Moslimleider: ‘Het moment is nabij dat de westerse beschaving in elkaar stort’

Ah, ze houden echt van ons he?

India’s meest gezochte terrorist en leider van de extremistische Jamaat-ud-Dawah (JuD), Hafiz Saeed, staat bekend als een islamitische haatbaard die regelmatig de meest hatelijke en extreme dingen zegt. Hoewel er in India een beloning van $10 miljoen op zijn hoofd staat is hij een vrij man in Pakistan, waar hij dan ook regelmatig grote groepen volgelingen toespreekt.

Deze extremist is nu opnieuw in het nieuws gekomen omdat hij in een recente toespraak stelde dat “Jihad er de reden van is dat Britten voor de Brexit gestemd hebben.” Ja, zegt de man achter de vreselijke aanslagen in Mumbai van 2008, “hoewel jullie je dat niet realiseren zijn al deze veranderingen veroorzaakt door de jihad.”

De extreem-islamitische mafketel ging verder:

“Amerika is slechts de hand achter het wereldbeleid [huh?], maar de echte hand is die van Groot-Brittannië [alweer: huh?], en nu worden ze geconfronteerd met de woede van Allah.”

Vervolgens stelde hij in zijn toespraak dat de Brexit het begin van het einde is; niet alleen voor de Europese Unie, maar voor “de hele westerse beschaving.” Hij sloot zijn toespraak af door zijn volgelingen op te roepen hun jihad “voor te zetten.” Dit zal, zei hij, uiteindelijk uitmonden in een grote revolutie waarbij “de Islamitische Unie” de wereld zou veroveren en de niet-islamitische wereld zal onderwerpen.

Knettergek natuurlijk — Brexit heeft alleen iets met de jihad te maken in zoverre dat Britten hun eigen grenzen willen kunnen controleren en de massa-immigratie willen stoppen — maar dat betekent helaas niet dat deze gek minder gevaarlijk is. Zijn volgelingen geloven hem ongetwijfeld en zullen zijn speech vrijwel zeker aangrijpen om meer aanslagen te plegen. En daar zullen met name westerlingen het slachtoffer van worden.

Het meest opmerkelijke hieraan is natuurlijk dat Amerika en Groot-Brittannië Pakistan niet dwingen om deze man uit te leveren aan India. Die twee landen hebben onderling een slechte relatie, maar terrorisme is terrorisme. Een man als Saeed moet aangepakt worden. Punt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. nick

  We zijn nu met zijn allen bezig met de EU en zijn veroveringspogingen maar we vergeten bijna de nog verschrikkelijke verovering van het westen door de Islam.,,,

  Daarom, om niet te vergeten wat er speelt dit artikel uit 2006 alweer, een document waar nooit bekendheid aan gegeven is wat onbegrijpelijk is want het beschrijft exact wat er gaande is, dat zou ons toch moeten waarschuwen, maar nee, arrogantie of misschien wel doelbewust zwijgen is wat er werkelijk gebeurd!

  “Stelt u zich eens voor: internationale politiemachten en Westerse geheime diensten ontdekken een twintig jaar oud document, opgesteld door de oudste islamistische organisatie ter wereld met één van de grootste terreurnetwerken; een document dat een uiterst geheim plan onthult om een “culturele invasie”en uiteindelijke verovering van het Westen op gang te brengen dat een vrijwel exacte afspiegeling is van de tactieken die meer dan twintig jaar lang door de islamisten zijn gebruikt. Men zou toch denken dat zulk nieuws in vette koppen op de voorpagina’s van de New York Times, Washington Post, London Times, Le Monde, Bild, en La Republica zou worden gepubliceerd .

  Als u dat had gedacht, had u het goed mis.”

  “De Zwitserse autoriteiten hebben bij een inval op november 2001, twee maanden na de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september inderdaad de hand gelegd op zo’n document. Sindsdien is informatie over dit document, in contraterrorisme-kringen bekend als “Het Project” en elke discussie omtrent de inhoud beperkt gebleven tot de uiterst geheime wereld van de Westerse geheime diensten….

