Jarige moeder denkt dat haar zoon in een ver buitenland zit. Dan gaat opeens de deurbel…

Het beloofde een eenzame verjaardag te worden voor de moeder van deze jongen. Haar man was er, maar verder was het nogal stil in huis. En zo zou het blijven. Of….?

14 maanden geleden ging Brian Byrne op reis: hij had z’n hele leven al gewoond bij z’n ouders, en nu vond hij het tijd om z’n vleugels uit te spreiden en weg te vliegen. In dit geval: richting Israël! Meer dan een jaar zat hij in het Midden-Oosten, maar ondanks alles bleven de familiebanden sterk. Ook al kon hij niet meer op bezoek bij z’n ouders.

Of toch…? Voor de verjaardag van z’n moeder besluit Brian om de stoute schoenen aan te trekken en gewoon een geweldige verrassing voor z’n moeder te organiseren. Het enige wat hij hoefde te doen? Het vliegtuig terug naar huis pakken en verder niemand vertellen wat hij van plan was.

Op die manier krijgt moederlief het verjaardagscadeau wat ze al maanden voor zichzelf gewenst heeft. Ze vecht duidelijk tegen de tranen en kan Brian dan ook alleen maar zo snel mogelijk in de armen vallen. Lief:

Zijn vader reageert echter op een heel andere manier:

snapshot

Maar dat is misschien ook wel een beetje z’n eigen, niet zo zachtzinnige schuld… Hoe dan ook zijn Brian en zijn ouders verenigd voor een prachtige verjaardag op een zonovergoten middag in de tuin. Zo werd het toch nog een prachtige gebeurtenis!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.