Sylvana Simons wordt steeds gekker: gelooft dat planeet Mercurius haar laptop storing gaf

De Denk-politica neemt sterrenwichelarij bloedserieus, schrijft ze in het paranormale blad ParaVisie.

Na haar aansluiting bij de Erdogan-aanhangers van Denk, het goedkeuren van de arrestatie van Ebru Umar en haar ongemakkelijke stilte na vragen over de Armeense genocide, leek het onmogelijk dat Sylvana Simons zich nóg belachelijker kon maken. Maar de voormalige TMF-VJ heeft zichzelf overtroffen: in het blad ParaVisie, waarvan ze de juni-editie mocht samenstellen als gasthoofdredacteur, schrijft ze over haar spiritualiteit – in het bijzonder haar geloof in astrologie. Sylvana schrijft:

“dat ook bladenmakers niet gevrijwaard zijn van invloeden van bovenaf, bleek wel toen tijdens het schrijven Mercurius in retro roet in het eten gooide en mijn hele digitale communicatie saboteerde.”

Wacht. Is dit een flauwe grap? Nee, het staat er echt. Bovendien zocht Sylvana advies bij een medium, waar ze naar eigen zeggen “een bijzondere sessie” mocht ervaren. Wauw. Sylvana wil dus niet alleen actief worden voor een politieke partij die de belangen van Turkije hoger acht dan die van Nederland en de arrestatie van Erdogan-kritische journalisten goedkeurt, ze gelooft óók nog eens in astrologie, mediums en meer van dat soort onzin.

Het zou bijna grappig zijn, als het niet zo ongelooflijk triest was: volgens partijvoorzitter Öztürk komt Sylvana op een “verkiesbare plek” bij Denk. De partij doet het aardig in de peilingen, dus het zou zomaar kunnen dat deze ontspoorde vrouw volgend jaar in de Tweede Kamer plaatsneemt. Niet alleen Geenstijl stelt de waanbeelden van Sylvana terecht aan de kaak, zelfs in de Volkskrant kunnen we nu lezen dat Sylvana volledig van het padje is.

Vorige week zei Sylvana het zelf al: haar aansluiting bij Denk was pas het begin. Ze bewijst nu al dat daar geen woord van gelogen was. De ooit zo succesvolle presentatrice zit in een neerwaartse spiraal, die maar niet lijkt op te houden. Hoe diep kan een mens zinken? Nou, héél diep. Het is onmogelijk te voorspellen wat de volgende stap van Sylvana zal zijn – in tegenstelling tot ParaVisie beschikt de redactie van DDS niet over een glazen bol. We zullen dus moeten afwachten wat Sylvana gaat doen, maar na haar bizarre uitspraken over de Armeense genocide en haar openlijk beleden geloof in de invloed van Mercurius is het zeker dat ook Sylvana’s volgende move weer knap gestoord zal zijn. Je hoeft geen medium te zijn om dat te kunnen voorspellen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. The Oracle

  de nieuwe Suske en Wiske is uit by Willy Vandersteen :

  mocro en de geitenneukers zoeken naar de de zwarte doos
  in Palmboomcity zuidelijk van Coconut city

  in 2 delen

 2. Wim

  Zoals al direct aangegeven ,deze vrouw is niet goed in haar hoofd. Het is Beuk en CP in het vrouwelijke geslacht.

  1. van Urk

   God in haar woont!? Zeg maar gewoon in haar binnenzak!

 3. Ni28

  Wat krijg je als je voodoo met islam kruist? Ik DENK even over na.

 4. Ali Yas

  Ceteris en Beukman vinden deze vrouw “intelligent” en denken dat “witte mannen” daarom bang voor haar zijn. Ze zullen wel bang zijn ja, dat ze erin blijven…

 5. toetssteen

  Na Char helemaal in een vlucht rond hoeba hoeba gegaan.

 6. Beukman

  Het is ook mijn blad niet, ik geloof sowieso nergens in, maar typisch is het weer dat die aardige zwarte onafhankelijke mevrouw Simons er op DDS opnieuw van langs krijgt. Het zal ongeveer de 15e keer zijn in een week tijd.

  Een hele hoop mensen geloven in God. 75 procent van de vrouwen gelooft in een leven na de dood. Niemand die er over valt, hoe totaal mesjogge dit ook is. Maar nee: Simons schrijft een raar verhaaltje over de invloed van planeten en over een bijzonder medium, en plotseling zijn de rapen gaar.

  Wat Simons heel erg goed doet, is de Nederlandse witman weer een heerlijke schuimbeksessie te bezorgen. Denk om jullie hart, heren!

  1. Floris

   Bukman denkt dat de “Nederlandse witman” (wie dat ook moge zijn) gaat schuimbekken van de onbeduidende Sylvana Simons.

   Ik kan hartelijk lachen om zoveel domheid. Zowel die van haar als die van de zichzelf zo serieus nemende trol bukman.

   1. Beukman

    Heb jij die Facebook rotop-pagina over Simons al gezien, @ondertrol Floris? Daar wordt meer geschuimbekt dan jij op kan.

  2. toetssteen

   @Beukman
   Als iemand zo aan de weg timmerthol uit of iemand wel of geen kleurtje heeft. Muts rijdt zich heel bewust in the picture, nou, dan wenst ze dus een antwoord. Normaal mens zou zeggen: ik heb het gemaakt, ze kletsen allemaal over me en ik word overal uitgenodigd…… Maar ja, die jankmuiil past beter, want boehoehoe, ik moet nog een paar ton aflossen, dus wie maakt me los. Zie je wel snik, blebber, ikke ben soewart en daarom komt het snik.
   En Umberto is een bouhounty, snurf.