  Voor degenen die Het Project hebben gelezen, is het meest zorgwekkende niet dat islamisten een plan hebben ontwikkeld om de wereld te overheersen; door experts werd al aangenomen dat islamistische organisaties en terroristische groeperingen vanuit een overeengekomen reeks algemene principes, netwerken en methodologiën hebben geopereerd. Het verrassende is hoe effectief het islamistische veroveringsplan dat in Het Project wordt geschetst gedurende twee decennia door moslims in het Westen is geïmplementeerd. Even zorgwekkend is de achterliggende ideologie van het plan: haat en geweld ontketenen tegen joodse bevolkingsgroepen over de hele wereld; het welbewust overnemen en ondermijnen van Westerse publieke en particuliere instellingen; de aanbeveling van een tactiek van doelbewust escalerende confrontatie van in het Westen wonende moslims tegen hun buren en medeburgers; het accepteren van terrorisme als een legitieme optie om hun doel te bereiken en de onvermijdelijke realiteit van jihad tegen non-moslims; en het uiteindelijke doel om met geweld de islamitische heerschappij van het kalifaat door sharia in het Westen, en uiteindelijk over de hele wereld, in te voeren.”

  https://fenixx.org/2016/06/27/brigitte-gabriel-reads-the-muslim-brotherhood-plan-for-america/

 2. Svetlana

  Voor zulke mannen werk ik met plezier gratis

  1. Wachteres

   HORIZONTAAL ZEKER, ZWETSLANA?

   1. ceteris paribus

    Mevrouw Wachteres onthult haar werkelijke beschavingsniveau.
    Pijnlijk.

 3. Svetlana

  Uit ervaring weet ik dat moslimmannen lekker groot geschapen zijn en wat zijn ze toch lekker. Voor hen open ik mijn reet voor niks 🙂

  1. van Urk

   Ik wist het! Svetlana is een geit!

   1. Top

    @ normale reageerders,
    De lieden waaraan u refereert zijn ziek. Dat is het gevolg van twee venerische geslachtdelen, die in een dronken status bij elkaar gekomen zijn en producten, zoals CP, Beukman en Svetlana op de wereld hebben geschopt.
    Maar troost je, ze mogen alleen nog maar op deze site hun vuil spuien. Overal anders zijn ze gelukkig geband. Oh ja, die zultkop CP, ging vroeger onder de naam Kelele Nyinge en nog wat flauwekul op het web. Ik weet, dat het al jaren, een handophouder is, die niets beters te doen heeft als trollen. Ook heeft hij weinig aanspraak meer, want zijn omgeving wil niets met hem te maken hebben. Hij kost de maatschappij wel veel geld aan medicijnen en inkomen. Verders niet op reageren, hij is de moeite absoluut niet waard.

    1. ceteris paribus

     Wat een sterke inhoudelijke bijdrage, Top.

 4. ikweetwatikwil

  Ach, vandaar dat je bekeerd hebt tot de islam svedser.

 5. poldi

  Met de huidige techniek moet het mogelijk zijn om een soort snuffel missile te ontwikkelen waarbij via parameters o.a. foto, lichaamsomvang en overige kenmerken van dit islamitische wangedrocht kunnen worden ingesteld.
  En daarna afvuren maar.

 6. Ni28

  Het ergste bij deze terroristische islamitische blaaskaken is het feit dat zij in hun zieke visie best gelijk kunnen krijgen. Als de Westerse leiders de islam omarmen zoals zij tot nu toe doen zal dat op den duur het einde van de vrije beschaving betekenen. Islamisering van Europa zoals nu gebeurd door Merkel en haar club is het domste wat men kan doen. Het is een knieval naar de vijand die hij zeker gaat misbruiken. Het Westen is veel te naïef en de islamieten vertalen het als dom en zwak. Europa maakt zichzelf kapot.

 7. hans-e-pans

  Als deze mafketel dit beweert, dan heb ik ook nog enige voorbeelden.

 8. H.Vaes

  De westerse beschaving is al ingestort door het binnenhalen van zoveel mogelijk moslims.
  Onze taak is…om dit weer ongedaan te maken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.