Johnny Depp is vastberaden: gaat aantonen dat hij Amber Heard níét heeft mishandeld

Geen categoriemei 30 2016, 18:00
Johnny Depp heeft een missie: nadat de rechter oordeelde dat hij z'n aanstaand ex-vrouw Amber Heard bont en blauw zou hebben getimmerd, gaat de filmster de boer op. Om z'n onschuld aan te tonen!
We zullen afgelopen week niet echt de geluksweek van Johnny Depp noemen. Niet alleen kondigde z'n vrouw Amber Heard aan te willen scheiden van 'Jack Sparrow', maar ook ontmaskerde laatstgenoemde hem als een dronken junk, die ook nog eens een medogenloze vrouwenmishandelaar zou zijn.
Johnny laat zich ondanks de rampzalige afgelopen dagen desalniettemin niet uit het veld slaan. Hij wil de wereld bewijzen dat hij toch echt géén vrouwenmishandelaar is. En daarom wil Johnny Depp zo spoedig mogelijk een tv-camera opzoeken, om de wereld uit te leggen wat er dan wél echt gebeurd zou zijn:

Depp has strenuously denied the claims – insisting she’s just after his money – and he now wants to ‘set the record straight’ and prove he’s ‘not a monster’ by giving an in-depth interview as soon as he’s finished touring with his band, Hollywood Vampires.

Het echte verhaal zou immers zijn dat Amber inderdaad een golddigger is, die alles in scène heeft gezet om tijdens de scheiding maar zoveel mogelijk van Depps filmmiljoenen in de wacht te kunnen slepen. Johnny vindt dat onverteerbaar: Amber is een succesvol model en verdient genoeg om haar eigen miniscule bikinibroekjes op te houden. En Johnny Depp wil dat zo spoedig mogelijk via de televisie tegen z'n miljoenen fans kunnen zeggen.
Hoe dan ook lijkt dit een gevecht te zijn wat voorlopig nog geen einde kent. De ene kant heeft het over zwaar lichamelijk geweld - Amber beweert tegen een muur gesmeten te zijn, in het gezicht gemept met een iPhone en een wijnglas en hardhandig op een bed geknald - en de andere kant beweert dat het hier gaat om een aartsleugenares, die bereid is zo'n beetje alles te zeggen als ze daar zelf financieel beter van wordt.
Wie er gelijk heeft? Ik zou het nog niet durven zeggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten