Deze man die bijna moet overgeven van luiers verschonen is elke nieuwe vader

Menig moeder zullen deze beelden maar al te bekend voorkomen.

Luiers verschonen: het is niemands favoriete taak, maar voor je pracht van een baby heb je dat vieze klusje wel over… toch? Deze vader in ieder geval wel, maar om te zeggen dat dit nu van harte gaat… nee, ook niet echt. Moeders verschonen die dingen vaak zonder er te veel erg in te hebben, maar vaders hebben kennelijk veel meer moeite met het opschonen van hun babybilletjes.

Neem nu deze man, wiens dochter met volle luier en al klaarligt en wacht op een schone luier. Het is z’n bloedeigen kind, maar het is erg lastig voor de kersverse vader om te zorgen dat hij niet overgeeft:

Maar hoe klaar je dat klusje dan alsnog? Na enkele keren te hebben gekokhalst, komt hij met een plan. Zo’n trui is namelijk niet alleen om warm te blijven, maar kan ook uitstekend dienst doen als mondkapje. En zo kan z’n arme dochter toch nog voorzien worden van een schone luier.

Eind goed, al goed.. toch?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.