Taylor Swift is woedend op Kanye West vanwege 'naaktvideo' voor nummer 'Famous'

Geen categoriejun 27 2016, 11:00
Taylor Swift heeft het helemaal gehad met Kanye West.
De beroemde zangeres is volgens insiders "ontzettend boos" en "geschokt" door de nieuwe muziekvideo van Kanye, 'Famous.' In die video zie je zogenaamd beroemdheden naakt in bed liggen met de rapper. Enkele van die sterren zijn daar allerminst blij mee, Taylor is daar één van.
Taylor en Kanye hadden al ruzie omdat Kanye rapt: "I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that bitch famous." Volgens Kanye had Taylor die zin goedgekeurd. Taylor denkt daar heel anders over en zegt dat dit absoluut niet zo is. Uiteindelijk bemoeide zelfs Kim Kardashian, de vrouw van Kanye, zich ermee. Zo noemde ze Taylor onlangs een 'leugenaar.'
Hoewel Taylor geen officiële verklaring heeft doen uitgaan zeggen bronnen die dichtbij haar staan dat ze "woedend en geschokt" is. De bron gaat verder:

"Ze wist niet wat te doen toen ze hoorde wat Kanye gedaan had. Ze is verbijsterd, heeft het gevoel verraden te zijn, en is ontzettend gefrustreerd door Kanye. Het is een ware nachtmerrie voor haar."

Dat komt ongetwijfeld ook doordat Taylor bekendstaat als een nette vrouw die normen en waarden erg belangrijk vindt. Door zijn video en opmerkingen beschadigt Kanye haar reputatie. En daar heeft ze geen zin in.
De komende tijd gaan we ongetwijfeld zien waar dit eindigt. Gaat Taylor Kanye aanklagen of blijft het bij een publieke ruzie?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten