Moeder schiet haar twee dochters dood om haar echtgenoot te doen lijden

Screen Shot 2016-06-29 at 11.37.23
Foto:

Ongelooflijk. Hoe slecht ben je dan?

Een goede vriend van het Sheats-gezin uit Texas zegt tegen ABC dat moeder Christy haar twee dochters, Madison (van 17) en Taylor (van 22), vermoordde omdat ze boos was op haar echtgenoot. Ze wilde dat hij zou lijden.

Op 24 juni, vijf dagen geleden dus, riep Christy haar twee dochters bij zich voor een ‘familiegesprek.’ Toen de twee meisjes de woonkamer kwamen binnen lopen wachtte hun moeder daar met een geweer op hen. Voor ze iets konden zeggen of doen werden ze neergeschoten.

De 17-jarige Madison overleed ter plekke, maar de 22-jarige Taylor rende in paniek de straat op. Haar moeder rende achter haar aan. Uiteindelijk werd de 41-jarige Christy doodgeschoten door een politieagent, maar helaas had ze haar oudste dochter toen al drie keer geraakt. Taylor overleed uiteindelijk terwijl ze vervoerd werd naar het ziekenhuis.

Screen Shot 2016-06-29 at 11.37.34

Taylor zou twee dagen geleden, op 27 juni, trouwen. Slechts drie dagen daarvoor beroofde haar bloedeigen moeder haar dus van het leven.

Volgens een vriend van de familie waren Madison en Taylor echt de prinsesjes van hun vader, Jason. Hoewel Christy haar man niet doodschoot heeft hij tegen een vriend gezegd dat zijn echtgenote hem pijn wilde doen. Dat deed ze door de twee belangrijkste personen in zijn leven te vermoorden: zijn — en haar! — dochters.

Screen Shot 2016-06-29 at 11.46.12

De vriend legt uit:

“Hij zei tegen Christy: ‘Schiet jezelf gewoon dood. Maak het gemakkelijk voor ons allemaal, schiet op jezelf.’ Zij antwoordde: ‘Nee, dat is niet waar dit om gaat. Ik wil dat jij lijdt.’ Jason deed er alles aan om zijn dochters te beschermen, maar slaagde daar niet in. Hun moeder liet zich niet tegenhouden.”

Volgens verschillende mediaberichten had Christy een geschiedenis van geestelijke problemen. De vriend van de familie zegt er altijd van overtuigd te zijn geweest dat het mis zou gaan tussen Christy en Jason, omdat Christy knettergek was, maar dat niemand ooit had verwacht dat het zo zou aflopen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!