Deze man wil wegrijden, maar dan ontdekt hij waarom dat vreselijk zou zijn afgelopen

Deze man uit Arizona krijgt de verrassing van zijn leven als hij in zijn auto stapt.

Het lijkt een dag als alle andere als Marc Farrington en zijn verloofde in hun auto willen stappen. Dan ontdekken ze, net op tijd, dat dat niet zo’n geweldig idee zou zijn geweest. Sterker nog: het zou waarschijnlijk zijn geëindigd in een verschrikkelijk drama.

Toen Marc wilde instappen, keek hij toevallig nog even naar de banden. En gelukkig maar, want daar zag hij iets ongewoons. Achter de zwarte banden van zijn wagen zat namelijk iets wits, en dat witte bleek niets minder te zijn dan een pootje van een kersverse kitten, nog geen paar weken oud. Het kleine dier had waarschijnlijk onder de band liggen slapen, en je wilt je niet voorstellen wat er met hem was gebeurd als Marc hem niet gezien had.

Gelukkig liep het allemaal veel beter af. Zijn verloofde en hij twijfelden geen moment toen duidelijk werd dat het dier helemaal alleen was. Ze namen hem mee naar huis, en sindsdien woont het beestje bij hen. Of dat hem beter bevalt dan het straatleven? Dat mogen deze foto’s zeggen:

Foto: Marc Farrington
Foto: Marc Farrington

Al jaloers? Dat kan ik me goed voorstellen! De familie had al een hond en een kat, dus deze kleine kan er ook nog wel bij. Hij is meer dan welkom! Het was eventjes zoeken naar een geschikte naam, maar uiteindelijk werd het Axel, als verwijzing naar de as waar hij zich onder verschool. Een gebruiker van internetforum Reddit raadde aan om hem als tweede naam ‘Roads’ te geven, dus uiteindelijk mag hij nu met de naam Axel Roads de wereld door gaan. Maar dat zal hij in het vervolg niet meer onder, maar in de auto kunnen doen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.