijn vader!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.