Instagram sensatie Raylynn bewijst dat haar kont van 178 centimeter 100 procent echt is

Een kont van 178 centimeter? De meeste mensen geloofden er niets van dat Instagram-sensatie Raylynn de waarheid vertelde. Ze moest de boel wel voor het lapje houden. Toch?

De jongedame is ongelooflijk populair. Zo heeft ze maar liefst 122.000 volgers op Instagram. Toch zijn het niet alleen haar fans die af en toe een berichte achterlaat. Zo wordt ze regelmatig lastig gevallen door trollen. Soms noemen ze haar lelijk, op andere momenten beweren ze dat haar foto’s nooit echt kunnen zijn.

Nou, die critici kunnen hun mond voortaan maar beter houden. Raylynn heeft namelijk een video online gezet waarmee ze voor eens en altijd bewijst dat haar enorme kont honderd procent echt is.

Het is bijna niet te geloven, maar ja, haar kontomvang is dus ongeveer net zo groot als een kleine man of een (voor internationale maatstaven tenminste) vrij lange vrouw.

Mooi of niet? Dat hangt allemaal af van je smaak. Wat ik wel weet is dat ik voortaan niet meer van andere vrouwen wil horen dat ze niet blij met hun kont zijn “omdat die zo groot is.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.