Waanzin: Gemeente Den Haag subsidieert islamitisch haatfeest

De gemeente Den Haag vindt het blijkbaar volstrekt normaal dat mannen en vrouwen gescheiden van elkaar moeten zitten én dat er een haaksheikh naar de Hofstad komt om jonge moslims te indoctrineren met de fundamentalistische islam.

Hoe dit anders te verklaren?

Jozias al-Aartsen (AKP) strikes again: de gemeente Den Haag heeft uiteraard weer een grote zak geld uitgetrokken om de Ramadan te vieren – gek, toch, zou je niet verwachten van een seculiere overheid – en uiteraard komen daar de meest onsavoureuze types op af. Zo sponsort de gemeente een feestje voor de bidwratten in De Uithof; uiteraard zijn de gendernazi’s en terroristenknuffelaars weer present om het denengeld van Jozias met de rubberen ruggegraat in ontvangst te nemen. Mannetjes mogen voorin, rosaparkjes met een hoofddoek moeten weer achterin en er komt een man spreken die het vermoorden van seculiere gouverneurs in Pakistan een TOPIDEE vindt, qadri Shahid Mehmood.

In een normaal land zou dit natuurlijk van zijn lang zal die leven niet gebeuren. Sterker nog, de gemeente zou dit soort organisaties en evenementen de oorlog verklaren en roepen dat dit soort gespuis niet welkom is. Helaas is Nederland anno 2016 alles behalve normaal. We worden geregeerd (zowel op landelijk als gemeentelijk niveau) door een stel politiekcorrecte multiculfantasten die het maar wat geweldig vinden dat vrouwen onderdrukt worden; als de onderdrukkers maar van een religieuze ‘minderheid’ zijn, tenminste. Wat waag het eens als gereformeerde christen iets te zeggen over werkende vrouwen, dan is het land te klein.

https://twitter.com/Prof_DAH_Vintik/status/736588624989425664/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Maar fundamentalistische moslims? Die mogen van alles roepen en doen. Zij zijn immers ‘het slachtoffer.’ Waarvan is niet helemaal duidelijk, maar hé, alleen een knurft die aandacht schenkt aan dat soort gedetailleerde vragen.

Enkele van de sprekers zijn:

Screen Shot 2016-05-30 at 14.09.54

1. Ahmad Rubani Naqshbandi. Deze jongeman komt uit Groot-Brittannië (zijn ouders uit Pakistan) en steunt de terrorist Mumtaz Qadri. Zo noemt hij hem een “strijder” en “echte bewonderaar van de Boodschapper,” waarmee hij natuurlijk op de islamitische profeet Mohammed doelt. Qadri executeerde een Pakistaanse gouverneur omdat die het lef had gehad om iets positiefs te zeggen over Asia Bibi, die door fundamentalisten beschuldigd werd van blasfemie. Vanwege dit vreselijke misdrijf werd Qadri ter dood veroordeeld door het Pakistaanse Hooggerechtshof en uiteindelijk geëxecuteerd.

Screen Shot 2016-05-30 at 14.10.20

2. Awais Aqbal Naqshbandi. Deze prettige jongen is net zo extreem als Ahmad. Ook hij is een bewonderaar van Qadri. Zo noemde hij de moordenaar onder meer “zonder twijfel een grote bewonderaar van de Boodschapper,” waar hij aan toevoegde dat Qadri “nooit vergeten” zou worden.

Screen Shot 2016-05-30 at 14.09.27

3. Qari Shahid Mehmood. Ook deze fundamentalist is een grote fan van de islamitische moordenaar Mumtaz Qadri. Hij staat eerst en vooral bekend als de man die ooit verklaarde: “Ik ben MUMTAZ Qadri!”

Dit tuig, want dat is het, mag binnenkort dus op kosten van de belastingbetaler hun haat spuien in Den Haag. En dan vraagt de politiek zich af hoe het toch komt dat de Radicale Islam nog steeds zo’n grote dreiging vormt voor Nederland.

Tja, wat denken jullie zelf dames en heren politiekcorrecte wegkijkers?

Gelukkig is niet iedereen in Den Haag of de politiek knettergek. Joram van Klaveren en Louis Bontes hebben bijvoorbeeld Kamervragen ingediend n.a.v. deze materie. Daarin stellen ze onder meer dat de regering iets moet doen om dit evenement te stoppen of er in ieder geval voor moet zorgen dat Den Haag er financieel onder lijdt dat het deze haatorgie steunt:

1. Hebt u kennis genomen van het bericht ‘SheikWatch: Den Haag sponsort haatfeestje’?

2. Klopt het dat de gemeente Den Haag een Ramadan-festival sponsort? Zo ja, om welk bedrag gaat het?

3. Deelt u onze visie dat het gezien het seculiere karakter van onze overheid het onjuist is dat gemeenten o.a. Ramadan-feesten sponsoren? Zo neen, waarom niet?

4. Begrijpt u dat het sponsoren van een evenement waar mannen en vrouwen gescheiden moeten zitten en gastsprekers terroristen hebben verheerlijkt de integratie niet ten goede komt?

5. In hoeverre bent u bereid de overheidssteun voor dit project te laten intrekken en wilt u de gemeente Den Haag desnoods korten op het gemeentefonds?

6. Bent u bereid om gemeenten, en zeker het dwalende Haagse stadsbestuur, op te dragen om op geen enkele wijze meer projecten te steunen die haaks staan op het integratiebeleid? Zo neen, waarom laat u deze waanzin voortbestaan?

