Ze is nog maar 9 jaar oud. Maar toen ze ontdekte dat haar broertje een dure operatie moest ondergaan kwam ze in actie

Geen categoriejun 08 2016, 10:00
Als dit jongetje inderdaad geopereerd wordt heeft hij zijn gezondheid, en zijn leven, mede te danken aan zijn enorm lieve zus.
Addison Witulski, 9 jaar oud, heeft meer dan $500 ingezameld voor haar broertje die binnenkort een hartoperatie moet ondergaan. De jonge heldin kwam in actie nadat ze haar oma en opa over de op handen zijnde operatie hoorde spreken. De twee maakten duidelijk dat ze zich zorgen maakten over het benodigde geld voor de operatie.

"Ik denk dat ze mijn en haar grootvader hoorde zeggen dat we ons zorgen maakten over de vraag hoe we naar Houston, Texas, kunnen gaan zodat onze kleinzoon geopereerd kan worden. Blijkbaar hoorde ze dat en besloot ze om het heft in eigen hand te nemen door een limonadekraam op te zetten en zowel limonade als foto's te verkopen."

[caption id="attachment_139875" align="aligncenter" width="284"]Foto: Mace Petty. Foto: Mace Petty.[/caption]
Addison trommelde twee vriendinnen op, Erika en Emily, om haar te helpen. Met zijn drieën verkochten ze vervolgens limonade voor 50 cent per glas en foto's voor 25 cent. Addison's oma legt uit dat ze ongelooflijk emotioneel was toen ze van Addison hoorde waarom ze een kleine ondernemer was geworden:

"Ik heb er geen woorden voor, ik ben zo trots op deze geweldige kinderen. Ik kan je niet uitleggen hoe fantastisch het was toen Addison en Erika me het geld overhandigden en zeiden dat het voor mijn kleinzoon was. Ze hadden er ook allerlei leuke dingen mee kunnen kopen voor zichzelf. Ik ben ze zo ontzettend dankbaar. Ze is zo lief, soms helpt ze mij meer dan ik haar!"

[caption id="attachment_139876" align="aligncenter" width="888"]Foto: Mace Petty. Zelfs de buurtagent kwam langs om te helpen. Foto: Mace Petty. Zelfs de buurtagent kwam langs om te helpen.[/caption]
Toen buurtgenoten erachter kwamen waarom Erika, Emily en Addison ineens zo ondernemend waren geworden besloten ze allemaal om wat limonade bij haar te kopen. De buurtagent kwam zelfs langs om de dames een handje te helpen. Het gevolg? Ze haalden $$568.10 op.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten