VERNEDERD: Qmusic-dj Mattie Valk blijkt niet de vader te zijn van ‘zijn’ tweeling

De populaire dj en zijn vriendin zijn uit elkaar omdat zijn kinderen niet van hem zijn.

Op de website van Qmusic legt Mattie zelf uit wat er aan de hand is, en wat dit met hem gedaan heeft:

De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meest extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.

In eerste instantie wilde Mattie het beperken tot zijn familiekring, maar dat bleek niet te doen.

Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.

Wat een ontzettende vernedering, zeg. En dan gebeurt het ook nog op zo’n publieke wijze. Dit moet één van de grootst mogelijke nachtmerries zijn voor elke man.

Het meest trieste aan dit verhaal is dat Mattie en zijn ex Kirsten (die trouwens moeders mooiste niet is, ik vraag me dus af hoe ze het voor elkaar heeft gekregen om een minnaar te vinden)  eerder te horen kregen dat ze niet op natuurlijke wijze kinderen konden krijgen. De verrassing was dan ook groot toen Kirsten uiteindelijk toch zwanger bleek te zijn. Mattie zal gedacht hebben dat het een wonder was.

Nou nee. Kirsten had gewoon even voor een andere vader gezorgd. Wel zo handig natuurlijk, maar wel een beetje jammer voor Mattie, die toch echt dacht dat hij ein.de.lijk vader was geworden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. vanhetgoor

  Kirsten, de vriendin van Mattie, heeft Wietze de Jager gevraagd om als donor op te treden omdat het Kisten & Mattie niet lukte om samen zwanger te worden. Dat is geen schande, dat komt zo vaak voor en dan is de vrouw altijd zo verstandig om een vriend van de man te vragen in te vallen. Dat is al zo oud als de weg naar Rome, het hoort alleen niet bekend te worden. Het is geen overspel en ook geen schande. Een andere oplossing is dat de zuster van de vrouw een kind aan haar zuster afstaat, de klinkt heel gek maar nog maar veertien dagen geleden vertelde een kennis aan mij dat haar eigen zuster haar kind heeft afgestaan aan haar broer en schoonzuster, omdat die kinderloos waren.

  Door alle praatjes en roddels is iets moois veranderd in iets lelijks. Het laat goed zien hoe sommige mensen van binnen zijn! Als niemand iets verteld had dan was het goed geweest!

  1. Geah

   Als Matti ook nog even gevraagd werd voor zijn personage in dit drama, dan was het waarschijnlijk heel anders gelopen….

 2. Arachne

  ….. zijn ex Kirsten (die trouwens moeders mooiste niet is, ik vraag me dus af hoe ze het voor elkaar heeft gekregen om een minnaar te vinden)………

  @Michael Van Der Galien:
  Wat een platvloerse, laag-bij-de-grondse opmerking.

  Rafael van de Vaart ging voor de, in ieder geval in uw ogen, esthetisch geslaagde Sylvie en Sabia. Wat een succes was dat.

 3. Geah

  Ieder nadel heb z’n voordeel,om de woorden van Johan Cruiff even aan te halen, hij hoeft niet meer voor die kinderen te dokken….want ze zijn niet van hem…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.