Natuurlijk is de kans nihil dat Rutte II er iets aan doet, maar het is goed dat VNL duidelijk maakt dat er nog één partij is in ons land die dit absoluut niet vindt kunnen.

UPDATE
De gemeente Den Haag heeft gereageerd op de berichtgeving:

Dat klinkt fantastisch, maar waarom gebruikt de organisatie het logo van de stad Den Haag dan ook in diens flyers? Oh, en dan nog een punt: het is in Nederland verboden om haat te zaaien en groepen tegen elkaar op te zetten. Hoe kan het dan dat deze terrorisme-verheelijkers toch in Den Haag mogen speechen? Wil de gemeente daar ook tekst en uitleg over geven?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Mar

  Kamervragen kunnen de prullenbak in:

  https://twitter.com/Newsroom070

  Newsroom Den Haag ‏@Newsroom070 51 min.51 minuten geleden

  .@Louis_Bontes Onzin. De gemeente geeft geen
  subsidie aan dit evenement. Logo is op verzoek van de gemeente van de site
  verwijderd.

  1. ceteris paribus

   Wat jammer, weer een islamofoob ballonnetje voortijdig leeggelopen.

 2. Jan

  Schandalig dat de Gemeente Den Haag hier toestemming voor geeft, laat staan financiert. Dit soort mensen haat Christenen en hebben niets in Nederland te zoeken en zijn een bron van intolerantie en disrespect t.o.v. van de westerse samenleving. Ook de meerderheid van de Moslims in Nederland is zeker niet gebaat bij dit soort praktijken.

  1. ceteris paribus

   Jan hangt nog aan het leeggelopen ballonnetje.

   1. Jan

    Ook zonder subsidie is het schandalig dat dit soort haatzaaiers in Nederland mogen prediken. Mijn reactie blijft dan ook zonder de subsidie recht overeind. Lees eens oven Asis Bibi, https://en.wikipedia.org/wiki/Asia_Bibi_blasphemy_case en Mumtaz Qadri, https://en.wikipedia.org/wiki/Mumtaz_Qadri en oordeel zelf of je dit soort lieden in ons land wilt laten haatzaaien.

    1. Nog1

     @ Jan

     Iedereen mag in Nederland prediken. Dat is nou typische aan een democratische rechsstaat als Nederland.

     Overigens heeft Michael het ook niet helemaal begrepen, want hij schrijft ‘Dit tuig, want dat is het, mag binnenkort dus op kosten van de belastingbetaler hun haat spuien in Den Haag.’ Maar van haat spuien zal niet zo veel sprake zijn, aangezien deze heren zangers zijn.

     1. Houtlijm

      Oh, dus haatteksten kun je niet via een lied ten gehore brengen?

   2. Wachteres

    Simon is de enige ‘zuivere van geest’ hier. Dat is ook logisch, hij komt voor de fundamentalistische islam op en doe je dat niet dan ben je een “islamofoob”.

    Dat begrip heeft hij overgenomen van de islamitische leiders en hij gebruikt het te pas en nog meer te onpas.

    Ben benieuwd wanneer hij zich heilig laat verklaren.

 3. Nog1

  GeenStijl baseert zich op 1 tweet Prof DAH Vintik. Die zit er vaker naast, zo beweerde hij eind april dat de gemeente Leeuwarden een salafistische bijeenkomst in het MFC zou subsidieren. Ten onrechte, de bijeenkomst was er wel, maar subsidie is er nooit gegeven.

  En de bijeenkomst kon niet verboden worden; de sprekers waren Nederlanders en de vrijheid van meningsuiting geldt niet alleen voor islambashers, maar ook voor radicale religieuzen.

  Maar wie zich baseert op 1 tweet van een onbekende die opereert onder pseudoniem, is niet echt als informatiebron serieus te nemen.

 4. Ni28

  Er zijn Nederlanders die Nederland graag willen zien als een moslimland. De vrijheid om haat te prediken gaat toch wel beetje ver als een ander voor veel mindere uitspraak voor het gerecht moet verschijnen. De evenwicht is helemaal weg. Het lijkt soms dat onze overheid al in dienst is van de islam.

  1. Nog1

   @ ni28

   Dat komt omdat de vrijheid van religie als extra vrijheid in de grondwet staat, waardoor religieuze uitlatingen door de rechter anders bekeken worden.

   De jurispudentie (die overigens vooral oudere dwz christelijke zaken omvat) laat zien dat religieuzen net iets meer rechten hebben dan atheisten.

   1. WWW

    Inderdaad, maar dat druist in met de wet die zegt dat iedereen gelijk is.
    Haat prediken mag gewoon in Nederland want Ascher vind dit bon ton.

    1. sarko

     Mag jij wel liegen 🙂 🙂

   2. toetssteen

    @Nog1
    Wat dan weer botst met gelijkheidsrechten.

 5. Ruud562

  chapeau N28, chapeau!

 6. Ruud562

  Èèn vraag is niet gesteld: Die haatzaaiers hebben hier dus voldoende draagvlak om hier te komen spuien! Dus .. er is geen sprake van zogenaamde gematigde moslims, maar hebben velen van dat soort hier in het land heel duidelijk een dubbele agenda! En de naïeve politiekcorrecte ongelovigen trappen er vol in! Ergo, ze laten er tienduizenden hier toe, ook nog vaak met vlagvertoon!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.