Islamitische hoogleraar pleit voor het afhakken van handen bij dieven, mag zijn baan houden

Het is ongelooflijk, maar blijkbaar is het tegenwoordig volkomen politiekcorrect om voor implementatie van de sharia te pleiten.

En dan heb ik het niet over het Midden-Oosten, maar in het Westen; in Amerika om precies te zijn.

A Muslim professor in Florida is still teaching despite endorsing the Sharia law practice of cutting off the hands of thieves during a recent panel discussion.

Bassem Al-Halabi, an associate professor of engineering and computer science at Florida Atlantic University (FAU), contemplated the use of Sharia law to mitigate crime at a panel last month sponsored by the Muslim Student Association, a group started by the Muslim Brotherhood that the House Judiciary Committee deemed a terrorist organization in the Muslim Brotherhood Terrorist Designation Act of 2015.

Deze extremistische moslims, want dat is hij, heeft een lang verleden van vergelijkbare radicale uitspraken. Ook verdedigde hij eerder een terroristische organisatie. Ik citeer meneer Al-Halabi zelf maar even:

“Waar er geen sharia, geen islamitische sharia is, sterven er dagelijks tientallen en zelfs honderden mensen door toedoen van de georganiseerde misdaad. Mensen vermoorden mensen, andere mensen stelen pizza ter waarde van tien dollar — dus wat de islamitische sharia over straffen zegt — dus ook al klinkt het hard, zijn deze straffen de enige manier om misdrijven te voorkomen.”

Hij ging verder door te stellen dat hij ervan overtuigd was dat er helemaal geen dieven meer zullen zijn als de handen worden afgehakt bij één of twee mensen, hoe “barbaars dat ook moge klinken.”

Extreme uitspraken natuurlijk, maar op de één of andere manier vindt de universiteit van Florida waar deze meneer voor werkt het allemaal best. Hij zegt immers niets ter verdediging van Westerse waarden, en dus is hij in hun ogen prima politiekcorrect bezig.

Het ergste hiervan is natuurlijk dat dit soort moslimfundamentalisten op termijn voor heel veel problemen kunnen zorgen. Al-Halabi legitimeert de radicale islam namelijk in de ogen van jonge, beïnvloedbare moslims. Als zij zijn collegezaal verlaten zullen ze minimaal net zo extreem zijn als hij.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Bromsnor

  Onder leiding van Obama is kritiek op de islam in de VS een groot taboe geworden. Uiteraard krijgt Obama daarbij de steun van de grote netwerken die zeer politiek correct zijn en in veel gevallen de islam verdedigen.

  Obama weigert de term “islamitisch” terrorisme te gebruiken en heeft ook stilletjes veel moslims ,via allerlei programma’s, de VS binnen gebracht.

  Chart: Obama Admin. On Pace to Issue One Million Green Cards to Migrants from Majority-Muslim Countries
  http://www.breitbart.com/big-government/2016/06/17/obama-admin-pace-issue-one-million-green-cards-migrants-majority-muslim-countries/

  1. ceteris paribus

   Breitbart.

   1. Vigo

    Grondlijn.

    1. Floris

     De landverrader Pissebed heeft kennelijk meer moeite met Breitbard dan met de islamitische “hoogleraar” uit het artikel.

     Ook heeft hij geen moeite met de extreemlinkse sites waar hij z’n vervalste onzin vandaan haalt.

     De gestoorde gek.

     1. ceteris paribus

      Nee hoor, islamitische gekken verafschuw ik.
      De kritiek op Breitbart betreft het feit dat het geen objectieve nieuwsbron is.

      Haal toch niet alles door elkaar, beste kerel.

     2. Floris

      Je reageert niet op het topic maar op een bron die iemand aanvoert.

      Pas nadat ik je daarop aansprak spreek je je afschuw uit. Waar wijst dat op?

   2. Peter Selie

    Ach het handigheidje van andere niet reguliere Main Stream Media bronnen als onbetrouwbaar te bestempelen. Deze kunstgreep is een aan alle kanten plat gewalste variatie op het thema; hoe probeer ik mijn mede reguurders keer op keer uit de tent te lokken, zoals het een eloquente Troll betaamd…

  2. Peter Selie

   Alle andere door de VS getrainde rebellen sloten zich aan bij IS. Onlangs schepte McCain op over een investering van nog eens 1,3 miljard dollar in wapens voor Syrische jihadisten in Libanon en Jordanië.

   “John McCain voorziet onze vijanden van wapens, brengt onze soldaten in gevaar en veranderde zelfs Amerikaans grondgebied in een slagveld,” besloot dr. Ward

   https://youtu.be/dzV9bjMg2ZU

 2. Wim

  Dan kunnen heel wat Marokkanen hun scooter weg doen. En veel bestuurders kunnen niet meer typen.

  1. Peter Selie

   🙂 🙂 🙂

 3. zomaar

  tja ook de linkse (voor onze begrippen) Amerikaan , vindt de islam een verrijking en ziet allemaal en overal hooggeschoolde moslims Amerika aandoen .

  zijn de linkse denkers nu zo dom ?.

  1. Wachteres

   Volgens Obama was de islam zelfs aanwezig bij de grondvesting van de VS, dus hé, waar hebben we het over..

   Nu mogen islamitische geleerden de meest gruwelijke waanzin uitkramen en als Hillary aan de macht komt dan mogen ze die waanzin ook nog laten uitvoeren.

   Mark my words! Zoveel verschilt de sharia toch niet van onze wetgeving?

   Volgens Nederlandse politiek correcte politici althans en dat zal in de VS wel niet veel beter zijn.

   Ik hoor hen er trouwens niet meer over. Zouden ze bang zijn dat ze in alle stilte door mannen in witte jassen worden afgevoerd?

   Dat zou heel terecht zijn, overigens.

 4. LantR.fant

  14 06 2016 Dit is niet de ware islam 010

 5. Wachteres

  Marcouch, de PVDA politicus, is een bewonderaar van Al Qaradawi, een Jodenhater eerste klas. En dit soort mensen zit bij ons in de Tweede Kamer.

  Dr. Yusuf al-Qaradawi (Arabisch: ‏يوسف عبد الله القرضاوي) (Egypte, 9 september 1926) (ook genoemd Sheik of Shaykh, dat wil zeggen leider) is een invloedrijke islamitische soenni-geleerde, islamist en (onofficieel) theologisch leider. Hij is een ideoloog van de Internationale Moslimbroederschap (al Ikhwan al Muslimoun) en vermoedelijk lid van de Shura-Raad van deze organisatie.

  Al-Qaradawi heeft sjiitische moslims ketters genoemd (“mubtadi’oun”).[3] In 2008 waarschuwde hij voor een “invasie van soennitische samenlevingen door sjiieten”.[4] Zelfs collega-leden van de International Union of Muslim Scholars zoals Mohamed Salim el-Awa bekritiseerde hem voor het promoten van verdeeldheid onder moslims.[5]

  In mei 2013 viel al-Qaradawi het alawisme, een stroming binnen de islam, aan. Hij beschreef hen als “ongeloviger dan christenen en joden.”[6]

  https://www.youtube.com/watch?v=HStliOnVl6Q

  Al Qaradawi praising Hitler’s antisemitism

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.