Wil jij Max Verstappen kunnen verslaan in een race? Dan heb je alleen dit nodig!

Hopelijk lezen zijn concurrenten niet mee, maar hier verklappen we een klein geheimpje over de kersverse Grand Prix-winnaar.

Vorige week racede hij nog met 300 kilometer per uur over de baan in Spanje, maar deze week gaf hij een interview waarin hij één van zijn zwakheden naar buiten bracht. Nou ja, zwakheden: iedereen heeft wel zo zijn dingen waar je niet meteen over naar huis hoeft te schrijven, maar waar je je zeker niet voor hoeft te schamen.

Jeroen Pauw vroeg Max of hij wel eens bang is, waarop de coureur een eenduidig “nee” gaf. Nouja, “nee”? “Niet met racen” in ieder geval, antwoordde hij. Jeroen kon het natuurlijk niet laten om te vragen waar de snelheidsliefhebber dan wél angst voor heeft. Het antwoord kwam er heel eerlijk uit:

Als er een spin rondloopt. Daar kan ik echt niet tegen.

Max Verstappen terwijl hij zijn grootste angst opbiecht. Foto: Telegraaf-TV
Max Verstappen terwijl hij zijn grootste angst opbiecht. Foto: Telegraaf-TV

Maar vooruit, hij is alleen bang voor grote spinnen. Je moet dus wel aankomen met zo’n beest voordat je Max de stuipen op het lijf jaagt:

Spin_2

Maar ja, zou jij zo’n harige achtpoot wél tegen het lijf willen lopen? Ik liever niet, eerlijk gezegd. Best begrijpelijk voor aardig wat mensen denk ik zo, deze angst.

Jeroen Pauw was ook wel benieuwd of tegenstanders hun voordeel zouden kunnen halen met deze angst. En dat was zeker het geval: als ze zo’n dikke spin in zijn wagen zouden gooien bij de start, zou hij schreeuwend over de baan rennen waarschijnlijk. Dus je hoort het: alleen zo’n beestje heb je nodig om Verstappen helemaal uit zijn element te halen. Had de acteur in deze reclame dat nou maar geweten…

Foto: Jumbo
Foto: Jumbo

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.