Deze golden retriever is de grootste voetbalfan ooit

Deze hond is werkelijk geobsedeerd met voetbal.

Veel mannen zijn totaal geobsedeerd met voetbal. Niet zo gek natuurlijk. Het is nou eenmaal een schitterende sport, en vaak nog bloedstollend spannend ook. Hoewel er in de gemiddelde wedstrijd niet veel goals gescoord worden kan er wel elk moment iets gebeuren. Eén foutje, één splijtende pass en het is klaar.

Normaal gesproken zijn het vooral mannelijke mensen voor wie dat geldt, maar blijkbaar zijn mannen van een heel andere diersoort ook helemaal voetbalgek. Kijk maar naar deze zwaar geobsedeerde golden retriever:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.