Spannend! Nieuwe foto bewijst: de langverwachte iPhone 7 is bijna hier! Wat kan de telefoon straks allemaal?

De langverwachte iPhone 7 is bijna hier! Maar wat kan het toestel straks eigenlijk? De Dagelijkse Standaard zocht het uit samen met GSMwijzer.nl, waar de telefoon straks uiteraard ook beschikbaar zal zijn.

Vandaag verscheen opnieuw een nieuwe foto van de iPhone 7: de opvolger van de illustere iPhone 6. Alhoewel Apple het bestaan van het model nog niet officieel erkend heeft, is het niet voor het eerst dat we er tóch wat van horen. Vorige week bemachtigde de fansite Apple Insider al enkele foto’s van een Chinees die kennelijk beschikte over het nieuwe toestel van het hippe bedrijf van Tim Cook.

De nieuwste foto komt ook weer uit China:

2001092403

Tweakers schrijft er over:

“Op het Chinese sociale netwerk Weibo is een nieuwe foto online verschenen die mogelijk de achterkant van de iPhone 7 toont. Daarbij valt op dat de camera nog steeds uitsteekt, net als bij eerdere iPhone-modellen.

Degene die de foto op Weibo zette, is dezelfde als die het ontwerp van de iPhone 6 als eerste online zette, tekent 9to5Mac aan. Bij de foto zou het gaan om het daadwerkelijke iPhone-model, en niet om een prototype of een hoesje.”

Op discussiefora doet de iPhone 7 al flink wat stof opwaaien. Apple voert namelijk flink wat veranderingen door, die sommige gebruikers ervaren als het omverblazen van heilige huisjes. Zo zal de bekende koptelefoonaansluiting plaatsmaken voor een zogenaamde ‘Lightning’-plug: hiermee kan een hogere geluidskwaliteit worden doorgegeven. Ook haalt Apple de fysieke Home-knop van de voorkant af, en zal deze voortaan op het scherm via pixels genereren. Ook verbetert Apple de fotokwaliteit via de nieuwe dual camera en zal deze sowieso een grotere lens hebben. Ook de maximale opslagcapaciteit, wordt verviervoudigd naar 256 GB; voorheen konden iPhones maximaal 64 GB aan.

We wachten in spanning af. De iPhone 7 wordt namelijk nog dit jaar in de winkels verwachten. Begin dus alvast maar met sparen…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.