   Do mij Umerto Tan maar, mag jij zien hoe je samen met Sylvana Jupiter in lijn krijgt met Mars. Pff.

   1. toetssteen

    Lekker ouderwetse rambak dit toetsenboord. D’r zitten nog wat vertikkingen in, maar ik beperk me tot de laatste zin:

    Doe mij Umberto Tan maar, enzovoort.

   2. Beukman

    Natuurlijk @Steen, ze heeft aanleiding geven. Ze geeft er zelf om gevraagd om Hoervana te worden genoemd, om aap te worden genoemd, om doods- en verkrachtingsbedreigingen over zich heen te krijgen. Had ze maar niet haar mening moeten geven.
    Jij bent van het padje af, Steen, en niet zo’n beetje ook.

 7. Wachteres

  http://politiek.tpo.nl/2016/05/26/open-brief-aan-om-blijft-onderzoek-naar-haat-en-dreigementen-promineten/

  Open brief aan OM: waar blijft onderzoek naar haat, dreigementen tegen andere prominenten?

  Alleen ‘discriminerende’ en ‘racistische’ haat is kennelijk erg voor OM en Lodewijk Asscher.

  “Voor het gemak zwijg ik verder de over aantoonbare laster, leugens en haat die voortdurend wordt verspreid via een door VARA-leden betaalde website van de publieke omroep. De hypocrisie van een publieke omroep die zegt voor een ‘verschillige’ samenleving te staan maar online kennelijk niets anders aan journalistieke activiteiten kan bedenken dan alles en iedereen haten die met Geenstijl, Powned of TMG heeft te maken lijkt me evident.

  De reden dat bovengenoemde personen niet ook, net als Sylvana Simons, dagelijks op televisie komen vertellen welke haat ze nu toch weer over zich heen hebben gekregen, is niet alleen dat programmamakers genoemde personen doorgaans liever negeren (want verkeerde mening) maar vooral de opvatting dat ons beroep nadelen heeft die je maar gewoon moet slikken omdat ze toch nooit zullen verdwijnen. Je kunt elke dag klagen over de nadelen van je werk, maar elke dag daar over klagen maakt nog niet dat het anders wordt. Liever besteden wij onze energie aan ons werk dan aan klagen over de nadelen. Wij wél”.

  Zoals altijd is links – ook hier op de site – weer heel eenzijdig verontwaardigd. Het gaat nu namelijk om moslims en gekleurde mensen.

  Ik heb het vaker geschreven en helaas krijg ik steeds weer gelijk; links zal niet in actie komen voor de autochtonen in de samenleving. Zelfs niet voor allochtonen die ‘afvallig’ zijn geworden [Ebru Umar]. En in het verleden hebben we voorbeelden zoals Ayaan Hirsi Ali en Efshan Yami die de PVDA liet vallen als een baksteen toen zij bedreigd werden, omdat dit hen stemmen zou gaan kosten. Trouwens, hebben we links ooit gehoord over het geweld tegen moslimvrouwen die er genoeg van hebben dat ze naar de pijpen van man, vader en broers moeten dansen?

  De tranen komen pas als moslims, of gekleurden die ons land en onze cultuur duidelijk haten, in de verdrukking raken.

  Al jaren worden in heel Europa andersdenkenden door politiek correct uitgemaakt voor alles wat slecht is. Nieuwe rechtse partijen die tegen de EU en tegen de multiculti samenleving zijn, krijgen onmiddellijk de nazi pet op.

  Voorbeelden te over in het artikel van journalisten of rechtse sites en kranten die bedreigd en uitgescholden worden en dus ervaren wat deze politica ervaart. We hebben ook hier op de DDS site ‘lichtende’ voorbeelden van dergelijk eenzijdig gedrag.

  Links blijkt telkens weer op zoek te zijn naar ‘zielige figuren’ die, wat zij zelf ook doen en zeggen, ‘zielug’ blijven en eeuwig en altijd blijvend bescherming nodig hebben.

  Als er filmpjes zijn van het seksueel geweld in Keulen waar vrouwen schreeuwen ‘blijf van me af’ dan valt dit allemaal wel mee. Deze maand kwam er bericht is dat in Berlijn groepen vrouwen lastig gevallen zijn door groepen licht getinte mannen. Dat zal ook wel weer meevallen en per slot verkrachten autochtone mannen ook weleens een vrouw, nietwaar?

  Het gruwelijk hoogtepunt van de linkse schande is en blijft in GB, waar grote groepen moslimmannen zo’n dertig jaar hun gang konden gaan en op een gruwelijke wijze autochtone jonge meisjes verkrachtten en lieten verkrachten. Men schat dat het met elkaar om ongeveer een miljoen meisjes gaat die het slachtoffer zijn geworden. Degenen die dit wel naar buiten wilden brengen werden bedreigd en konden hun baan kwijtraken. De hoofdverantwoordelijken hebben nooit enige vorm van schuldbewustzijn getoond.

  Het wordt hoog tijd dat politiek correct zich voorlopig maar niet bezig houdt met wel zeer eenzijdig verontwaardigd zijn en eens aan langdurig zelfonderzoek gaat doen.

  Ik vind namelijk dat wij recht hebben op een verklaring voor een houding die bedreigend en dus ook gevaarlijk is – dat blijkt wel – voor een groot deel van onze samenleving.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.