Net getrouwd Nederlands echtpaar overlijdt op huwelijksreis

Geen categoriejun 13 2016, 8:00
Ze stonden aan het begin van een lang leven samen.
Een jong Nederlands stel dat onlangs trouwde is op mysterieuze wijze gestorven in de Dominicaanse Republiek. Het net getrouwde echtpaar was daar op huwelijksreis.
Een woordvoerder van TUI legt uit:

"Ze hebben een reguliere dagexcursie naar een natuurgebied gemaakt samen met tal van andere toeristen. Toen we weer terug waren in het hotel werden ze beiden niet goed. Ze zijn met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht, waar ze zijn overleden. Naar de doodsoorzaak wordt nog gezocht."

De kans is natuurlijk groot dat sprake was van voedselvergiftiging. De touroperator is het daar in principe mee eens maar voegt daar aan toe dat de hele groep op excursie ging en dat alleen het Nederlandse stel ziek werd. Hebben zij iets gegeten dat niemand anders aanraakte? Zagen ze in de natuur wat bessen en hebben ze die misschien opgegeten? We weten het niet.
Laten we hopen dat ze snel ontdekken wat de doodsoorzaak precies is, al was het maar om de nabestaanden in staat te stellen om dit na verloop van tijd achter zich te laten. Dat is altijd vele malen moeilijker als je niet weet wat er precies gebeurd is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten