‘Mattie Valks baby’s’ mogen eindelijk het ziekenhuis verlaten. Maar waar gaan ze heen?

Ondanks dat de geplaagde Q-Music dj Mattie Valk nog altijd niet op de radio te horen is geweest, is er toch wat nieuws rondom zijn benarde situatie. Maar of dat nou goed of slecht is?

Na een radiostilte (letterlijk en figuurlijk) van ruim een week sinds we voor het laatst iets vernamen van de getergde dj Mattie Valk, is er weer wat te melden rondom de malaise waar de man inzat. Voor wie het niet (meer) weet: eerder dit jaar werd Mattie Valk vader van een tweeling, nadat hij en z’n vriendin Kirsten de nodige moeite hebben gehad om een zwangerschap tot stand te brengen. Vlak na de geboorte kwam echter de aap uit de mouw: Mattie was helemaal niet de vader van de twee meisjes.

Verslagen verliet Mattie zijn jarenlange partner Kirsten van wie hij altijd veel gehouden heeft, en was zo van de kaart dat hij z’n radioprogramma Mattie & Wietze tot na de zomer laat voor wat het is. Mattie vecht nu thuis tegen de demonen. Ondertussen vechten ook de pasgeboren tweelingdochters – waarvan hij dacht dat hij de vader was – maar dan in het ziekenhuis. Maar aan die laatste strijd komt binnenkort een einde:

“En hoe gaat het verder met dj MATTIE na het babybedrog door zijn ex-vriendin? In Hendrik-Ido-Ambacht vernemen we dat de tweeling die zijn KIRSTEN van een andere man kreeg het ziekenhuis over een week of twee zal mogen verlaten. Tegen die tijd zal er meer geregeld moeten zijn dan nu het geval lijkt… waar de twee veelbesproken meisjes gaan wonen, bijvoorbeeld!”

Dat laatste is zeker een punt. Mattie heeft het luxe en ruime hoekhuis waar hij nu woont speciaal gekocht om kinderen te kunnen laten opgroeien. Gunt hij ondanks de problematische situatie tussen hem en Kirsten de meisjes toch een mooi en veilig huis waar ze in rust kunnen opgroeien? Allicht gaan de kinderen met hun moeder mee, maar bedenk natuurlijk ook dat er een derde optie is: die kinderen hebben een vader over wie alleen het pijnlijke feit bekend is dat hij dus niet Mattie Valk heet. Misschien kan deze man zorgen voor een veilig onderkomen voor de fop-Valkjes?

Eén ding is in ieder geval duidelijk: het laatste woord over deze kwestie is nog niet gesproken. Noch voor Mattie Valk, noch voor Kirsten, en noch voor de kinderen die niet Mattie’s kinderen bleken te zijn…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.