Heb jij twee kuiltjes in je rug? Dit is wat dat voor je betekent..

Geen categoriemei 30 2016, 15:00
Niet iedereen heeft ze, maar een hoop mensen ook wel. En het mooiste: ze hebben een bijzondere betekenis.
Ze noemen ze met een prachtig woord 'Venuskuiltjes': twee symmetrische deukjes in de onderrug. Niet iedereen heeft ze, maar sommige vrouwen wel. En dat is niet per sé een slecht teken, want die kuiltjes zijn niet voor niets vernoemd naar de Romeinse godin van de liefde: een oude volkswijsheid vertelt namelijk dat vrouwen met deze inkepingen betere orgasmes hebben dan anderen (maar ik benadruk voor de zekerheid maar: dat is een volkswijsheid - voel je vrij te doen met die informatie wat je wil).
dfgdfdfhfd-540x282
Veel mannen vinden deze zachtaardige kuiltjes bij vrouwen enorm aantrekkelijk, maar dat is niet het enige waar ze goed voor zijn: ze zijn een indicator van het feit dat je een uitstekende gezondheid hebt. In medische termen: de kuiltjes ontstaan doordat er gewrichtsbanden lopen van de onderrug naar de huid.
sgsdgsdgg
Ze zijn het kenmerk van een gezond lichaam, en geven bovendien aan dat deze persoon een uitstekende bloedcirculatie heeft. Al met al is een persoon met Venuskuiltjes dus fitter en heeft gemiddeld gezien een langer uithoudingsvermogen - dat is uiteraard voor meerdere zaken goed, maar ook zeker voor je seksleven.
Dus als je de volgende keer in de spiegel kijkt en deze kuiltjes ziet moet je je geen zorgen maken: die Venuskuiltjes maken je dus niet lelijk. Integendeel: ze maken je juist kerngezond!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten