Studente geeft 3 miljoen euro uit nadat ze ontdekte dat ze onbeperkt rood kon staan

Geen categoriemei 22 2016, 16:00
De 21-jarige Christine Jia Xin Lee heeft de tijd van haar leven gehad nadat ze ontdekte dat ze onbeperkt rood kon staan.
Toen ze erachter kwam dat haar bank geen beperkingen stelde aan haar mogelijkheid om rood te staan ging de 21-jarige studente uit Maleisië helemaal los. Ze gaf letterlijk 2,9 miljoen euro aan kleren, schoenen en handtassen.
Want: waarom niet? Het was een fout van de bank, zij zou hier wel even van genieten.
Helaas voor Christine kwam de bank erachter dat er iets fout ging toen ze op één dag 1,15 miljoen Australische dollars had weggesluisd. Werknemers namen contact op met het meisje, die zei dat ze dacht dat het bewust was gedaan omdat haar ouders erg rijk zijn; ze ging ervan uit, zei ze, dat zij haar rekeningen steeds betaalden en dat ze onbeperkt kon uitgeven.
Helaas voor het meisje met het gat in de hand dacht de bank daar net een beetje anders over. De bank gelooft namelijk niets van haar verhaal; zij gaan ervan uit dat ze wel degelijk wist dat er iets fout was gegaan en daar vervolgens dankbaar misbruik van maakte. Dat is, natuurlijk, in strijd met de wet: als klant moet je in zo'n situatie contact opnemen met de bank.
Hoewel de bank er alles aan deed om het meisje te pakken te krijgen lukte dat niet. Daarom werd er uiteindelijk een arrestatiebevel uitgevaardigd. Ze kon uiteindelijk opgepakt worden omdat ze met behulp van een noodpaspoort van Sydney naar Maleisië probeerde te vliegen. Op het vliegveld werd ze vervolgens in de handboeien geslagen en weggebracht naar de gevangenis.
En zo kwam er dus een bijzonder bot einde aan het koopfeestje van deze jongedame. Nu kijken of ze de schulden ooit nog kan aflossen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten