Sekssymbool Amber Rose vervangt haar kale hoofd met schitterende blonde lokken

Amber Rose, het populaire sekssymbool, heeft een metamorfose ondergaan. Ze heeft haar kenmerkende kale hoofd namelijk vervangen met lange, blonde lokken.

Nou ja, langer dan we van haar gewend zijn, in ieder geval.

Amber Rose werd bekend door haar optreden in een muziekvideo van Ludacris in 2008, What Them Girl’s Like. Sindsdien zijn alle ogen op haar gericht – en op haar welgevormde rondingen. Zoals deze website het verwoordt, ze heeft meer rondingen dan de Grand Prix van Monaco. En dat wil wat zeggen.

Eén van haar andere karakteristieke attributen is haar kale hoofd. Om wat voor reden dan ook hield ze d’r haar altijd erg kort en geblondeerd.

Nu niet meer.

Wil je weten hoe ze er nu uitziet? Ga dan verder naar de volgende pagina…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Wachteres

  Nou en dan vinden jullie de blonde lokken van Wilders lelijk?

  Ik zie geen verschil … 😀

  1. Beukman

   Persoonlijk vind ik van Wilders’ inmiddels grijzende lokken wat ik ook vind van Spekmans trui: ik mag het wel, twee heren die allebei schijt hebben aan wat anderen er van vinden.
   Wilders zal zijn kop echter vermoedelijk niet zo kaal knippen als Amber Rose het eerst had. Hij zou er dan werkelijk uitzien als de fascist die hij is.

   1. Wachteres

    Toe maar weer, fascist nog wel. Heeft links na jaren niet in anders in de uitverkoop?

    Door links wordt dit feitelijk een erenaam. Weer val je me tegen, @Beukie. Ik had jou intelligenter ingeschat.

    1. Beukman

     Ik ben precies zo intelligent als ik me voordoe, @Resje, alleen minder politiek correct dan je zou wensen: ik noem het beestje gewoon bij de naam.

     En van jou had ik gehoopt dat je wat meer souplesse zou hebben dan de gemiddelde PVV-aanhanger, waarvan bekend is dat hij erg goed is in uitdelen, maar een stuk minder dan incasseren. Als je het prima vindt dat Ome Geert de islam framet als een “fascistische ideologie”, dan moet je er ook maar tegen kunnen dat ik de man een “fascist” noem.

     Maar dat haar mag ik wel!

   2. Wachteres

    Toe maar weer, fascist nog wel. Heeft links na jaren niet iets anders in de uitverkoop?

    Door links wordt dit feitelijk een erenaam. Weer val je me tegen, @Beukie. Ik had jou intelligenter ingeschat.

    1. Floris

     Bukman is niet intelligent.

     1. ceteris paribus

      Intelligentie is een relatief begrip, Floris. Ik stel slechts vast dat je je in de discussies met hem nooit goed staande kunt houden en voortdurend uitbarst in onbeheerste en tamelijk ordinaire scheldpartijen.

      Mogelijk ben je zeer intelligent maar wens je die gave niet aan ons te verspillen.

     2. Floris

      Kijk eens aan. Trollemans is er als de kippen bij om z’n sletje te helpen.

      Wat schattig!

     3. ceteris paribus

      Dat is inderdaad wat ik met ordinair bedoel.

     4. Houtlijm

      Beukman is een lul en Ceteris is een paardelul. Twee voor de prijs van een, direct af te halen.

     5. ceteris paribus

      Houtlijm en Floris geven even aan hoe zij zich de inhoudelijke discussie voorstellen. Ze achten zichzelf bijzonder intelligent.

     6. Beukman

      @CP
      Ook altijd opvallend in het taalgebruik van Floris en andere scheeuwerds is het seksueel doorspekte jargon.
      Tegenwoordig noemt hij me een “sletje”, omdat jij en ik het regelmatig met elkaar eens zijn. Moeten we hem zelf ook het sletje van de Wachteres gaan noemen (of omgekeerd), omdat hij het voor haar opneemt? Ik snap niet hoe een zo intelligente man als Floris zich verlaagt tot dergelijke associaties.

     7. Houtlijm

      Beukman en Ceteris voeren nooit een inhoudelijke discussie. Zij vervallen permanent in drampartijen, gelijkhebberij en woordneukerij. Dat vind ik niet alleen, de meeste forumbezoekers vinden dat. Maar zij hebben natuurlijk allemaal ongelijk, dat is logisch.

 2. Wachteres

  Nou, en dan vinden jullie de blonde lokken van Wilders lelijk?

  Ik zie geen verschil … 😀

 3. Seneca

  Beuk noemt zichzelf ‘minder politiek correct’ en cp noemt intelligentie een ‘relatief’ begrip. Geen wonder dat constante geraaskal.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.