Vrouw gaat op de foto met een tijger maar kijk wat er gebeurt zodra ze zich omdraait!

Ik zou echt direct een hartaanval krijgen, wow.

Een uitje naar de dierentuin is altijd leuk en gezellig. Lekker rondkijken bij de apen, de reptielen en natuurlijk de tijgers! Maar voor deze vrouw werd een bezoekje aan de dierentuin het engste wat ze ooit had meegemaakt. Ze ging op de foto met een tijger, op zich natuurlijk een goed idee. Wie wil er nou niet zo’n foto voor op Facebook of Instagram?

Maar zodra ze omkijkt, wordt het wat minder leuk… Zoiets angstaanjagends heb ik gelukkig nog nooit meegemaakt in een dierentuin!

Laten we hopen dat deze vrouw snel bijkomt van de mini-hartaanval die ze hier ongetwijfeld aan heeft overgehouden… Ze heeft in ieder geval een unieke ervaring gehad én er is een unieke video van gemaakt! Maar ik denk niet dat ik ooit op die manier met een tijger op de foto zou gaan, brrrr…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.