NTR schaft Zwarte Piet af

Geen categoriemei 30 2016, 11:00
Het is klaar: de strijd om Zwarte Piet is in het voordeel beslecht van politiekcorrect links.
algemeen directeur van de NTR Paul Römer, en zijn mediadirecteur Carel Kuyl laten namelijk weten aan de NRC dat Zwarte Piet zal 'veranderen' in het Sinterklaasjournaal. Daarmee bedoelen de heren dat hij in een aantal jaar tijd helemaal niet zwart meer is.
De heren watjes (want dat zijn ze nu ze toegeven aan de druk van de 100 Nederland-hatende BN'ers die afschaffing van Zwarte Piet eisen) schrijven:

"De weg die in 2014 weer is opgepakt, is onomkeerbaar. Dat Zwarte Piet verandert, is evident en vanzelfsprekend. Het gaat alleen nog maar over de manier waarop en vooral over de snelheid van die verandering."

Met andere woorden, Zwarte Piet is ten dode opgeschreven, de enige vraag is wanneer zijn executie precies zal plaatsvinden.
Ik stel voor dat we die gelegenheid gebruiken om de Nederlandse cultuur maar helemaal op te heffen. Laten we overgaan op het Engels, onze klompen ritueel verbranden, Nederlandstalige cd's op een groot kampvuur gooien, en een andere cultuur tot de onze verklaren. Of beter, laten we maar helemaal niets meer aan 'cultuur' doen. Dat is toch maar hokjesdenken.
"Weg met Zwarte Piet, weg met Nederland, weg met ons!" scanderen BN'ers in koor... en ze krijgen hun zin.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten