Waanzin: Gemeente Den Haag subsidieert islamitisch haatfeest

Waanzin: Gemeente Den Haag subsidieert islamitisch haatfeest

De gemeente Den Haag vindt het blijkbaar volstrekt normaal dat mannen en vrouwen gescheiden van elkaar moeten zitten én dat er een haaksheikh naar de Hofstad komt om jonge moslims te indoctrineren met de fundamentalistische islam.

Hoe dit anders te verklaren?

Jozias al-Aartsen (AKP) strikes again: de gemeente Den Haag heeft uiteraard weer een grote zak geld uitgetrokken om de Ramadan te vieren - gek, toch, zou je niet verwachten van een seculiere overheid - en uiteraard komen daar de meest onsavoureuze types op af. Zo sponsort de gemeente een feestje voor de bidwratten in De Uithof; uiteraard zijn de gendernazi's en terroristenknuffelaars weer present om het denengeld van Jozias met de rubberen ruggegraat in ontvangst te nemen. Mannetjes mogen voorin, rosaparkjes met een hoofddoek moeten weer achterin en er komt een man spreken die het vermoorden van seculiere gouverneurs in Pakistan een TOPIDEE vindt, qadri Shahid Mehmood.

In een normaal land zou dit natuurlijk van zijn lang zal die leven niet gebeuren. Sterker nog, de gemeente zou dit soort organisaties en evenementen de oorlog verklaren en roepen dat dit soort gespuis niet welkom is. Helaas is Nederland anno 2016 alles behalve normaal. We worden geregeerd (zowel op landelijk als gemeentelijk niveau) door een stel politiekcorrecte multiculfantasten die het maar wat geweldig vinden dat vrouwen onderdrukt worden; als de onderdrukkers maar van een religieuze 'minderheid' zijn, tenminste. Wat waag het eens als gereformeerde christen iets te zeggen over werkende vrouwen, dan is het land te klein.

/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Maar fundamentalistische moslims? Die mogen van alles roepen en doen. Zij zijn immers 'het slachtoffer.' Waarvan is niet helemaal duidelijk, maar hé, alleen een knurft die aandacht schenkt aan dat soort gedetailleerde vragen.

Enkele van de sprekers zijn:

Screen Shot 2016-05-30 at 14.09.54

1. Ahmad Rubani Naqshbandi. Deze jongeman komt uit Groot-Brittannië (zijn ouders uit Pakistan) en steunt de terrorist Mumtaz Qadri. Zo noemt hij hem een "strijder" en "echte bewonderaar van de Boodschapper," waarmee hij natuurlijk op de islamitische profeet Mohammed doelt. Qadri executeerde een Pakistaanse gouverneur omdat die het lef had gehad om iets positiefs te zeggen over Asia Bibi, die door fundamentalisten beschuldigd werd van blasfemie. Vanwege dit vreselijke misdrijf werd Qadri ter dood veroordeeld door het Pakistaanse Hooggerechtshof en uiteindelijk geëxecuteerd.

Screen Shot 2016-05-30 at 14.10.20

2. Awais Aqbal Naqshbandi. Deze prettige jongen is net zo extreem als Ahmad. Ook hij is een bewonderaar van Qadri. Zo noemde hij de moordenaar onder meer "zonder twijfel een grote bewonderaar van de Boodschapper," waar hij aan toevoegde dat Qadri "nooit vergeten" zou worden.

Screen Shot 2016-05-30 at 14.09.27

3. Qari Shahid Mehmood. Ook deze fundamentalist is een grote fan van de islamitische moordenaar Mumtaz Qadri. Hij staat eerst en vooral bekend als de man die ooit verklaarde: "Ik ben MUMTAZ Qadri!"

Dit tuig, want dat is het, mag binnenkort dus op kosten van de belastingbetaler hun haat spuien in Den Haag. En dan vraagt de politiek zich af hoe het toch komt dat de Radicale Islam nog steeds zo'n grote dreiging vormt voor Nederland.

Tja, wat denken jullie zelf dames en heren politiekcorrecte wegkijkers?

Gelukkig is niet iedereen in Den Haag of de politiek knettergek. Joram van Klaveren en Louis Bontes hebben bijvoorbeeld Kamervragen ingediend n.a.v. deze materie. Daarin stellen ze onder meer dat de regering iets moet doen om dit evenement te stoppen of er in ieder geval voor moet zorgen dat Den Haag er financieel onder lijdt dat het deze haatorgie steunt:

1. Hebt u kennis genomen van het bericht 'SheikWatch: Den Haag sponsort haatfeestje'?

2. Klopt het dat de gemeente Den Haag een Ramadan-festival sponsort? Zo ja, om welk bedrag gaat het?

3. Deelt u onze visie dat het gezien het seculiere karakter van onze overheid het onjuist is dat gemeenten o.a. Ramadan-feesten sponsoren? Zo neen, waarom niet?

4. Begrijpt u dat het sponsoren van een evenement waar mannen en vrouwen gescheiden moeten zitten en gastsprekers terroristen hebben verheerlijkt de integratie niet ten goede komt?

5. In hoeverre bent u bereid de overheidssteun voor dit project te laten intrekken en wilt u de gemeente Den Haag desnoods korten op het gemeentefonds?

6. Bent u bereid om gemeenten, en zeker het dwalende Haagse stadsbestuur, op te dragen om op geen enkele wijze meer projecten te steunen die haaks staan op het integratiebeleid? Zo neen, waarom laat u deze waanzin voortbestaan?

Natuurlijk is de kans nihil dat Rutte II er iets aan doet, maar het is goed dat VNL duidelijk maakt dat er nog één partij is in ons land die dit absoluut niet vindt kunnen.

UPDATE
De gemeente Den Haag heeft gereageerd op de berichtgeving:

Dat klinkt fantastisch, maar waarom gebruikt de organisatie het logo van de stad Den Haag dan ook in diens flyers? Oh, en dan nog een punt: het is in Nederland verboden om haat te zaaien en groepen tegen elkaar op te zetten. Hoe kan het dan dat deze terrorisme-verheelijkers toch in Den Haag mogen speechen? Wil de gemeente daar ook tekst en uitleg over geven?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer